- Konu Sahibi mahpeyker34
-
gerçekten karakter sahibi biriymişsin tebrik ediyorum arkadasım seni.o aracı olan arkadasın ki bu saatten sonra asla arkadasın olmasın böyle ş...siz biriymiş ki senınde canını yakıyor pes ya pessss... arkadasım diyip güvenmiceksin kimseye yazıklar olsun yaaa...
adamında gaflet zamanına gelmiş ve söylemiş sanırım yoksa söylemezdi oda vicdan yaptı demekki. benım merak ettiğim bunları sana anlattıktan sonra hala devam etmek istedi mi hanı benı böyle bil felan diye mi anlattı ayrılmak istemeyerek mi konuştu?
ana babanın dularını almışsın canım valla birine basından çevirde sadaka ver. rabbim korumuş seni allahım düşmanımın basına vermesin böyle bişey.
Ah öleleri olucak burda köpekler gbi pişman ederler .azerbaycanca öle olaylara karşı bir önlem alındı artık .eger evli bir erkek beker bir bayanı bekar olduguna dair kandırırsa dugularıyla oynarsa üstelik eşinide aldatmış oluyor budurumda .direk hapis cezası 3aydan 9aya kadar .!!.allah belasını versin aldatan erkeginn
KUZUM YA İNAN HİÇ FARKLARI YOK AYNILAR TÜRKÜDE AZERİSİDE KARAKTER BAKIMINDAN PEK SECİLMEZLERceza bizim türk erkeğinde işe yaramaz aldatırım paşa paşa da yatar çıkarım derler. nede olsa nefis meselesiymiş..
KUZUM YA İNAN HİÇ FARKLARI YOK AYNILAR TÜRKÜDE AZERİSİDE KARAKTER BAKIMINDAN PEK SECİLMEZLERAMA Bİ CEZA OLSA İYİ OLURDU
bence hemen söyleyin eşine. 2 gündür şiştim burda. yazık ya daha yeni evliler. ne yapacağına kadın karar versin.
zaten en son haberleşmede tek aldatan ben miyim demiş. bu cümle mesajdaysa ya da konuşmayı kaydettiyseniz durmayın bence. pişkinliğe bak ya
adam başınıza bela olabilecek bir tip mi?
söylemeye cesaret edemedim bir türlü. adam başıma bela olcak bir tip değil aslında. ama ne bilim çekinmiyorda değilim.
söylemeye cesaret edemedim bir türlü. adam başıma bela olcak bir tip değil aslında. ama ne bilim çekinmiyorda değilim.
İlk başta sakin sakin konuşurken birden bağırmaya başlamış ya.. Zaten bu konularda da pişmiştir, evet dikkatli ol bence..
eşine sosyal paylaşım sitesi üzerinden mesaj attık. eşin seni aldatıyor dikkatli ol dedik. cevap geldi. hangi o....... sın sen yazmış. senin gibi o....... lara mı inanacağım yazmış bir daha mesaj yazarsan savcılığa veririm seni yazmış. maalesef durum bu
eşine sosyal paylaşım sitesi üzerinden mesaj attık. eşin seni aldatıyor dikkatli ol dedik. cevap geldi. hangi o....... sın sen yazmış. senin gibi o....... lara mı inanacağım yazmış bir daha mesaj yazarsan savcılığa veririm seni yazmış. maalesef durum bu
Aboo karısı daha fenaymış
Sen ilk değilsin bence canım adım gibi eminim daha öncede yazdım bu adamın vukuatı çok karısı da biliyor bence bunu yoksa bu kadar da rahat davranamazdı o iğrenç adam tencere kapak bir çift o yüzden hiç karışma daha fazla. Aldatan memnun aldatılan memnun sen de fazla zarar görmeden olaydan kurtulmuşsun onlar devam etsin iğrenç hayatlarına.
yok artık tövbe karışmam. aptal kadın birde hakaret ediyor.
evet inanmadı bir de ya. ateş olamayan yerden duman çıkar mı hiç..
karısına söylemekle hiç iyi etmemişsin bu konuya dün yazmıştım kadının aşağı yukarı bu cevabı vereceğini biliyordum. ortada delil yok ispat yok pat diye kocan seni aldatıyor mesajının kadını sinirlendirmesi normal. bu mesajı karısından öğrenir de başına bela olursa o adam o daha kötü bir daha mesaj falan atma durduk yerde başına bela alırsın.
hem altı üstü 1 ay flört ettiğin öyle ahım şahım duygular beslemediğin bir adamı adam yerine koyup bu yola girmen de başından beri yanlıştı
İlk önce geçmiş olsun diliyorum,evet yaşı genç olmasından vede geceleri konuşup,her an çıkmasından hepsi bir yana arkadaşının sana onu tanıştırmasından şüphelenmen imkansız.Burda seni suçlamıyorum kesinlikle, anlattığın gibiyse nasıl anlaşılır ki? İlk başta o arkadaş müsvettesini bir güzel halletmen lazım bir şekilde ki seni böyle iğrenç bir sıfata layık görmüş, senin duygularını hiçe saymış. İkincisi ise empati yapıyorum ben olsam eşine söylemezdim, evet hırsımdan kudururdum resmen, yerimde duramazdım ancak öfkeyle kalkıpta zararla oturmak daha fena, susmayı tercih ederdim sonu sonu,yeni evliler, adam muhtemelen adapte olamamış, severek evlenmemiş,büyük bir boşlukta vs gibi nedenlerle böyle bir hataya düşmüş.Yüksek ihtimalle bu sonda olmıycaktır.Eğer bu karakteriyse evlilikleri fazla uzun sürmez kanaatindeyim. Zira böyle adamlar çok, 50 sindede varlar 27 sindede.. Allah'ın sevgili kuluymuşssun benceki,adam bu gaflete düşüp açık açık anlatmış herşeyi, ya anlatmasaydı, sen duyulsaydın, evli adamla birlikte olmanın verdiği o kötü sıfata yakıştırılsaydın ve herşeyden önemlisi sevseydin! Bunun vebalini kim ödeyecekti? En azından bu dürüstlüğü yaptığı için ona aferim diyorum.. Yuvaları belki kurtulucak belki kurtulmıycak ama sen bu her ikisinede sebep olma derim, yarın mutlu olurlar sen araya girdiğinle kalıp suçlu olursun, yarın ayrılırlar senin bu söylemenle sonra yuva yıkan sen kötü olursun..Her şekilde sen zararlı çıkarsın canım, babanın kızı olsa susma,kandır kesip atamazlar seni,ama elsin şimdi sana inanmazlar kötü olursun adın geçmesin en azından böyle bir üçlemde.. Ona hiç birşey olmaz sen yuva yıkan olursun..Allahın selameti üzerine olsun de ve sus derim.. O arkadaşınıda sil kesinlikle..Tekrar geçmiş olsun canım,cidden geçmiş olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?