ne diyeyim bilemedim.

ben mesaj atamam arayamamda eline kanıt vermiş olurum bak kız beni aradı mesaj attı der

arkadaşınız da tüm ağır hakaretleri hakeden biriymiş!!! daha yeni evliler diye düşünüyor ama adama sizi ayarlarken bunu düşünmüyor. arkadaşınız sizi de hafif bir kız! olarak görmüş evli birine sizi ayarlayarak. burda en kötü muameleyi hakeden de o.

Ben de bunu diyorum bu kadar iğrenç bir adam daha önce flört döneminde nişanlılık döneminde çok mu masumdu bence eşi bunun farkında çok kadın var böyle yani sadakat onlar için birinci planda değil seviyorum aşığım ya da adamın parası var ise bazı şeylere göz yumuyorlar yoksa bu kadar da rahat olamaz bir insan diye düşünüyorum hiç bir korkusu çekincesi yok çünkü.

hep kadının sorunu olamaz ki. 3 aylık evlilermiş ve atamadan dolayı kadırısı şehir dışına gitmek durumunda kalmış. Yani kadın ne güzel ekmek derdinde, adamın yaptığına bak.
Kadın eşini doyurma konusuna niçin geldi şimdi birden? ne alakası var? 3 aylık bir kadın eşini nasıl doyursun ayrıca şehir dışındayken?! Lütfen yapmayın, elinizi vicdanınıza koyun.
3 aylık bir kadın doyurma bile doyuramıyor fars edelim, bu yinede adamın suçu kabahati. Lütfen!!! Adam okadar aç ki, ozaman gitsin hem eşini ziyaret etmiş olur, hemde karnını doyurur anladınızmı arkadaşlar. şehir dışına çıkmış bir bayanı hiç mi düşünmez 3 aylık evli bir adam. Ayrıca boşanma kararı almış bile olsa, adam suçlu!!!

adamın eşinin nasıl biri olduğunu bilmeden bişey söyleyemezsin ki. belki eşi de aldatmaya yatkın biri nerden bilceksin. aldatılan herkes çok masum değil.

ben de böyle bişeye tanık oldum söylemedm o kadına çünkü facebook taki resimlerinden ne mal olduğu anlaşılıyodu.

kadın iyi niyetli biriyse Allah gerçeği göstersin ona. senin karışman sana dert olabilir. o adamla bi daha yüzleşmen filan gerekebilir. bulaşma bence. tanımadığın insanlar sonuçta.

Kimse ama kimse aldatılmayı haketmez. Daha doğrusu bunu hakedip haketmeyeceğine karar veremez. Facebooktaki fotograflara bakıp karakter analizi yapmaya benzemez bu işler.

1 aydır çıkıyorsunuz. peki bu adam sizleyken cebini kapatıyor muydu ...hiç farkettiniz mi bunu..

evet aynı fikirdeyim :)

msjımı tekrar ve dikkatlice okuyun lütfen..ironi yaptım.

ben olsam bunu kesinlikle eşiyle paylaşırdım.
Herkes senin kadar gururlu değil, senden sonra yapacaklarını hayal edemiyorum bile.
Buna bir dur demek isterdim açıkçası.

Allah belasını versin böyle erkeklerin ne kocalık ne babalık sıfatını hakediyor böyleleri her neyse tabiki söylemeniz gerekio hele ki adam yalnızsa sadece siz de yoksunuzdur hayatında daha başkalrı da vardır bilmek kadının en büyük hakkı en basitinden kanıt amaçlı evine baKmıştınız eşyalr fln onları tarif edebilirsinz belki de ne biliyim bi an önce öğrenmeli bu kadın

İlk olarak o adam müsveddesinin eşine durumu anlatırdım.
Sonra bana bunu reva gören ve bu zamana kadar arkadaş dediğim o erkeğe ağzıma geleni söyler hayatımdan çıkarırdım.

Bundan sonra ilk yapacağımız iş hayatımıza giren kişilerin TC numarasını alıp siciline ulaşmak sanırım.. Kimseye güven kalmadı olaya bak..
Bence de eşine söylemelisin böyle birşeyi bilmesi lazım..

1 aydır çıkıyorsunuz. peki bu adam sizleyken cebini kapatıyor muydu ...hiç farkettiniz mi bunu..

hayır cnm kapatmıyordu. ama yanımda telefonla konuşmuyrdu konuşmaları çok kısa sürüyordu. bende biri yanımda iken telle konuşamam o yüzden bir artniyet aramadım.. dedim ya gece 2 de bile arayabiliyordu o yüzden evli olabileceği fikri aklımın ucundan bile geçmedi. kendi ağzından duymamış olsam inanamazdım belkide

Konu sahibi arkadaşım, ne yaptın? Son gelişmeleri yazmanı bekliyorum...

aramadı bende dayanamayıp msj attım dedim eşine söylemem den hiç mi korkmuyorsun yazan bi mesaj attım. aradı bir kaç saat sonra eşim beni çok seviyor bana çok da güveniyor o yüzden inanmaz dedi. o zaman bende eline kanıt veririm dedim neden bu kadar uğraşıyorsun ki tek aldatan ben miyim dedi. bende tek değilsin ama en iğrenci senin yaptığın dedim. bir bayanım sonuçta bende bu yaptığın affedilemez o yüzden söylemek gerek eşine dedim. bulamazsın ki eşimi dedi. bende onu bana bırak dedim bulursam ve söylersem ne yaparsım dedim tabi ki inkar ederim dedi. eşimde inanmaz emin olabilirsin bundan dedi. ben söyleyeceğim eşine dedim başta sakin konuşuyordu sinirlendi sonra bağırdı çağırdı ne geçti aramızda ne söyleyeceksin ki dedi illa bişey geçmesine gerek yok oturup bir kafede çay içmemiz bile yeterlidir dedim. söylersen söyle beee sana kimse inanmaz dedi kapattı

gerçekten karakter sahibi biriymişsin tebrik ediyorum arkadasım seni. o aracı olan arkadasın ki bu saatten sonra asla arkadasın olmasın böyle ş...siz biriymiş ki senınde canını yakıyor pes ya pessss... arkadasım diyip güvenmiceksin kimseye yazıklar olsun yaaa...

adamında gaflet zamanına gelmiş ve söylemiş sanırım yoksa söylemezdi oda vicdan yaptı demekki. benım merak ettiğim bunları sana anlattıktan sonra hala devam etmek istedi mi hanı benı böyle bil felan diye mi anlattı ayrılmak istemeyerek mi konuştu?

ana babanın dularını almışsın canım valla birine basından çevirde sadaka ver. rabbim korumuş seni allahım düşmanımın basına vermesin böyle bişey.

Ah öleleri olucak burda köpekler gbi pişman ederler .azerbaycanca öle olaylara karşı bir önlem alındı artık .eger evli bir erkek beker bir bayanı bekar olduguna dair kandırırsa dugularıyla oynarsa üstelik eşinide aldatmış oluyor budurumda .direk hapis cezası 3aydan 9aya kadar .!!.allah belasını versin aldatan erkeginn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…