Ne istediğini anlamıyorum

junga0p

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
78
277
13
35
Hanımlar, ilişkiler konusunda tecrübelisiniz diye bir şey sormak istiyorum. Pek tecrübeli değilim açıkcası. Deprem dolayısıyla içim kan ağlıyor ama bir yandan da özel yaşamım devam ediyor. Bu arada yanlış bölüme açtıysam bilmediğimdendir.

Şu anda yazıştığım biri var. Bir iki resmimi gördü ve ısrarla arkadaş olmak istiyor. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eğitimli ve neyin ne olduğunu bilen biriyim. Kendimle de barışığım. Güzel bir kadın değilim, fiziğim falan neyse de yüzüm güzel değil. Otuz yaşını geçtim yalan söyleyemem. Değilsem değilim güzel. Ne yapalım Artık üzülecek değilim.

Fakat kendine ait bir tarzı, ağırlığı olan bir kadınım ve güler yüzlüyüm. Tek başıma yaşıyordum geçen yıl ev kiram altı bin lira olunca ailemin yanına geçtim. Şimdi anlamadığım bu benden birkaç yaş büyük erkeğin bana neden bu kadar ısrarla takıldığı? kıskançlık bile yapıyor. Ne oluyoruz diyorum?

yakın arkadaş olmak istiyorum diyor. Git kendine güzel bir kız bul demek geliyor içimden. Ki istese bulur, iyi bir işi vs var.

öyle çok aile insanı da değilim. Öyle yemek yapayım, çocuk doğrayım, eşim kocam modunda hiç yaşamadım. Bunu da dedim, kapalı olmasam da namazında niyazında biriyim. Bunu da söyledim. Öyle tek gecelik ilişki yaşayacağı biri de değilim, anlamıştır artık.

Neyse ne, neye yorumlasam ben bunu? Israrla yaşadığım şehre gelmek istiyor. Gel demem, gelme de demedim.

Edit: Kendisini engelledim. Uğraşmak istemiyorum, Arap olduğunu öğrendim, başka hiçbir nedeni yok. Üzüldüm bir yandan da. Okuyan yorum yapan herkese teşekkürler. Bekarlık sultanlık değil imparatorluktur.

Son düzenleme:
Siz neden kendinizi eziyorsunuz, herkes manken veya oyuncu güzelliğinde olmak zorunda değil ki. Yemek yapmayan, 90-60-90 bedeninde olmayan kadın da sevebilir, sevilebilir ve pek çok güzel şeyi hak eder.

Kendinize güzel davranın lütfen. Karşı tarafa da asla sevilmiyorum imajı çizmeyin.

30 yaş zaten genç bir yaş. İnsan ömrü 90 sene oldu.

Siz neden görüşmek istemiyor sunuz?

Siz hiç; Mecnun'un, Leyla için çirkin, bunun için mi bunca aklını yitirdin diyen padişaha "siz onu bir de benim gözümden görün" dediğini...
"Gönül kimi severse, aşk onda güzeldir." diyen Aşık Veysel'i işitmediniz mi?
"Kuzguna yavrusu şahin görünür." diyen ataları unuttunuz mu?
Güzel olmadığınızı siz bilemezsiniz...
O adamın niyetini bilmem ama, siz bence güler yüzlü yüzünüze aynada göz kırparak, hikayeye en baştan başlayın...

Erkekleri daha iyi tanıyan arkadaşlarımız bu davranışı nasıl yorumlar,
Ayrıntılı düşünecek davranış şekilleri göremedim eğer erkekleri iyi tanıyor olarak kabul edilirsem.

Tanışıp eğlenmek iyi vakit geçirmek istiyor olabilir.

Sadece fotoğraflar ile mi birbirinizi gördünüz?
Görüntülü falan da mı konuşmadınız?
Yani belki yalancıdır , iyi bir işi vs yoktur.
Sadece fotoğraf görüp bu kadar ısrar etmesi bence de saçmalık. Bence bir kahve için zarar gelmez.

Bu adamla yazışmalarınız keyifli mi? Yani ortak yönleriniz çok mu? Oturup saatlerce sohbet edebiliyor musunuz?

Benimle neden ilgileniyor diye mi soruyorsunuz? Eğer öyleyse bu çok üzücü ya siz değil ama toplum bu şekilde; güzel değilsen sevilmezsin, karşılıksız kimse iyilik yapmaz.. herkes bu kafada. Elbette aşk, sevgi görünüşten çok bağımsız, asla tipi olmayan bir ine körkütün aşık olabiliyoruz etkilenip. Ancak sizin durumunzda kafa karıştıran uzakta olması. Sizi sosyal hayatta görüp karakterinizden, auranızdan etkilenmesi çok olasıyken birinin uzaktan bunun mümkün olmayacağını biliyoruz azçok. Kendinizi açıkça ifade etmezssiniz, görüşün niyeti açıpa çıkar zamanla zaten

İşte bu güzel bir tavsiye. Mantıklı söyledikleriniz.

Bazı ortak yönlerimiz var. Sohbeti keyifli ama.
İnsanlar belli yaştan sonra sohbet edeceği ortak noktası olan insanları tercih ederler.
18-25 yaş arasında popüler yakışıklı yada güzel daha cazip gelse de sonradan uyumlu insan istersiniz
Bu nedenle güzel değilim neden ben demeniz sizi itici yapacaktır.
Hiç birimiz dünya güzeli değiliz. Bir arkadaş ortamına girdiğinizde ortamdaki en iyi sohbet ettiğiniz en iyi anlaştığınız insanı tercih etmez misiniz?
Kendinize hoyrat davranmayın. Sohbetiniz iyiyse ve ortak paydanız varsa akıllı biriyseniz sizinle arkadaş olmak istemesi doğal değil mi?

kime göre güzel değilsiniz? Demek ki sizden hoşlanmış ve flört etmeye çalışıyor sevmek sevilmek ilgi görmek bunları sadece çok güzel kadınlar mı hak ediyor sizin için

Mesela bizim üniversitede bir hocamız güzel bir kadın değildi ama çok yakışıklı başka bir akademisiylenle evliydi. Çünkü çok dolu, sohbeti çok keyifli eğlenceli biriydi. Biz o yakışıklı hocamızın çok şanslı olduğunu düşünürdük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…