- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Çocuk değilim. Zaten yaşıma göre çok fazla olgun düşündüğüm için bu aralar bunalıma girdim. İnciltici sizin pişkin mesajlrınıza ihtiyacım yok. Bi abla bi anne gibi tavsiyelerinşz varsa dinlerim. Yoksa yazmanızın luzumu yok
Aman zaten şu çocuk gelinlerin hepsi de yaşına göre fazla olgun!Çocuk değilim. Zaten yaşıma göre çok fazla olgun düşündüğüm için bu aralar bunalıma girdim. İnciltici sizin pişkin mesajlrınıza ihtiyacım yok. Bi abla bi anne gibi tavsiyelerinşz varsa dinlerim. Yoksa yazmanızın luzumu yok
Butun gencler de bunu soyluyor zaten, yasitlarima gore olgunum. Peki olgunsun. Buraya konu acarken de ayni olgunlugu bekliyoruz o zaman senden kuzumÇocuk değilim. Zaten yaşıma göre çok fazla olgun düşündüğüm için bu aralar bunalıma girdim. İnciltici sizin pişkin mesajlrınıza ihtiyacım yok. Bi abla bi anne gibi tavsiyelerinşz varsa dinlerim. Yoksa yazmanızın luzumu yok
Evlilik ev işi yemek yapmak, akşama kocayı kapıda karşılamak, ona her türlü hizmeti sunmak değildir. Böyle düşünmen bile evlilik için hazır olmadığını gösteriyor.
Anneniz çok doğru bir öğüt vermiş, 21 yaşında kızım var, bende benzer bir öğütte bulundum, hayatını yaşa, şimdi evliliği düşünme, erkek arkadaşta bulursun eşte ama bu yılların bir daha geri dönmez keyfini çıkar dedim, ev işi dahi yaptırmıyorum, geziyor tozuyor.Ben üniversiteye giderken senin yaşlarında
Annem bana kızım gez, toz eğlen dedi
Amannn koca her yerde bulunur dedi
Haklıymış üniversiteyi bitirdim
Mastırı bitirdim Doktora da evlendim
Ha çok huzurlu evliliğim yok belkide
Ama o yıllardan hatırladığım çok güzel anılarım var
Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?