kızlar selam
2 yıllık evliyim, 3 yıldır çalışıyorum. Evimiz çok şükür kendimizin. Ve ben evlendiğimden beri para biriktiriyorum. Eşimde öyle. Çok şükür eşimle aramız çok iyi

stediğimiz bir araç vardı onu aldık kredi çekmeden epey pahalı araçtı. 2 ay sonra bebeğimiz olacak ben çalışıyorum bel ağrılarıyla her gün işe gidip geliyorum. Para kazanmak zor sonuçta. GErçekten bu aralar iyice zor geliyor işe gitmek.
Eski arabamızı satmadık daha bu arada. Bir kaç onarımı var onu halledip satacağız. Neyse, görümcem bekar yeni mezun oldualtlı üstlu oturuyrz ama kvalidemler başka ilçede. Görümcem ustte. Neyse bizim eski arabayı kastederek ben ona benzin alcam şuraya gidicem buraya gidicem vs. her akşam aynı muhabbet abi şuna benzin alsana. Yarın işi varmış bizim evden 10 dk olan bir yer Oraya gitmem lazım dedi bende 116d ler gidiyor oraya dedim. (otobüsü kastederek.:) Dün insanların içinde bide demesin mi babamdan araba istiyorum o da bana abinin ilk aracını yarısını kendi biriktirdi yarısınıda ben verdim. Sende çalış öyle yap diyor babam diyor bilmem ne. Halbuki eşim o şekilde aldık ama ben sonra babama verdim dedi. Neyse, ben de o öyle diyince benim gibi yaparsın sende kocana alırsın dedim.

Kayınvalidemle görüntülü konuşuyordu. anne bende istiyorum araba dedi. KAyınvalidemde ee bak abin kaç yıldır çalıştı kendi aldı bak dedi. Ben de dayanamadım gelininde çalıştı anne dedim. Tabi falan dedi. Ayy zaten hamilelik beni takıntılı yaptı :O
Eski araba da bana kaldı falan diyor her akşam ama artık bunaldım. Dün bi yere gidecektik başka arkadaşlarda gelecekti bizim arabayla mı gidicez dedi evet dedim, iki araba içinde bizim araba diyor. Neyse abisi

Bende araba sürmeyi biliyorum. Bebeğim olacak olmasa ve para lazım olacak olmasa ben kullancaktım zaten o aracı. Ama satmamız lazım çünkü bebeğim olacak ve onun ihtiyaçlarına harcayacağız.
Bu akşamda açarsa muhabbeti artık bişey demek istiyorum kırmadan çünkü inanın bunaldım.