Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
Merhabalar beni tanıyorsunuzdur. Sorunlu bir arkadaş grubum var :) Kötü bir niyetleri yok aslında. Sadece ben fazla sessiz bir insanım. Grubun annesi gibiyim onu da söyleyeyim :) Yıllardır tanıştığım arkadaşlarım ve ailelerimiz de çok samimi. Bu yüzden ilişkimizi kesemem. Ama dün gece öyle şeyler yaşadım ki neredeyse sinir krizi geçiriyordum. Dün akşam kumsala gittik denize karşı oturduk her zamanki gibi,sohbet etmeye başladık. Sonra alkol alalım dedik. Aldık içtik bir şeyler de yedik neyse. Toplam 6 kişiydik benimle birlikte. Bir baktım bunların hepsi kendini kaybetmeye başladı. Ben kontrollü içtim onlar 4-5 kadeh içtiler. Bunların hepsi sarhoş oldu. Gitme zamanı geldi kaldıramıyorum hiçbirini. Bir tanesi kumlarda zıplıyor saçma saçma sesler çıkararak gülüyor. Bir tanesi eski sevgilisini aramış,ağlıyor. Öbürleri zaten başka alemde. Bir ben ayığım aralarında. Elim ayağım titremeye başladı. 5 kişi var başımda ve hepimiz aynı mahallede yaşıyoruz. İnanın öyle zor bir durum ki. İnsanlar bize bakıyor tuhaf tuhaf. Bir de bunun ailelere belli etmeme kısmı var ki o en zoru. Annem bir taraftan arıyor hadi neredesiniz diyor. Saat olmuş bir buçuk ben hala bunlarla uğraşıyorum. Sinirden gülme krizine girdim ama elim ayağım zangır zangır titriyor. En sonunda yakınlarda oturan bir kız arkadaşımı aradım ablasıyla geldiler bana yardım ettiler. Bin kere razı olsun onlar olmasaydı ne yapacaktım bilmiyorum. Sizinle paylaşmak istedim. Sinirlerim çok bozuldu.