Ne ileri gidebiliyorum nede geri Evlilik zormuş

3 ayda büyük aşk bitmez, demek ki doğru düzgün bir hissin yokmuş eşine karşı, bir anlık heyecana kapılmışsın.

Sabredeceksin.
Düğün olalı 2 gün olmuş.
Evlilik aceleye gelmiş ama boşanma kararı alacaksan uzun uzun düşnmelisin.
Daha çok mutsuz olabilirsin.

Öncelikle tek tavsiyem sakin suan önündeki bu 2 yil hamile kalmamaya özen göster canim kucuksun daha üstelik bir evlilik 2 yılda anca oturur bikman yilman boşa değil bi evde hep beraber yaşamak kolay değil hemde huyunu suyunu bilmediğin her an beraber oldugun bi adamlada yaşamak çok zor sabret ve destek almani tavsiye ederim

İstisnalar kaideyi bozmaz tabiki ama erken yaşta yapılan evliliklerin yüzde 95ihüsranla sonuçlanır.çünkü duygular oturmamıştır.ne istediğini anlayamazsın.20yaşında çok sevdiğin bişeyi ,26-27yaşında iken nasıl sevmişim ben bunu deme ihtimalin yüksek.yapcak bişey yok.geçici bir duygu karmaşası olabilir.eğer bir süre daha devam ederse ozaman boşanmayı düşünebilirsin tabi hamile kalmazsan :)

İnsanın olgun olduğunu sandığı yaşlar zaten 20 yaş civarıdır.
Senin yaşında herkes başkalarına göre olgun olduğunu düşünür, onu bırak bir kenara.

Eşin nasıl biri, bu hislerini ('senden sıkıldım' diye değil de 'ters giden bir şeyler var bende' gibi) anlatabileceğin biri mi?

Aman zaten şu çocuk gelinlerin hepsi de yaşına göre fazla olgun!
Bir olgunlaşamamış olan biziz herhalde çalışıp hayatımızı yoluna koyup evlenenler.

Butun gencler de bunu soyluyor zaten, yasitlarima gore olgunum. Peki olgunsun. Buraya konu acarken de ayni olgunlugu bekliyoruz o zaman senden kuzum

Canım bıraz sabret su an alısma surecındesın bunlar nrmal seyler yasın da kucuk evlılık oyle sevgılılık gıbı olmyor zamanla duzelırsın duzeltırsın altın knusuna takılma bu devırde borcsuz evlenen yok evlendıgı zaman altınlarını satmayan yok saglık olsun altın gelır yerıne sen huzurunu korumaya calıs bıraz sen alttan al bıraz esın alttan alsın bı sekılde yuruyecek evlılık... Hemen bosansan belkı de bosandıgın ıcın pısman olurusun bı sakınles sakın kafanla dusun henuz hersey cok yenı

Bu yüzden küçük yaşta evlenmeyin, kocaya kaçmayın diyoruz.

Eşini sevmiyorsun. Sevdiğini sanıp ailenden kurtulmak için bir ümit mutlu olurum diye kaçmışsın. Ama gördüğün gibi olmamışsın, çünkü evlilik konusunda doğru karar verebilecek olgunlukta değilsin.

Evlilik ev işi yemek yapmak, akşama kocayı kapıda karşılamak, ona her türlü hizmeti sunmak değildir. Böyle düşünmen bile evlilik için hazır olmadığını gösteriyor.

Olgun değilsin, sadece öyle sanıyorsun. Hepimiz öyleydik o yaşlarda. Hem olgun olmak iyi bişey değil, doğru olan yaşının gerektirdiği gibi hissetmek, yaşamak, davranmak.

İnsan hayatında her şey basamak basamaktır. Birkaç basamağı atlamaya kalkarsan ayağın takılır düşersin. Şu an yaşadığın şey bu.

Yapacak bişey yok, bir müddet katlanacaksın. Duygularını dinleyeceksin, mantığını çalıştıracaksın. Olursa olacak, olmazsa başka şeyler düşüneceksin. Ama sakın bu dönemde çocuk yapma. Sen çok gençsin, eşin genç. Birbirinizi doğru düzgün tanımamışsınız. Çocuktan önce kendinize bir iki sene zaman verin, tanıyın birbirinizi.

Bende yeni 19 oldum ama yok yani bu yaşta silah zoruyla bile olmaz bari nişanlanıp bi süre bekledeydiniz ben bu yaşta konserdi eğlence parti diye gezerim koca derdiydi kaynana çocuk derdi diye değil

haftada 2 defa aileni goruyormussun daha ne olsun senede bi defa gorenler yada 3 senede bi dunyanin obur ucundan gelip gorenleri dusun severek evlenmissin ustelik kacmissinda bence evliligin arkasinda dur esine uzuldum acikcasi bilezikleri de dusunme bosver suan bebekte dusunme esinle evliligin keyfini sur gezin tozun gulun..kotu bi insanda degilmis esin..sabret bizde yeni evliyken sorunlar yasadik ailemizi ozledik vs vs.bi ailenin yanina git 1 hafta kal bak inan evini ozluyceksin.evinde insan istedigi gibi keyif yapar..sabret ve mutlu olmaya bak.

Aşık olmak evlenmek için yeterli değil bunu test etmişsin.
Yaş olarak belli bi olgunluğa erişmek gerekiyor.
Ailen izin vermiyor diye kaçmışsın vs vs.
Ne diyelim ki şimdi sana, evlilik çocuk oyuncağı değil işte.

Umutsuzluga kapilma cnm daha cok yenisin adapde olmaya calis alisirsin herseye zamanla negatif dusuncelrri at kafandan gozle gorulur hic bisey yok evliliginde dedigim gibi biraz zaman esinide soğutma olumsuz davranislarindan evlilik karsilikli sevgi saygi sabir ister
Mutluluklar diliyorum cnmm

Ben üniversiteye giderken senin yaşlarında
Annem bana kızım gez, toz eğlen dedi
Amannn koca her yerde bulunur dedi
Haklıymış üniversiteyi bitirdim
Mastırı bitirdim Doktora da evlendim
Ha çok huzurlu evliliğim yok belkide
Ama o yıllardan hatırladığım çok güzel anılarım var
Çok şükür

Çünkü yasin daha çok küçük. Senin bu yaşta evli değil üniversitede olman lazım tek derdinin ders ve alışveriş sus püs olması lazım. Bilemiyorum ya. Bosansan Nolcak. Keşke baştan evlenmeseydin. Hakkında hayırlısı olsun

Aileler baskıcı olunca kızlar da ilk sevdikleri ile kaçıyorlar. Sonra mutsuz oluyorlar.
Suçlu sen değil ailen.
Bu sefer iyice düşünüp kararını al.

Anneniz çok doğru bir öğüt vermiş, 21 yaşında kızım var, bende benzer bir öğütte bulundum, hayatını yaşa, şimdi evliliği düşünme, erkek arkadaşta bulursun eşte ama bu yılların bir daha geri dönmez keyfini çıkar dedim, ev işi dahi yaptırmıyorum, geziyor tozuyor.
İlerde evlenmek isterse nasılsa evlenir ama iyi bir evlilik olur ama kötü, orasını Allah bilir, inşallah herkes yuvasında Mutlu olsun ama gençlik yılları bir daha geri gelmiyor.

Konu sahibesi de aile baskısınında etkisiyle aşık olduğunu zannedip evlenmiş lakin evlilik sorumluluk demek, anne babaya, flörte kızdığınızda kapısını vurup gireceğiniz bir odanız oluyor ama evlenince kapı vurup gidemiyorsunuz.

İstedikleri kadar olgun olduklarını zannetsinler, insanlar 25 yaşına kadar tam bir olgunluğa erişimiyor.

Belki de kaçtığın için vicdan azabı duyuyorsun ve huzursuz oluyorsun.Eşin sana karşı iyi olabilir ama kayınvalide veya 3. Kişiler gibi sorunlar çıkmaya başlayınca soğuduğunu zannetmiş olabilirsin ama kendine güven ve kimseye de ezdirme kendini o Zaman Mutlu olursun

Cocuksun sen daha evcilik degil bu evlilik? Sana abla tavsiyesi sakin bide bunun ustune a hamile kalayim deme kendini depresyondan cikaramazsin sonra. Coluk cocuk isin icine girdimi hayat cok daha zorlasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…