ne diyeyim bilemedim.

Adam öyle pislik ki, bence elinde bir kanıt olmalı, çirkefe bulaşma dememişler boşuna :)

Yok be güzel arkadaşım beni neden mesafe yoldan çıkartmadı?

Eşimi neden mesafe yoldan çıkartmadı.

İnan aksine araya mesafe girince insan eşinin, evinin, yavrusunun kıymetini çok daha iyi anlıyor. Varlığına şükrediyor, ayrı olduğu için kahrediyor vs. Bence tamaman insanlık dışı bir olay aldatmak, bunun mesafe ile, evdeki huzursuzlukla vs. alakası yok. Ahlaktan yoksunlukla alakası var, hiç bir sebep, hiç bir bahane aldatmayı haklı kılamaz.

Keşke nikah altındayken eşini aldatana en az 6 yıl hasip cezası olsa, harika olurdu.

Tüküreyim ben böyle erkeklere.. Nefsini evlilikle doyuramayan evlenmesin o zaman.. Hayret birşeyler..

En acısı da hep bir yerden bi sebep bulupta hep kadında kabahat bulunuyor, hemde bir hemcinsi tarafından ..

Nişanlıyken birlikte olduğu diğer kız biliyormuş nişanlı olduğunu.

adamın şimdiki eşi mi biliyormuş yani?

eğer öyleyse konu sahibi söylese hatta kanıtlasa bile pek birşey olmaz.ben kadının kocasında ki potansiyelin farkında olduğunu düşünüyorum.adam bence evlilk dışı kız arkadaşlıklara alışkın bir tip.eşi bunca yıl anlamamış olamaz.

Eeee herkes Hz. Yusuf değil ki gömleği arkadan yırtılsın. Adamlar tek başlarına yaşayamayacak kadar aciz.

ahaha karıştırdık yok cnm.

Adam nişanlı (şimdiki karısıyla), o arada başka bir kızla daha görüşüyor, kıza nişanlı olduğunu biliyor ama kız buna ses cıkarmıyor, adamın nişanlı ya da evli olmasını önemsemiyor.

kesinlikle aynı fikirdeyim..anlatsın eğer normal karşılarsa yuh diyeceğim yani.....hayvanlar bile eşini kıskanıp kavgaya tutuşup kan revan içinde kalıyorlar...anlamıyorum bende böyle tipleri....

Bence yalan, kimse normal karşılamaz
Karşılayan da en az bu adam kadar ahlaksızdır..

Nişanlıyken birlikte olduğu diğer kız biliyormuş nişanlı olduğunu.

Ben mi yanlış anladım :44:

bence karısına falan söyleme boşver nasılsa 1 aylık bir ilişki öyle çok da sevmemişsindir bu süre zarfında hani yıllar boyu süren ciddi bir ilişki olsa söyle diyeceğim de şimdi gerek yok görüşmemek yeterli.

şimdi karısına söylesen kırk bin türlü yalan uydurur adam karısına '' benim peşimdeydi yüz vermedim iftira atıyor, yakamdan düşmüyor '' falan filan der, karısı da inanır zaten yeni evlilermiş doğruyu söylese bile karısı büyük ihtimalle bir şans daha verir suçlu sen olursun boşver gitsin

hayır hayır kız biliyormuş nişanlı olduğunu bile bile konuşmuş eşi değil bilen konuştuğu kız. eğer bana bahsettiği kız ise zaten o kızın amacı para yemekti gerçi adamda çok zengin değil ama öyle demişti para yiyen bi kız demişti eğer aynı kişi ise.

tamam Elmayram,şimdi anladım :)

o zaman adamın konu sahibine de bunlar normal şeyler demesi şaşılmayacak birşey.

ama bilmediği şu ki;konu sahibi arkadaş gayet ne istediğini bilen,gururlu biri.

o zaman adamın konu sahibine de bunlar normal şeyler demesi şaşılmayacak birşey.

İnşallah kazanova bu kez baltayı taşa vurur, inşallah.

Pardon ortalığı ben karıştırdım galiba yanlış anlamışım.. Nişanlısı biliyomuş sandım..
Adamın zaten böyle şeyleri neden bu kadar rahat anlattığı beli oldu
Her kızı o şuursuz kız gibi sanmış.

Bi tecrübe yaşamış, yenilerine yelken açmayı düşünürken baltayı taşa vurmuş
Ama eşinin duymasından hiç mi korkmuyo ki ?

evet doğru şu anki eşiyle nişanlıyken hayatına biri girmiş oda biliyormuş nişanlı olduğunu ona rağmen konuşmuş haa birde modern karşıladı dedi. ben gelenkeselim işte karşılayamadım modern olamadım. tşk ederim kadesa

kuş kadar beyniyle kümes kadar hayatıyla ' modern ' kelimelerini falan kullanıyor bi de. modernlik ahlaksızlığa olur vermek değildir bu kuşbeyinliye söyle bari hayır böyle böcekler bile bu konularda yorum yapıyor ya deli oluyorum

canım eğer modernlik bu ise sen geleneksel olmaya devam et..

teşekküre gerek yok ki,gördüğümü okuduğumu söylüyorum

soracağım onu eşine söylersem ne yapcaksın diye sorcam

Eskiden olsa eşimi nerden bulacaksın ki diyebilirdi böyle tipler
Şimdi face sağolsun şıp diye bulunur
Herkes face yuva dağıtıyo diyo ama bence yuvayı dağıtan taraflardan biri, face sadece açığa çıkarıyo

I love you face

Ya sen yazdıkça ben inanamıyorum okuduklarıma :) Kız kabul etmiş modernmiş öylemi? O zaman biz taş devrinde yaşıyoruz ha?

Valla adama içimden bir sürü saydım, yazamıyorum ya... Siz anladınız :)

Eşi bugün olmasa ileride anlayacaktır nasıl bir adamla evlendiğini.
Muhtemelen sizinle olduğu gibi birkaç görüşmeden sonra evli olduğunu söyleyip,
durumu kabul eden kendi gibi karaktersizleri bulup onlarla takılıyordur.
Yazık karısına üzüldüm, nasıl bir şer.... sizle evli olduğunun farkında değil.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar eminimde bu adamsı yaratıkta bu işlere alışkın olduğu için cepte sağlam bahanelerle geziyordur.

soracağım onu eşine söylersem ne yapcaksın diye sorcam

bence mesaj at.... benimle beraber olduğunu eşin duyarsa ne yapacağız falan de....hiç mi korkmuyorsun de ki ..elinde kanıt olsun.yumuşak konuş sert cevaplar verme ...karısına süreci anlatırken bari elinde kanıtlar olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…