- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Doğrudur.Gezmeyi arkadaşlarımı sorumsuzluğumu özlemedim. Çünkü ben hiç gezmedim yalnız başıma. Çok baskıcı bi ailem vardı. Bunları hiç yaşamadım
Mutlaka mesleğini eline al. Ilerde bi güvencen olsun.Açıktan okuyotum zaten üniversitemi sınavlarımıda çoak güzel versin derslerim süper. Tabikide okucam mesleğimi elime alıcam
Kv le oturmak etkiledi beni ne yalan söyleyim. Maddi durum çok kötü değil çok şükür geçiniyıruz rabbim bu günlerimizi aratmasınK.validenle yaşadığın için mi böyle oldun. 1 aydır evinde misin?
Eşinle gez toz. Para durumunuzu bilmiyorum ama en azından akşamları yürüyün. Parkta oturun.
Maddi sorun da var mı?
hmm. ailenin baskısından bunaldığın için evlenmeyi kurtuluş sandın ama yanıldın.Gezmeyi arkadaşlarımı sorumsuzluğumu özlemedim. Çünkü ben hiç gezmedim yalnız başıma. Çok baskıcı bi ailem vardı. Bunları hiç yaşamadım
Kv le oturmak etkiledi beni ne yalan söyleyim. Maddi durum çok kötü değil çok şükür geçiniyıruz rabbim bu günlerimizi aratmasın
Benimkisi sanırım biraz depresyon gibi bişi. Düzelicek gibi ama ben çok umutsuzm
Zor gelmwdi canım hiç bişey. Evimi bi gün pis bırakmadım 3 çeşit yemeksiz kocamı yemeğe ıtutturmadım hiç. Ütüsüz giydirmedim. Evlilik için işler benim için çok basit çünkü ben bunları 15 yaşından beri yapıyorum. Sorun bu değil. Pas geç boşver
Herkeste ilk zamanlar öyle oluyor 24 yaşındayım hala ailemi özlüyorum ama napim ben kendi ailemi kurdum. Hevesmis diye bosanmamalisin bence . Otur bir daha dusun yani evlilik kolay kurulmuyor .Bi umutsuz vaka daha. 19 yaşında olup yorgunluğun dibine vurmak bu olsa gerek. İnsan 3 ayda yaşlanır mı ? Yaşlandım. Yoruldum. Hissizleştim. Peki geriye dönebilir miyim yada herşeyi unutup ileriye bakabilir miyim ?
Geçen sene aşık olmuştum ona. Güzel saygılı bi beraberliğimiz vardı. Ailem yaşım küçük diye sevgilimin olmasınıda istemedi. 3 ay önce kaçtım. Ailemle barıştık daha ilk zamanda. Ailem onu çok fazla seviyor şimdi. Resmi nikahı 3 ay önce yapmıştık. Yaklaşık 2 gün önce düğünümüz oldu. Kına yaptık düğün yaotık. Dillere destan bi düğünümüz oldu. Gel gelelim hislerime. Soğudum. Çok merhametli bi eşim var aslında. Ne istesem alır bana ilgi gösterir gözümün içine bakar kansızım diye sabah işe giderken pekmezimi ayarlayıp yatağıma kadar getirir içirir onu hiç şaşmaz bu durum. Ne beğensem alır eder. Sadece biraz sinirlidir arada kavga ettiğimizde çok fazla bağırır bana. Buldunda bunuyosun derseniz evet dıştan öyle duruyo herşey belkide haklısınız ama kendimi çok yorgun hissediyorum dün akşam kayınvalidemlere gittik. Oğlunun takışarıyla borçlar kapanmayacağını bana yaptıkları bikezikleri satmak zorunda olduklarını belirttiler. Ses çıkarmadım. Eşim için. Huzursuzluk olmasın yeterki dedim. Rabbim verir alın dedim. 4 tane bileziğimide verdim. Bu sefer evimize yansıcaktı huzursuzluk. Böylesi daha iyi oldu belkide. Ama içim çok buruk. Keşke evlenmeseydim. Nedensiz hep mutsuzum. Hiç bişey hoşuma gitmemeye başladı. Bazen boşanmayı dahi düşünmüyo değilim. Ailemi çok özlüyorum annemi babamı. Haftada 2 kez görüşüyoruz ama yetmiyo sanki bana. Mutsuzum işte. Boşansam mı napsam bilmiyorum günlerde hayatta geçmiyo..
Katiliyorum soylediklerine19 yaşında normal değil mi?
Adamdan soğumak değil evlilikten,kayınvalide,kayınpederden sıkılırsın.
Aileni özlersin.
Arkadaşlarını özlersin.
Gezmeyi özlersin.
Sorumsuzluğu özlersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?