- Konu Sahibi mahpeyker34
-
yalan söyleyecek değilsin ya kadına....kadına ulaş güzelce konuş , ama zaman geçirme artık yazık kadına ya kendimizi koyalım o kadının yerine.....afedersiniz siizn yerinizde başka biri olsa belki daha da ileri giderlerdi hoş mu yani bu durum.....
Katılıyorum.. Çok doğru fakat bazen mesafeler en doğruyu bile yoldan çıkarır mantığıyla yapılmış sanırım o yorum. Kimsenin başına çoban değiliz ama evlilik dediğinde uzaktan zor be arkadaşım...
Namussuza yakınlık uzaklık farketmiyor o ayrı...
ama öyle deme Kader,nefis bir tek erkekler de var!
adam evde mutsuzsa,karısı onu doyuramıyorsa!(nefret ediyorum bu kelimeden),kadınlık yapamıyorsa,sürekli dırdır ediyorsa adam napsın? zavallı erkekler öyle bir nefse sahipler ki dişi sinek bulsalar peşinden koşacaklar.
biz kadınlar cefakar olmalıyız,eğer erkeğinin gözü dışarı kaymışsa bu senin suçun.
zaten erkeğin elinin kiri kadının alnının kiri demişler! bak atasözlerimiz bile erkeği haklı buluyor.
Nişanlıyken birlikte olduğu diğer kız biliyormuş nişanlı olduğunu.
adamın şimdiki eşi mi biliyormuş yani?
eğer öyleyse konu sahibi söylese hatta kanıtlasa bile pek birşey olmaz.ben kadının kocasında ki potansiyelin farkında olduğunu düşünüyorum.adam bence evlilk dışı kız arkadaşlıklara alışkın bir tip.eşi bunca yıl anlamamış olamaz.
kesinlikle aynı fikirdeyim..anlatsın eğer normal karşılarsa yuh diyeceğim yani.....hayvanlar bile eşini kıskanıp kavgaya tutuşup kan revan içinde kalıyorlar...anlamıyorum bende böyle tipleri....
Nişanlıyken birlikte olduğu diğer kız biliyormuş nişanlı olduğunu.
adamın şimdiki eşi mi biliyormuş yani?
eğer öyleyse konu sahibi söylese hatta kanıtlasa bile pek birşey olmaz.ben kadının kocasında ki potansiyelin farkında olduğunu düşünüyorum.adam bence evlilk dışı kız arkadaşlıklara alışkın bir tip.eşi bunca yıl anlamamış olamaz.
ahaha karıştırdıkyok cnm.
Adam nişanlı (şimdiki karısıyla), o arada başka bir kızla daha görüşüyor, kıza nişanlı olduğunu biliyor ama kız buna ses cıkarmıyor, adamın nişanlı ya da evli olmasını önemsemiyor.
tamam Elmayram,şimdi anladım :)
o zaman adamın konu sahibine de bunlar normal şeyler demesi şaşılmayacak birşey.
ama bilmediği şu ki;konu sahibi arkadaş gayet ne istediğini bilen,gururlu biri.
hayır hayır kız biliyormuş nişanlı olduğunu bile bile konuşmuş eşi değil bilen konuştuğu kız. eğer bana bahsettiği kız ise zaten o kızın amacı para yemekti gerçi adamda çok zengin değil ama öyle demişti para yiyen bi kız demişti eğer aynı kişi ise.
tamam Elmayram,şimdi anladım :)
o zaman adamın konu sahibine de bunlar normal şeyler demesi şaşılmayacak birşey.
ama bilmediği şu ki;konu sahibi arkadaş gayet ne istediğini bilen,gururlu biri.
evet doğru şu anki eşiyle nişanlıyken hayatına biri girmiş oda biliyormuş nişanlı olduğunu ona rağmen konuşmuş haa birde modern karşıladı dedi. ben gelenkeselim işte karşılayamadım modern olamadım. tşk ederim kadesa
evet doğru şu anki eşiyle nişanlıyken hayatına biri girmiş oda biliyormuş nişanlı olduğunu ona rağmen konuşmuş haa birde modern karşıladı dedi. ben gelenkeselim işte karşılayamadım modern olamadım. tşk ederim kadesa
soracağım onu eşine söylersem ne yapcaksın diye sorcam
soracağım onu eşine söylersem ne yapcaksın diye sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?