Ne karar versem bilemedim

Valla kıskanç mı bilmiyorum ama abisi biraz erkeklerden kıskanırmış bahsetti de biraz abisinden

Aile kurcaksiniz ve ilerisi için duyulursa ciddi anlamda sıkıntılar doğabilir bence.

Kesinlikle böyle dusunuyorum .

Valla kıskanç mı bilmiyorum ama abisi biraz erkeklerden kıskanırmış bahsetti de biraz abisinden
Eh bile bile lades denmez o zaman. Hayatınıza heyecan arıyorsanız o ayrı tabi Ama vukaat garantili bence
Aynen teşekkür ederim

Evet bahsetmeye değmez ama sonuçta ortada bi gerçek var yani gerçekler er ya da gec çıkar diye bi laf var ya hani şimdi bahsetmeden ileride öğrenimde ne olacak ve sizce napmaliyim kabul etmeli miyim etmemeli mi
Ay ne gerçeği çocuk yaşta olan bişey insan hatırlamaz bile ciddiye bile alınmaz yani... Tabiiki de kabul edin neden şansınızı tepiyorsunuz hemde hiç bir şey yaşamadığıniz biri için..adam hatırlamıyordur bile hem hatirlasa ne olacak ki ortada bişey yok sizde hatirlamiyormuş gibi yapın bitsin gitsin..

Bence hic lafını dahi acmayin. Çocukluk sonuçta olabilir. Hem onların tadı kaçar evlenmişler yanlış olaylara sebebiyet vermeyin bence. Abisinden hoslandiysaniz iyi biri ise bence deneyebilirsiniz. Once bir tanışıp görüşün olabilir yani

Teşekkür ederim peki saklayayım mı ya ben söylemezsem bir gun bi şekilde ortaya çıkarsa üstelik adam da biliyor onunla aynı ortama girebilir miyiz yüz yüze bakabilir miyiz

Teşekkür ederim peki saklayayım mı ya ben söylemezsem bir gun bi şekilde ortaya çıkarsa üstelik adam da biliyor onunla aynı ortama girebilir miyiz yüz yüze bakabilir miyiz
Sakla canım söyleme hic. Aramızda birsey olmadığı ask sevgili vs. ve çocuk olduğumuz için söylemedim Önemli birşey olmadığından dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…