- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi masal__perisi
-
Öyle valla yaşamayan anlamaz resmen kangrenli kolla yaşamaya çalışmışım. Şükürler olsun şimdi çok mutluyum, iyi ki gereksizin biri için ömrümü feda etmemişim
Ah canım ya kıyamam. Vajinusmus fiziksel bir rahatsızlık değil ki ameliyat olup kurtulasin. Psikolojik birşey ve üstelik de çözümü gayet kolay. İnan 12 sene sabirla eşini bekleyeni bile okudum, neler neler duydum. Tabi eskiden utaniliyormus, doktora gitme yok araştırma yok. Artık çok basit yöntemlerle kisa surede hallediyorlar diye biliyorum. Senin kocanin bundan haberi yok herhalde? Seni bu süreçte yalnız bırakmak da neymiş buna hakkı yok! Aldatma konusuna hic girmiycem, tamamen sizin ozeliniz, sen affettiysen bize laf dusmez canim. Vajinismus senin hatan filan değil bunu kafandan atmakla başla işe.. eğer aranızdaki tek mesele buysa kocana deki ben bu sorunu çözmeye kararlıyım, ister yanımda kocam olarak durursun ister bosanirsin herkes başının çaresine bakar de kararligini anlasin.. çok zor şeyler yaşadığına eminim. Ama hiç üzülme Allah çaresiz dert vermesin bir şekilde çözülür sorunlar.- benim tek bir hatam var kızlar.. vajinismusum.. onun dışında hiçbirşeyim yok..
hiçbir hatam yok diye böyle egoistce direkt söyleyebiliyorum..
çünkü kendimden eminim, kendimi çok tarttım biçtim ve çok fazla fedakarlık yaptım..
evet, vajinismusum ben.. bunun için çok çaba harcadım ama tek başına olmuyor malesef..
eşim tedavide hiçbir şekilde yanımda olmadı, bekledi mi peki derseniz onuda yapamadı,
aldatmaları ve yalanları oldu.. doktora gitmek istedim deli gibi..
tedavi olmak iyileşmek istedim gittim de..
kendi kendime birşeyler yapmaya çalıştım ama dediğim gibi vajinismus tek başına pek olmuyor..
çift terapisi alalım dedim, ilk seansa zar zor götürdüm ama ne seansta verilen ödevleri yaptı
ne de 2. seansa gittik.. ne kadar zorladıysam olmadı..
..
Ben birbirinizi cok da sevdiginizi dusunmuyorum ya. Senin sevgin tek tarafli gibi duruyor.- haklısınız gerizekalının tekiyim ama çaresizce seviyorum işte.. hani bir benimle beraber çabalasa, belki herşey daha iyi olacak..
ama yapmıyordeneseydik de olmasaydı tamam boşan git diyeceğim kendime..
ama böyle içim acıyor.. birbirimizi sevdiğimiz halde olmuyor.. sevgi yetmiyormuş demek ki..
gelse hadi ayağa kalkalım tüm yolları deneyelim, çözelim sorunlarımızı dese.. ama boşanalım diyor!!
..
- benim tek bir hatam var kızlar.. vajinismusum.. onun dışında hiçbirşeyim yok..
çünkü kendimden eminim, kendimi çok tarttım biçtim ve çok fazla fedakarlık yaptım..
evet, vajinismusum ben.. bunun için çok çaba harcadım ama tek başına olmuyor malesef..
eşim tedavide hiçbir şekilde yanımda olmadı, bekledi mi peki derseniz onuda yapamadı,
kendi kendime birşeyler yapmaya çalıştım ama dediğim gibi vajinismus tek başına pek olmuyor..
çift terapisi alalım dedim, ilk seansa zar zor götürdüm ama ne seansta verilen ödevleri yaptı
..
- eşim malesef hiçbir sorunda yada olayda çözüm odaklı değil.. hep kaçar.. özgürlüğüne çok düşkün..
en ufak birşeyi bile konuşamayız.. ben ona öneri tavsiye veremem..
ne desem baskı olarak algılıyor.. kafasına vursan da olmuyor güzelce konuşsan da olmuyor..
olgunlaşması ve çaba göstermesi lazım ama yok yapmıyor..
hala çözüm varken, o çözümsüzlüğe gidiyor.. beni üzen ortada sevgi var,emek var ve hala düzelebilecek birşeyler var ama o boşanmayı tercih ediyor.. boşanmasına boşanalım ama bunu bile doğru düzgün yapamıyor ki..
bosanmak istemiyorsan gurur yapip tamam demek yerine mycadele et burda yazdigin gibu esinlede konus he baktin olmuyo o zaman yapacak birsey yok- Nerden nasıl anlatayım bilmiyorum.. eşimi 7 yıldır tanıyorum, 2.5 yıllık da evliyiz. Çocuğumuz yok. Ciddi sorunlarımız var ama çözümlenebilecek sorunlar.. Ama eşim çözmeye yanaşmıyor, baskı yaptığımda da kavga gürültü vs kopuyor. Ve sorunlar giderek büyüyor.. Biz eşimle ettiğimiz kavgaların siniriyle birkaç kez boşanalım vs dedik. Ama birbirimizi çok sevdiğimiz için; sonunda bir şekilde hep vazgeçtik. 2 gün önce yine şiddetli kavga ettik ve boşanma lafları çıktı. Ama yine toparladık.
..
Bugün sabah gayet iyi bir şekilde kahvaltı yaptık ve işe gitti. Öğlen annemlere geçtim ve msj attı.. ''Ayrılmak istiyorum yüzüne söyleyemedim, kararlıyım vs vs vs vs vs'' diye.. bende ''tamam nasıl istiyorsan öyle olsun vs..'' diye cevaplar attım.. Akşam beni işten çıkınca annemlerden alacak gece 23:00 gibi eve gececeğiz. Salı günüde haftalık izni ve dava açacağız. Sonra ailelere söyleyeceğiz. Ayrıntıları bu akşam konuşacağız.
..
Beni sevdiğini biliyorum. Ama ciddi sorunlarımız var ve çözelim dediğim halde o yine her zaman ki gibi kaçıyor. Tuhaf bir şekilde inatçı, başına buyruk.. Şuan emin olmadığını ve beni sevdiğini biliyorum. Ayrılmak da istemiyorum. Çünkü ne kadar yıpransak da hala çözebilme imkanımız var ve ben eşimi çok seviyorum. Sadece eşimin ayağa kalkması gerekiyor fakat kıpırdamıyor. Evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta.. Çocuk oyuncağı gibi görüyor. Çocuk gibi, inatçı, başına buyruk, asi.... Ne kadar konuşsamda anlamıyor.
Hem çok sinirliyim şuan hem üzgün hem de çaresiz.
Ne yapayım nasıl davranayım?? Aklı nasıl başına gelir?? Ne olur birşeyler deyin bana??
Şuan elim ayağım titriyor o kadar fenayım ki.. sürekli çişim geliyor, titriyorum, yemek yiyemiyorum, çaresizim.. 2 3 saattir ruh gibiyim. duramıyorum yerimde. annemler sorup duruyor. Birşey diyemiyorum ve ne olacağını da bilmiyorum. başımı şuan alıp gidip bir otelde kalıp ortadan kaybolmak istiyorum.. Ara ara canıma kıyma fikri bile geliyor......... Bu adam nasıl akıllanır, nasıl silkelenir..... Burada boşanma konularını okurken hikaye gibi okuyup geçiyordum ama ne kadar zor birşeymişşş...... Ölüm gibi birşey....
..
..
Özellikle Bu yazdıklarını bir başkası sana paylaştığını varsayarak objektif dürüstce cevap verene kadar bikmadan oku!
Eşin aranızdaki iliskiyi ne sürdürebiliyor nede bittirebiliyor ne yazıkkı kisir döngü koca bir 7 seneyle geçmış
Komple Iliskiyi sen sırtlamissin o da yaninda bulunuyor.Sevgi 10 olumsuz satirin sonunda ama beni seviyor la eşdeğer olamaz.
Canla başla tüm olumsuzluklara rağmen senin yaninda olduğunu kendini tüm varlığınla hissettiren sorunlarla yüzleşmekten korkmayan cözüm bulma cabasinda olan.Tam manasıyla seni hoşnut etmese bile gayret etmesi bile bir samimiyettir önemli bi adımdır.iletişim kurmayan insan duvardan farksızdır
15 sene sonra kendini nerde görüyorsun peki??? Ben söylim sana bugünden çok daha yipranmis umutsuz he birde cocuklu caresizlikten evli kalırsın boşanamazsin.Evli ama yapayanlız.Onu hiç birakmicağindan o kadar emin ki canı istedığı gibi davraniyor sana.Silkelen barışmadan evvel şart koy uzmana gidicez Yoksa bunun sonu yok.Kendine çok büyük haksızlık ediyorsun...
- Gurur yapmıyorum zaten, boşanmak istemiyorum onunda tam bir boşanma kararı aldığını düşünmüyorum zaten.bosanmak istemiyorsan gurur yapip tamam demek yerine mycadele et burda yazdigin gibu esinlede konus he baktin olmuyo o zaman yapacak birsey yok
Yaklaşık 2,5 yıl oldu bosanali, bekarım şu an evlilik hayatında çok çok büyük dersler aldım bir daha evlenir miyim hiç bilmiyorumSenin adina mutlu olmana cok sevindim ne kadar oldu bosanali evli misin simdi
Sen döne döne uyumaya çalışırken o da done döne ekşın yaşıyordur emin ol .bu hengamenin üzerine durulup gelir,"bosanmayalim senden ayrılamam "derse ,işini görmüş gelmiş ,rahatlamistir. .....- çok haklısın ama kafamı toparlayıp hareket edemiyorum, sürekli titriyorum ve hiçbirşey yiyemiyorum, ne olacağını da bilmiyorum. sanırım panik atak gibi birşey bu.
dün akşam geldi, ısrar ederek ''boşandıktan sonra ne yapacağız hadi konuşalım'' dedi, bunu konuşmaya gerek yok usulen ne olması gerekiyorsa o olacak dedim.. kahve içelim felan dedi. ağlıyor musun ağlayacak gibisin vs dedi. sürekli kısa cevaplar verdim. 15 20 dk durdu ben gidiyorum ama istersen gitmem vs dedi, birkaç kez.. nasıl istiyorsan öyle yap ben karışmam dedim. ve gitti.. sana haber verirm ne yaptığımı ettiğimi vs dedi ama haber ses seda yok. muhtemelen bir arkadaşında kalmış.ilk defa koca evde tek başıma, bir gece geçirdim ve nedense ağlayamadım.. oysa ağlardım en ufak birşeye..biraz korktum ve sımsıkı yorgana sarılıp içim titreye titreye sabaha kadar döne döne uyumaya calıştım.sabah görümcemle konuştuk uzun uzun, olan biteni anlattım. benden yanalar tamamen.''burnunu sürttürelim sen annenlere söyleme henüz , onun kafası yerinde değil bekleyelim bakalım ne yapacak salı gününü bekle bakalım vs'' dedi. öylece bekliyorum.
gece 3de gmail android hesaplarını felan değiştirmiş hep. ne halt yapıyorsa. Allahım kafayı yiyeceğim..ne zormuşşş kadın olmak.......
Yaklaşık 2,5 yıl oldu bosanali, bekarım şu an evlilik hayatında çok çok büyük dersler aldım bir daha evlenir miyim hiç bilmiyorumteşekkür ederim bu arada
- benim tek bir hatam var kızlar.. vajinismusum.. onun dışında hiçbirşeyim yok..
..
Bunu neden baştan yazmadınız ki? basit şeyler değil bunlar.
ortada ihanet var bir kere, size ihanet eden bir adamın sizi sevdiğini neye dayanarak düşünüyorsunuz?
adam ihanet etmiş, yalan söylemiş, boşanmak istiyor, siz hala ama beni seviyor diyorsunuz.
hiç normal ve sağlıklı bir düşünce değil bu.
ayrıca çok açık söyleyeyim, eşim benimle (sebebi ne olursa olsun) 7 yıl cinsellik yaşamasa boşanırım.
onun sorunu var diye ben neden böyle bir hayata mahkum edeyim ki kendimi...
Arkadaşlar yalniz farkinda misiniz ciddi bir durum var bir evliligi iki bucuk yil cinsellik olmadan yurutmek cok zor . Ufak bir sorununuz yok hanimefendi durum ciddi . Eşinizin size destek olması gerekiyordu başta bayagi zaman gecmis muhtemelen inanmıyor artik
Sen döne döne uyumaya çalışırken o da done döne ekşın yaşıyordur emin ol .bu hengamenin üzerine durulup gelir,"bosanmayalim senden ayrılamam "derse ,işini görmüş gelmiş ,rahatlamistir. .....
kabahat sende.- akşam kayınvalidem de kalmış, artık rahat durdu mu ne yaptı bilemiyorum..
saçmalıyor ve bu iyice canımı sıkmaya başladı artık..
kv, kp, görümcem ve çelebim; benim yanımda..
bugün hep aradıklarında ''saçmalıyor sakın inanma, kafası karışık, burnunun sürtülmesi gerekiyor'' diyorlar.. eşimde daha yeni bana '' ayrılırken ne kadar mehir vericem kaç gram? bu süreç uzamasın. ben hem senin hem kendim için kararımı verdim vs'' diye msj atıyor..
çocuk oyuncağı gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?