ne istediğimi ne hissettiğimi bilmiyorum ..

kıyamam canım ya, sen bir sakin ol bak bebeğin olacakmış hem. şeytan dürtmesi bunlar, oyuna gelme. çek besmeleni bak yoluna kardeşim.
off yapçak insan her yerde yapar bunu biliyorum ama benim sözüme değer vermemesi canımı sıktı. ama şimdi daha iyiyim ilk günler gibi değilim tabi sakinledim biraz daha..

off yapçak insan her yerde yapar bunu biliyorum ama benim sözüme değer vermemesi canımı sıktı. ama şimdi daha iyiyim ilk günler gibi değilim tabi sakinledim biraz daha..

o da inadına yapmıştır belki güzelim, bırak kafa dağıtsın. benimde bulantılarım çok olmaya başlamıştı bi baktım bi haftada laf etmeye başladı. morelim bozuldu hemde ilk gebelik yani. olacak o kadar. dedim ki arkadaş sen git arkadaşlarınla takıl pazar günü beni bırak kafanı dağıt gel. yolladım onu ağvaya. geldi çok teşekkür etti dedi ki çok iyi geldi dağıttım kafayı. baktım yine kusuyorum akşam. sakin ol karıcım falan diyo :) bu işler böyle yani. bi adım sen bi adım o

o da inadına yapmıştır belki güzelim, bırak kafa dağıtsın. benimde bulantılarım çok olmaya başlamıştı bi baktım bi haftada laf etmeye başladı. morelim bozuldu hemde ilk gebelik yani. olacak o kadar. dedim ki arkadaş sen git arkadaşlarınla takıl pazar günü beni bırak kafanı dağıt gel. yolladım onu ağvaya. geldi çok teşekkür etti dedi ki çok iyi geldi dağıttım kafayı. baktım yine kusuyorum akşam. sakin ol karıcım falan diyo :) bu işler böyle yani. bi adım sen bi adım o
aynen herkesin adım atması lazım ben bu güne kadar kendi isteklerimi hep geri planda tuttum.. ondan hırsım bu kadar galiba..

Aynen böyle yapıcam gittim ehliyete yazıldım yıllardır ertelediğim bişeydi.. evrklarımı bile topladım bugün parasını vericem yarın bitek. artık kendim için bişeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile.. belkide bunları yapamadığım için bu kadar çabuk hırslanıyorum.
Evet iste tatlim, sen kendini arka plana attikca esinin yaptigi her sey gozune batar. Ama ikiniz de kendiniz icin bir seyler yaparsaniz mutlu olursunuz. Cok ornek bir karar almissin tebrik ederim.

teşekkür ederim canım 2. bebek olmadan öğrenmeliyim sürmeyi.. araba var süren yok :)
Canim benim komsum var, bebegini koltuga oturtuyor rahat rahat geziyor. Cocuklu insan icin cok rahat olur. Obur turlu otobuse bebek arabasiyla falan binenleri gorunce Allah'im bebekten evvel araba nasip et diyorum. Allah herkese nasip etsin tabi ki =)

Back
X