- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Yani konu sahibinin yaşı küçük ama aklı olan herkes doğruyu görebilir (Allah şeytana uydurmasın tabi)Anneniz çok doğru bir öğüt vermiş, 21 yaşında kızım var, bende benzer bir öğütte bulundum, hayatını yaşa, şimdi evliliği düşünme, erkek arkadaşta bulursun eşte ama bu yılların bir daha geri dönmez keyfini çıkar dedim, ev işi dahi yaptırmıyorum, geziyor tozuyor.
İlerde evlenmek isterse nasılsa evlenir ama iyi bir evlilik olur ama kötü, orasını Allah bilir, inşallah herkes yuvasında Mutlu olsun ama gençlik yılları bir daha geri gelmiyor.
Konu sahibesi de aile baskısınında etkisiyle aşık olduğunu zannedip evlenmiş lakin evlilik sorumluluk demek, anne babaya, flörte kızdığınızda kapısını vurup gireceğiniz bir odanız oluyor ama evlenince kapı vurup gidemiyorsunuz.
İstedikleri kadar olgun olduklarını zannetsinler, insanlar 25 yaşına kadar tam bir olgunluğa erişimiyor.
Yani konu sahibinin yaşı küçük ama aklı olan herkes doğruyu görebilir (Allah şeytana uydurmasın tabi)
Yaşı 19 daha yaaa ben o yaşta gencecik arkadaşlarımla sahillerde, sinemalarda eğleniyordum
26 yaşımın bitimine doğru evlendim
Pişmanım neden 30 evlenmedim diye
Bu pişmanlık evliliğimin huzursuz olduğu için değil
Ne bileyim
Biraz daha rahat rahat para mı yiyip gezseydim iyi olur du:)
Annemde bize hiç iş yaptırmadı
Üniversite de gezdik, evde yattık:)
Hakkını helal etsin tüm anneler
Eğer benim hakkım anneme geçtiyse benim ki ona sonsuz kere helal olsun
Bana bu güzel yılları yaşamam için verdiği öğütten ve emekten dolayı...
Bi umutsuz vaka daha. 19 yaşında olup yorgunluğun dibine vurmak bu olsa gerek. İnsan 3 ayda yaşlanır mı ? Yaşlandım. Yoruldum. Hissizleştim. Peki geriye dönebilir miyim yada herşeyi unutup ileriye bakabilir miyim ?
Geçen sene aşık olmuştum ona. Güzel saygılı bi beraberliğimiz vardı. Ailem yaşım küçük diye sevgilimin olmasınıda istemedi. 3 ay önce kaçtım. Ailemle barıştık daha ilk zamanda. Ailem onu çok fazla seviyor şimdi. Resmi nikahı 3 ay önce yapmıştık. Yaklaşık 2 gün önce düğünümüz oldu. Kına yaptık düğün yaotık. Dillere destan bi düğünümüz oldu. Gel gelelim hislerime. Soğudum. Çok merhametli bi eşim var aslında. Ne istesem alır bana ilgi gösterir gözümün içine bakar kansızım diye sabah işe giderken pekmezimi ayarlayıp yatağıma kadar getirir içirir onu hiç şaşmaz bu durum. Ne beğensem alır eder. Sadece biraz sinirlidir arada kavga ettiğimizde çok fazla bağırır bana. Buldunda bunuyosun derseniz evet dıştan öyle duruyo herşey belkide haklısınız ama kendimi çok yorgun hissediyorum dün akşam kayınvalidemlere gittik. Oğlunun takışarıyla borçlar kapanmayacağını bana yaptıkları bikezikleri satmak zorunda olduklarını belirttiler. Ses çıkarmadım. Eşim için. Huzursuzluk olmasın yeterki dedim. Rabbim verir alın dedim. 4 tane bileziğimide verdim. Bu sefer evimize yansıcaktı huzursuzluk. Böylesi daha iyi oldu belkide. Ama içim çok buruk. Keşke evlenmeseydim. Nedensiz hep mutsuzum. Hiç bişey hoşuma gitmemeye başladı. Bazen boşanmayı dahi düşünmüyo değilim. Ailemi çok özlüyorum annemi babamı. Haftada 2 kez görüşüyoruz ama yetmiyo sanki bana. Mutsuzum işte. Boşansam mı napsam bilmiyorum günlerde hayatta geçmiyo..
Bi umutsuz vaka daha. 19 yaşında olup yorgunluğun dibine vurmak bu olsa gerek. İnsan 3 ayda yaşlanır mı ? Yaşlandım. Yoruldum. Hissizleştim. Peki geriye dönebilir miyim yada herşeyi unutup ileriye bakabilir miyim ?
Geçen sene aşık olmuştum ona. Güzel saygılı bi beraberliğimiz vardı. Ailem yaşım küçük diye sevgilimin olmasınıda istemedi. 3 ay önce kaçtım. Ailemle barıştık daha ilk zamanda. Ailem onu çok fazla seviyor şimdi. Resmi nikahı 3 ay önce yapmıştık. Yaklaşık 2 gün önce düğünümüz oldu. Kına yaptık düğün yaotık. Dillere destan bi düğünümüz oldu. Gel gelelim hislerime. Soğudum. Çok merhametli bi eşim var aslında. Ne istesem alır bana ilgi gösterir gözümün içine bakar kansızım diye sabah işe giderken pekmezimi ayarlayıp yatağıma kadar getirir içirir onu hiç şaşmaz bu durum. Ne beğensem alır eder. Sadece biraz sinirlidir arada kavga ettiğimizde çok fazla bağırır bana. Buldunda bunuyosun derseniz evet dıştan öyle duruyo herşey belkide haklısınız ama kendimi çok yorgun hissediyorum dün akşam kayınvalidemlere gittik. Oğlunun takışarıyla borçlar kapanmayacağını bana yaptıkları bikezikleri satmak zorunda olduklarını belirttiler. Ses çıkarmadım. Eşim için. Huzursuzluk olmasın yeterki dedim. Rabbim verir alın dedim. 4 tane bileziğimide verdim. Bu sefer evimize yansıcaktı huzursuzluk. Böylesi daha iyi oldu belkide. Ama içim çok buruk. Keşke evlenmeseydim. Nedensiz hep mutsuzum. Hiç bişey hoşuma gitmemeye başladı. Bazen boşanmayı dahi düşünmüyo değilim. Ailemi çok özlüyorum annemi babamı. Haftada 2 kez görüşüyoruz ama yetmiyo sanki bana. Mutsuzum işte. Boşansam mı napsam bilmiyorum günlerde hayatta geçmiyo..
bende şuyan 19 yaşındayım ve hamileyim 18deyke evliydm eylülde evlendm 1 senem bile dolmadı ve bazen sorunlarım kavgalarım da olsa sinirliyken pişman oldum desemde sadece sinirden gerçekten duygularımdan eminim bana değer verildiğinden eminim ve bende kaçtım ettim babam sahip çıkmadı kayınpederim sahip çıktı bana ailesi bana çok düşkün kızları gibiym ve onlarla bir oturuyorum bende bileziklkerimi bozdum ama kaynanam bana verme diye kızarken ben verdm eşime yeterki borcum olmasın kafam rahat olsun diye sadece sorumluluk olgunluk işi bu ne ortamlarım vardı arkdaşlarım ara ara aklıma gelsede şuan çok aptalca buluyorum o günleri sen demekki 18 kafasını atamamışssın hala olgunlaşmamışduyglarında fikirlerindeBi umutsuz vaka daha. 19 yaşında olup yorgunluğun dibine vurmak bu olsa gerek. İnsan 3 ayda yaşlanır mı ? Yaşlandım. Yoruldum. Hissizleştim. Peki geriye dönebilir miyim yada herşeyi unutup ileriye bakabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?