ne istediğimi ne hissettiğimi bilmiyorum ..

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
çok sevdim.. 6 yıl flört ettik gözümü bir nevi onla açtım.. ilk ciddi ilişkim.. 6 sendedir de evliyiz.. görünürde herşey hep daha iyiye gidiyor gibi..kavgalar azaldı.. sevgisini göstermesi arttı..hani derler ya ilk zamanlar cicim ayı diye bizim her geçen gün daha iyi oluyor ilişkimiz eskiye dönmek asla istemem..

ama ilişkimizde bi güven sorunu hep olmuştu. direk bi şey yakalamadım görmedim. flört ederken ufak tefek şeyler olmuştu sadece yaşımız çok küçük o genç ben genç diye kaldırabildim ama o zamanda yakalamadım hiç.. hissettim sadece ayrı olduğumuz zamanlarda duydum falan..

şimdi 4.5 yaşında oğlum var 2.ye hamileyim.. iş dolayısıyla marmarise gidiyor. patronlarını alıp dönecek. 1 gün erken gitmek istiyor aile dostlarımız var onları görüp tatil yapmak için.. ama ben bunu istemiyorum orada yalnız kalmasını istemiyorum. ve benim söylediklerimi umursamadan gidiyor. akşam kavga ettik çok. hem orada bişey yapmıyacağını düşünüyorum hemde yapabileceğini.. bu düşünce eşit kafamda bi tanesi bile ağır basmıyor..

hem bana olan sevgisi aklıma geliyor hemde benim onaylamadığım birşeyi yaptığı için umurunda bile olmadığımı düşünüyorum.. çocuk var hamile nede olsa gitmez zaten bu güne kadar hiç gidemedi diyor....

içim rahat değil mutsuzum yüzünü bile görmek istemiyorum..kafamın bi yanımda mutlusun sadece abartıyorsun diyor..
size de yarım yamalak anlatabildim kafam yerinde değil kusura bakmayın. içim çok karışık.

güvensizlik nedeniyle korkuların, bence müdahale etme gitmesine, yapacak olsa her çeşit yapar, senin engellemenle yapmıcak diye bir şey yok, akışına bırak işleri bu kadar düşünme, bir şeyini yakalamamışsın, hamilesin kafanı bunlarla kurcalama canım

hani böyle takıntılı gibi de değilim arkadaşlarıyla ava gider içmeye gider aramam bile kavga konusu olmaz bile ama ara ara böyle hislere kapılıyorum ve özellikle tek başına 1 gün bile tatil yapmasını onaylamıyorum ama beni dilemiyor.. bu beni rahatsız eden bu evlilikte sözlerimin bi hükmü yok diye hissediyorum..

ben de istemem 1 gün tatil yapmasını
ben 1 çocuk ve üstelik hamilelik ile evimde beklerken o kendini gezdiricek
yok ya benim canım yok mu
üstelik rızan olmadığını bile bile nasıl rahat edecek
o böyle düşünmüyor ama .. rızam olmadan gidicek.. sen bana güvenmiyosun o zaman ava niye gönderiyosun 2-3 kalıyorum yapçak olan insan her yerde yapar diyor. tamam haklı ama ben tatile gitmesini istemiyorum. 1 gün haketmiyormuyum diyo.. bidaha fırsatım olmıcak denk geldi diyo. ama ben istemiyorum. kafamın içi bok gibi inan...

yapmak isteyen her durumda her koşulda yapar. sizinki hamilelik duygusallığı herhalde.
öyle tabi sadece düşüncelerime değer verilmediğini düşünüyorum düşünsenize kocanız karşınızda deli gibi şuraya gitmeni istemiyorum rahatsız oluyorum beni mutsuz ediyor dese ısrarla gidermisiniz.. ki ben 2 hafta sonra kampa gidicek arkadaşlarıyla ondan dan çok ben heycanlanıyorum..

inanın ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum. bu kadar huzursuz olduğumu bile bile gidecek. çünkü benim ne hissettiğim onun umurunda bile değil.. böyle düşününce o zaman niye evliyiz diyorum.. offf ben asla böyle yapmam. bu kadar huzursuz olabileceği bi şeyi asla yapmam...

Ben açıkçası 1 gün erken gitmesinin kimseye zarar vereceğini düşünmüyorum.
Siz her ne kadar düşüncelerim eşit desenizde güvenciniz tam olmadığı için geriliyorsunuz.
Boşa üzmeyin kendinizi. Yapacak olsa her türlü yapar. Üstelik 1 gece içinde kavgaya değmez.
Düşünceye değer konusuna gelince o gitme dedim gidiyorla ölçülecek birşey değil.
Ama siz hamileliğin verdiği hassaslıklada tabi olaya objektif bakamıyor olabilirsiniz.

bak işte sen yazmışsın. biliyor gidemeyeceğini. vermeyin erkeğin eline bu kozu sonra istedikleri gibi at koştururlar

keşke hiçbir yere göndermeseydiniz
yüz verince astar istemiş kimse kusura bakmasın ben evde bir çocuk bir karnımdakiyle zorlanırken
kimse tatil derdine düşemez

öyle tabi sadece düşüncelerime değer verilmediğini düşünüyorum düşünsenize kocanız karşınızda deli gibi şuraya gitmeni istemiyorum rahatsız oluyorum beni mutsuz ediyor dese ısrarla gidermisiniz.. ki ben 2 hafta sonra kampa gidicek arkadaşlarıyla ondan dan çok ben heycanlanıyorum..
sizin huzursuz olmanız ona çok anlamsız geliyor muhtemelen. ve sizin kapris yaptığınızı düşünüyor.

Adama bak evde hamile karısını küçük çocukla bırakıp gezme eğlenme peşinde.
böyle düşünmüyor hiç patronlarını alma gidicek 1 gün önceden gideyim hem dinlenirim hemde aile dostlarımız var hersene gideriz bu sene gitmedik onarı görürüm diyo.. bakış açısı bu normal aslında 8 saatlik yol bursadan.. anaca git gel.. ama ben istemiyorum net benim lafımı çiğniyor ağrıma gidiyor..

keşke hiçbir yere göndermeseydiniz
yüz verince astar istemiş kimse kusura bakmasın ben evde bir çocuk bir karnımdakiyle zorlanırken
kimse tatil derdine düşemez
iyide gitmek isteyen insanı nasıl tutucaksın ne diceksin yada bu yüzden ayrılınırmı. ona gör ben sadece gereksiz kıskançlık yapıyorum ona güvenmemekle hakaret ediyorum..

bak işte sen yazmışsın. biliyor gidemeyeceğini. vermeyin erkeğin eline bu kozu sonra istedikleri gibi at koştururlar
iyide insan bunun için ev terk eder mi ayrılır mı ... gittiğinde ararsa kesinlikle telefonumu açmayı düşünmüyorum . döndüğünde de aynı tavrımı sürdürücem başka şu durumda ne yapılır ki.. zaten eğer vaktinden önce gidersen olacakları baştan kabul et dedim..

böyle düşünmüyor hiç patronlarını alma gidicek 1 gün önceden gideyim hem dinlenirim hemde aile dostlarımız var hersene gideriz bu sene gitmedik onarı görürüm diyo.. bakış açısı bu normal aslında 8 saatlik yol bursadan.. anaca git gel.. ama ben istemiyorum net benim lafımı çiğniyor ağrıma gidiyor..
siz boş yere hırslanıyorsunuz bence lafımı çiğniyor diye. benim eşim de kıskançtır ki onu kıskandıracak en ufak bir şey yapmadım bana da güvenir zaten. ama iş için bir yere gidecek olsam mümkün olduğu kadar geç gideyim ve bittiği saat döneyim ister. ama ben bu konularda taviz vermedim, ha gece geç saatlere kadar dışarılarda kalmadım ama, topluluktan ayrı hareket edip de, gezilere katılmamazlık etmedim mesela. beni bunaltır bu kısıtlamalar. bence çok abartılı tepkiniz.

Aslinda kendince haklisin. 1 gun de olsa sen de tatili hak etmiyor musun.. Niye o hakki sadece kendinde goruyor.. Ama su acidan bakinca da yol 8 saat uzun bir mesafe. Her sene gorustugunuz dostlariniz varmis gidecegi yerde. 1 gun tatil yapmak icin cok kisa zaten, o yorgun olmamak icin oyle istiyor. Niyeti olan insan her yerde her sekilde yapar. Kendini telkin et rahatlat. Sanirim sen ne yaparsan yap gidecek.

Bir haftalık tatil yapicam dememiş ya adam. Zaten iş için gidecekmiş bir gün erken gidip denize gireyim demiş. Bence bunlardan abartılacak hamile hamile canınızı boş yere sıkacak bi durum yok. Ben 8 aylık hamileyken tatile gidemeyecek gibiydim eşime de kıyamadım o sene arkadaşıyla tatile gönderdim. Ki seneye de o işten çıkamadı ben tatile gitti bu sene sonunda beraber tatil yaparız inşallah :))) eğer zaten var olan bi ilişkisi yoksa bir gecede sizi aldatmaz. Zaten bir gecede sırf sizi aldatmak için gidecek gözü dışarda tip olsa bilirsiniz. Hem sizde bir gece ailenize gidin orda kalın Yada arkadaşınızı çağırın kadın eğlencesi yapın :)

Siz sanırım çalışmıyorsunuz yani izin alma derdiniz yok,sizi neden götürmüyor?Onun gibi sizin de tatile ihtiyacınız var

Back
X