ne diyeyim bilemedim.

öncelikle tşk ederim ben böyle söylenince şaşırıyorum. bir derdim var bölümünü ara ara takip ederim evli adamla beraberim konularını okumadım sizler böyle söyleyince ben çok şaşırıyorum hangi akla hizmet evli adamla beraber olunur birde bu bu kadar normal mi oldu. hani yapılması gereken bu zaten. evli adam aldatıyorsa yarın senide aldatır demektir bile bile ateşe yürür mü insan. evet normal bişey miş gibi anlattı tepki göstereceğimi düşünmedi yani ya öylemi deyip yarın nerde buluşalım dememi bekledi herhalde. zaten kendi ağzıyla söyledi normal karşılamayacağı mı beklese söylemez di herhalde. amin.

ceza bizim türk erkeğinde işe yaramaz aldatırım paşa paşa da yatar çıkarım derler. nede olsa nefis meselesiymiş..

bence hemen söyleyin eşine. 2 gündür şiştim burda. yazık ya daha yeni evliler. ne yapacağına kadın karar versin.
zaten en son haberleşmede tek aldatan ben miyim demiş. bu cümle mesajdaysa ya da konuşmayı kaydettiyseniz durmayın bence. pişkinliğe bak ya
adam başınıza bela olabilecek bir tip mi?

söylemeye cesaret edemedim bir türlü. adam başıma bela olcak bir tip değil aslında. ama ne bilim çekinmiyorda değilim.

İlk başta sakin sakin konuşurken birden bağırmaya başlamış ya.. Zaten bu konularda da pişmiştir, evet dikkatli ol bence..

eşine sosyal paylaşım sitesi üzerinden mesaj attık. eşin seni aldatıyor dikkatli ol dedik. cevap geldi. hangi o....... sın sen yazmış. senin gibi o....... lara mı inanacağım yazmış bir daha mesaj yazarsan savcılığa veririm seni yazmış. maalesef durum bu

Aboo karısı daha fenaymış

Sorun yok o zaman. Seçimini yapmış ve görevin bitmiş. Daha fazla kafa yorma ve ilgili arkadaşlarınla da alakanı kes. Kötü bir tecrübe olmuş.

Sen ilk değilsin bence canım adım gibi eminim daha öncede yazdım bu adamın vukuatı çok karısı da biliyor bence bunu yoksa bu kadar da rahat davranamazdı o iğrenç adam tencere kapak bir çift o yüzden hiç karışma daha fazla. Aldatan memnun aldatılan memnun sen de fazla zarar görmeden olaydan kurtulmuşsun onlar devam etsin iğrenç hayatlarına.

yok artık tövbe karışmam. aptal kadın birde hakaret ediyor.

yok artık tövbe karışmam. aptal kadın birde hakaret ediyor.

Hiç takma canım herkes hak ettiği gibi yaşıyor işte. Ben artık bu tip kadınların aldatılmasına filan üzülmüyorum .Tamam hepimiz insanız başta yanlış insanları seçebiliriz sevgili diye eş diye kimse aldatılmayı hak etmez ama böyle iğrenç adamları bile bile seçip bir de sonra gayet olağan yaşamlarına devam eden kadınları ben anlamıyorum açıkçası.

karısına söylemekle hiç iyi etmemişsin bu konuya dün yazmıştım kadının aşağı yukarı bu cevabı vereceğini biliyordum. ortada delil yok ispat yok pat diye kocan seni aldatıyor mesajının kadını sinirlendirmesi normal. bu mesajı karısından öğrenir de başına bela olursa o adam o daha kötü bir daha mesaj falan atma durduk yerde başına bela alırsın.

hem altı üstü 1 ay flört ettiğin öyle ahım şahım duygular beslemediğin bir adamı adam yerine koyup bu yola girmen de başından beri yanlıştı

İlk önce geçmiş olsun diliyorum,evet yaşı genç olmasından vede geceleri konuşup,her an çıkmasından hepsi bir yana arkadaşının sana onu tanıştırmasından şüphelenmen imkansız.Burda seni suçlamıyorum kesinlikle, anlattığın gibiyse nasıl anlaşılır ki? İlk başta o arkadaş müsvettesini bir güzel halletmen lazım bir şekilde ki seni böyle iğrenç bir sıfata layık görmüş, senin duygularını hiçe saymış. İkincisi ise empati yapıyorum ben olsam eşine söylemezdim, evet hırsımdan kudururdum resmen, yerimde duramazdım ancak öfkeyle kalkıpta zararla oturmak daha fena, susmayı tercih ederdim sonu sonu,yeni evliler, adam muhtemelen adapte olamamış, severek evlenmemiş,büyük bir boşlukta vs gibi nedenlerle böyle bir hataya düşmüş.Yüksek ihtimalle bu sonda olmıycaktır.Eğer bu karakteriyse evlilikleri fazla uzun sürmez kanaatindeyim. Zira böyle adamlar çok, 50 sindede varlar 27 sindede.. Allah'ın sevgili kuluymuşssun benceki,adam bu gaflete düşüp açık açık anlatmış herşeyi, ya anlatmasaydı, sen duyulsaydın, evli adamla birlikte olmanın verdiği o kötü sıfata yakıştırılsaydın ve herşeyden önemlisi sevseydin! Bunun vebalini kim ödeyecekti? En azından bu dürüstlüğü yaptığı için ona aferim diyorum.. Yuvaları belki kurtulucak belki kurtulmıycak ama sen bu her ikisinede sebep olma derim, yarın mutlu olurlar sen araya girdiğinle kalıp suçlu olursun, yarın ayrılırlar senin bu söylemenle sonra yuva yıkan sen kötü olursun..Her şekilde sen zararlı çıkarsın canım, babanın kızı olsa susma,kandır kesip atamazlar seni,ama elsin şimdi sana inanmazlar kötü olursun adın geçmesin en azından böyle bir üçlemde.. Ona hiç birşey olmaz sen yuva yıkan olursun..Allahın selameti üzerine olsun de ve sus derim.. O arkadaşınıda sil kesinlikle..Tekrar geçmiş olsun canım,cidden geçmiş olmuş..

siz şaka mı yapıyorsunuz? altı üstü bir ay flört ettiğin adamı adam yerine koymak derken? adamın anlında ne mal olduğu yazmıyordu. ayrıca kalp gözüm açık değil falcı gibi bir bakışta adam mı değil mi anlayamam.

Son düzenleme:

öncelikle çok tşk ederim iyi dilekleriniz için. aniden veya gururla yaptığım bir şey değildi bu. burada fikirler aldım arkadaşlarıma sordum tabi bunun yanında kendi tedbirimide alarak söyleme kararı verdim. pişman değilim. ben başıma bela almayım diye susacaktım ve herkes de aynı mantıkla devam edecekti. en azından ben bu mantıkla gitmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…