Ne istediğini anlamıyorum

Beyefendi size hafif hafif yaklaşmak için yol yapmaya başlamış. Nesi anormal? Bence cok güzel. Sağlıklı bir flört adımı bu. Neden ilgiyi kabul edemiyorsunuz? Bnece bunu bir düşünün sorun sizdeki güzel değilim kodu olabilir. Bu düşünceleri sakın ona iletmeyin özür dileyerek söylüyorum ezikce ve kezbanca. Sonra sizi hor görmesin.

Arap mı :/ bilemedim şimdi. Araplara pek hoş gözle bakamıyorum ya.

Arap mı :/ bilemedim şimdi. Araplara pek hoş gözle bakamıyorum ya.
Nereli olduğunu bilmiyorum, sormadım. Soramadım açıkçası. Suriyelilere ciddi ön yargım var. Ama çok düzgün, kültürlü suriyeli kadınlar da tanıdım. Bu adam aynı şekilde okumuş biri, klasik müzik seviyor. Kaliteli bir ailede yetişti izlenimi verdi bana. Mısırlı da olabilir, BAE çalışıyordum şirket buraya gönderdi dedi. Uzak durmamım bir sebebi de bu zaten.
Açıkçası ne yapayım bilemedim.

kendinizi niye bu kadar küçümsüyorsunuz? Güzellik göreceli bir kavramdır. Lütfen kendinize olan güveninizi geri kazanın. 30 yaş üstünde böyle görmeden yazışmalar açıkçası bana saçma geliyor. Sizin 1-2 resminizi görüp ısrarla tnaışan hatta daha tanışmadan kıskançlık yapan bu kişi de hiç normal değil. Günlük hayatınızda sosyal çevrenizi genişletip ordan biriyle tanışmanızı tavsiye ederim.

Ben birini aramıyorum ki, aramadığım için de kendimi beğendirme gayem yok. gelip bana ısrarla ve ısrarla takılıp arkadaş olmaya çalıştı.

Arap erkekleri biraz gevşek ve y*vş*k olur. Arkadaş ayağına tabiki usul usul yürüyecek size. Şans veririm diyorsanız olabilir ama sizinle beraber 3 veya 5 hatuna da zarf atmıştır zira hamurlarında çoklu ilişki ve evlilik var.

Teşekkürler. Tavsiye için. Kesinlikle ciddi bir şey düşünmüyorum zaten.

Aman yazismayin kimseyle. Insanlar sapik neyim cikiyor. Yuzyuze biriyle tanisirsiniz.

Neden kendinizi bu kadar aşağıda görüyorsunuz ki? Her şey gerçekten dış görünüş demek değil. En kötü görüşür davranış, konuşmalarına bakar ona göre bir seçim yapabilirdiniz. Tamamen fiziksel özelliklerinizden bahsetmişsiniz kendinize bunu yapmayın değer verin. Zaten ilk bakışta görünüş önemli olsa dahi emin olun ilerleyen zamanlarda bunun hiçbir önemi kalmıyor. Bana saygısı olmayan erkek Brad Pitt olsa kaç yazar. Özgüvenke yaklaşın ilişkilere. Elbette korkularınız olacaktır bunu da gerekirse görüştüğünüzde konuşursunuz. Ama dış görünüş olarak bu kadar rencide etmeyin kendinizi.

Ben kendinizi aşağı gördüğünüzü düşünmedim açıkçası, gayet mantıklı genel standartlara uymuyorum ve kendimi böyle var ettim, kendimi var ettiğim şeylerle beraber bir şey kurmadan bana bu kadar takması mantıklı gelmedi diyorsunuz. Ben de hak veriyorum açıkçası. Israr bana hep tacizkar gelmiştir.

Valla %1000000000. bence adamın kötü bir niyeti yok düz yvşamak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…