- 19 Ocak 2022
- 18
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Masalimprensesim
-
Evet bahsetmeye değmez ama sonuçta ortada bi gerçek var yani gerçekler er ya da gec çıkar diye bi laf var ya hani şimdi bahsetmeden ileride öğrenimde ne olacak ve sizce napmaliyim kabul etmeli miyim etmemeli miÇocukmuşsunuz. Sevgili de olunmamış. Bence bahsetmeye değmez.
Ileride ogrenilse yazacaktım yanlış olmusEvet bahsetmeye değmez ama sonuçta ortada bi gerçek var yani gerçekler er ya da gec çıkar diye bi laf var ya hani şimdi bahsetmeden ileride öğrenimde ne olacak ve sizce napmaliyim kabul etmeli miyim etmemeli mi
Unutamazsınız derken ben zaten bu kişiye karşı bise hissetmedim zaten kabul de etmedim bana teklifle etti ve şimdi o kişinin eşi benim arkadaşım beni abisine öneriyor kabul etmem doğru olur mu sizceGeçmiş geçmişte kalır ama ileri zaman için yani siz unutamazsaniz sürekli aklınızda olursa sıkıntı
Yani benim demek istediğim siz diyorsunuz ki ortada bir gerçek var evet var ama geçmiş gitmiş adam yuva kurmuş sizin arkadasiniz olsa bile yani bunu gerçek var gerçek var diye hatırlamayın o yüzden unutamazsaniz dedimUnutamazsınız derken ben zaten bu kişiye karşı bise hissetmedim zaten kabul de etmedim bana teklifle etti ve şimdi o kişinin eşi benim arkadaşım beni abisine öneriyor kabul etmem doğru olur mu sizce
Ben hatirladigima göre o da hatırlamaz mi yanı hatırlama derken ben bise hissediyorum anlamında değil bana teklif ettiğini falan ben hatırlıyorum o hatırlamaz miAdam sizi hatırlamıyordur bile.
Neyi unutayım yanı kabul etmeneyim mı abisini onu anlamadimKonusmamissin bile. Unut gitsin
Neden olmaz diye düşünüyorsunuz değil mi bu işBence hiç girmeyin bu topa. Başka insan mı kalmadı evlenecek
Neden biraz açıklar misiniz ? Olmaz diye mı düşünüyorsunuz bu işBence hiç girmeyin bu topa. Başka insan mı kalmadı evlenecek
Anladım ama yüz yüze bakabilir miyiz hiç o bana teklif etmemiş gibiYani benim demek istediğim siz diyorsunuz ki ortada bir gerçek var evet var ama geçmiş gitmiş adam yuva kurmuş sizin arkadasiniz olsa bile yani bunu gerçek var gerçek var diye hatırlamayın o yüzden unutamazsaniz dedim
Size adamın teklif ettiği ni unuttunNeyi unutayım yanı kabul etmeneyim mı abisini onu anlamadim
Neden biraz açıklar misiniz ? Olmaz diye mı düşünüyorsunuz bu iş
Kız önemsiz önemsiiiiz sanki fakbadi miydiniz ayolEvet bahsetmeye değmez ama sonuçta ortada bi gerçek var yani gerçekler er ya da gec çıkar diye bi laf var ya hani şimdi bahsetmeden ileride öğrenimde ne olacak ve sizce napmaliyim kabul etmeli miyim etmemeli mi
Doğru sinek küçük ama mide bulandırır hissiyatim yok şöyle bana teklif eden kişiye yok arkadasimin eşi zaten kabul de etmemistim lisedeyken yıllar önce yani ama şimdi arkadaşım bana abisini öneriyor bunu kabul etmem doğru olur muUnutmamistir oda bu kesin
Fakat sinek küçük mide bulandirir derler ya.İlerisi için bilemedim valla.
Zaten bir hissiyatinizda yokmuş o kişiye karşı Bence hiç bulaşmayın.
Bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?