- Konu Sahibi mahpeyker34
-
bence mesaj at.... benimle beraber olduğunu eşin duyarsa ne yapacağız falan de....hiç mi korkmuyorsun de ki ..elinde kanıt olsun.yumuşak konuş sert cevaplar verme ...karısına süreci anlatırken bari elinde kanıtlar olur....
bence mesaj at.... benimle beraber olduğunu eşin duyarsa ne yapacağız falan de....hiç mi korkmuyorsun de ki ..elinde kanıt olsun.yumuşak konuş sert cevaplar verme ...karısına süreci anlatırken bari elinde kanıtlar olur....
adamın şimdiki eşi mi biliyormuş yani?
eğer öyleyse konu sahibi söylese hatta kanıtlasa bile pek birşey olmaz.ben kadının kocasında ki potansiyelin farkında olduğunu düşünüyorum.adam bence evlilk dışı kız arkadaşlıklara alışkın bir tip.eşi bunca yıl anlamamış olamaz.
ama öyle deme Kader,nefis bir tek erkekler de var!
adam evde mutsuzsa,karısı onu doyuramıyorsa!(nefret ediyorum bu kelimeden),kadınlık yapamıyorsa,sürekli dırdır ediyorsa adam napsın? zavallı erkekler öyle bir nefse sahipler ki dişi sinek bulsalar peşinden koşacaklar.
biz kadınlar cefakar olmalıyız,eğer erkeğinin gözü dışarı kaymışsa bu senin suçun.
zaten erkeğin elinin kiri kadının alnının kiri demişler! bak atasözlerimiz bile erkeği haklı buluyor.
adamın eşinin nasıl biri olduğunu bilmeden bişey söyleyemezsin ki. belki eşi de aldatmaya yatkın biri nerden bilceksin. aldatılan herkes çok masum değil.
ben de böyle bişeye tanık oldum söylemedm o kadına çünkü facebook taki resimlerinden ne mal olduğu anlaşılıyodu.
kadın iyi niyetli biriyse Allah gerçeği göstersin ona. senin karışman sana dert olabilir. o adamla bi daha yüzleşmen filan gerekebilir. bulaşma bence. tanımadığın insanlar sonuçta.
daha evlimi değilmi bilmediği kişi bunun nasıl arkadaşı oluyorki..bilmiyordum ben diyor kütüğüne mi baktım sanki diyor külahıma anlat onu dedim ona bir ders vercem zaten o şimdi bi dursun
hiç hiseetmedim evli olduğunu istediği saatte çıkıyordu dışarı çünkü gece bile çıktığını görüyordum. söylemese asla bilemezdim. iyi ki söyledi diyorum kendi kendime. ilerde öğrenmiş olsamda üzülmezdim herhalde çünkü evli olduğunu öğrendiğim anda sevgi nefrete dönerdi bir anda.
hep kadının sorunu olamaz ki. 3 aylık evlilermiş ve atamadan dolayı kadırısı şehir dışına gitmek durumunda kalmış. Yani kadın ne güzel ekmek derdinde, adamın yaptığına bak.
Kadın eşini doyurma konusuna niçin geldi şimdi birden? ne alakası var? 3 aylık bir kadın eşini nasıl doyursun ayrıca şehir dışındayken?! Lütfen yapmayın, elinizi vicdanınıza koyun.
3 aylık bir kadın doyurma bile doyuramıyor fars edelim, bu yinede adamın suçu kabahati. Lütfen!!! Adam okadar aç ki, ozaman gitsin hem eşini ziyaret etmiş olur, hemde karnını doyurur anladınızmı arkadaşlar. şehir dışına çıkmış bir bayanı hiç mi düşünmez 3 aylık evli bir adam. Ayrıca boşanma kararı almış bile olsa, adam suçlu!!!
1 aydır çıkıyorsunuz. peki bu adam sizleyken cebini kapatıyor muydu ...hiç farkettiniz mi bunu..
Konu sahibi arkadaşım, ne yaptın? Son gelişmeleri yazmanı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?