Ne olacağız yardım edin

Ah canım ya kıyamam. Vajinusmus fiziksel bir rahatsızlık değil ki ameliyat olup kurtulasin. Psikolojik birşey ve üstelik de çözümü gayet kolay. İnan 12 sene sabirla eşini bekleyeni bile okudum, neler neler duydum. Tabi eskiden utaniliyormus, doktora gitme yok araştırma yok. Artık çok basit yöntemlerle kisa surede hallediyorlar diye biliyorum. Senin kocanin bundan haberi yok herhalde? Seni bu süreçte yalnız bırakmak da neymiş buna hakkı yok! Aldatma konusuna hic girmiycem, tamamen sizin ozeliniz, sen affettiysen bize laf dusmez canim. Vajinismus senin hatan filan değil bunu kafandan atmakla başla işe.. eğer aranızdaki tek mesele buysa kocana deki ben bu sorunu çözmeye kararlıyım, ister yanımda kocam olarak durursun ister bosanirsin herkes başının çaresine bakar de kararligini anlasin.. çok zor şeyler yaşadığına eminim. Ama hiç üzülme Allah çaresiz dert vermesin bir şekilde çözülür sorunlar.

Ben birbirinizi cok da sevdiginizi dusunmuyorum ya. Senin sevgin tek tarafli gibi duruyor.

Kavga olmus ara duzelmis aniden bosanalim diyor, gece de baska yerde kaliyor, aldatmis da zaten, muhtemelen hayatinda biri var su an

Bence sakince yasadiklarini gozden gecir biraz

Üzüldüm adına..ne desem bilemedim. İstemiyorsan hemen ayrılma, zaman tanıyın biraz.ama evet adam kararlıysa yapacak bişey yok maalesef.erkeklerin aklı şeyden hareket ediyor hep..ama biraz daha sabırlı olmayı teklif edebilirsiniz

Sakinken ve öfkesi geçtiği halde bile ayrılmak istiyor ve kararlıyım diyorsa yapılacak pek birşey kalmamış gibi geldi bana. Sanırım ikinizde de öfke kontrolü problemi var. Bir psikiyatristten yardım almalısınız. Bu kadar sık tartışmak, tartışmaların her seferinde öfkeyle "boşanalım" kısmına gelmesi hiç normal değil.
Madem bu kadar sevşyorsunuz, ikinizde dilinize biraz hakim olsaydınız yahu.

Özellikle Bu yazdıklarını bir başkası sana paylaştığını varsayarak objektif dürüstce cevap verene kadar bikmadan oku!
Eşin aranızdaki iliskiyi ne sürdürebiliyor nede bittirebiliyor ne yazıkkı kisir döngü koca bir 7 seneyle geçmış
Komple Iliskiyi sen sırtlamissin o da yaninda bulunuyor.Sevgi 10 olumsuz satirin sonunda ama beni seviyor la eşdeğer olamaz.
Canla başla tüm olumsuzluklara rağmen senin yaninda olduğunu kendini tüm varlığınla hissettiren sorunlarla yüzleşmekten korkmayan cözüm bulma cabasinda olan.Tam manasıyla seni hoşnut etmese bile gayret etmesi bile bir samimiyettir önemli bi adımdır.iletişim kurmayan insan duvardan farksızdır
15 sene sonra kendini nerde görüyorsun peki??? Ben söylim sana bugünden çok daha yipranmis umutsuz he birde cocuklu caresizlikten evli kalırsın boşanamazsin.Evli ama yapayanlız.Onu hiç birakmicağindan o kadar emin ki canı istedığı gibi davraniyor sana.Silkelen barışmadan evvel şart koy uzmana gidicez Yoksa bunun sonu yok.Kendine çok büyük haksızlık ediyorsun...

bosanmak istemiyorsan gurur yapip tamam demek yerine mycadele et burda yazdigin gibu esinlede konus he baktin olmuyo o zaman yapacak birsey yok

- çok haklısın ama kafamı toparlayıp hareket edemiyorum, sürekli titriyorum ve hiçbirşey yiyemiyorum, ne olacağını da bilmiyorum. sanırım panik atak gibi birşey bu.
dün akşam geldi, ısrar ederek ''boşandıktan sonra ne yapacağız hadi konuşalım'' dedi, bunu konuşmaya gerek yok usulen ne olması gerekiyorsa o olacak dedim.. kahve içelim felan dedi. ağlıyor musun ağlayacak gibisin vs dedi. sürekli kısa cevaplar verdim. 15 20 dk durdu ben gidiyorum ama istersen gitmem vs dedi, birkaç kez.. nasıl istiyorsan öyle yap ben karışmam dedim. ve gitti.. sana haber verirm ne yaptığımı ettiğimi vs dedi ama haber ses seda yok. muhtemelen bir arkadaşında kalmış.ilk defa koca evde tek başıma, bir gece geçirdim ve nedense ağlayamadım.. oysa ağlardım en ufak birşeye..biraz korktum ve sımsıkı yorgana sarılıp içim titreye titreye sabaha kadar döne döne uyumaya calıştım.sabah görümcemle konuştuk uzun uzun, olan biteni anlattım. benden yanalar tamamen.''burnunu sürttürelim sen annenlere söyleme henüz , onun kafası yerinde değil bekleyelim bakalım ne yapacak salı gününü bekle bakalım vs'' dedi. öylece bekliyorum.
gece 3de gmail android hesaplarını felan değiştirmiş hep. ne halt yapıyorsa. Allahım kafayı yiyeceğim..ne zormuşşş kadın olmak.......

bosanmak istemiyorsan gurur yapip tamam demek yerine mycadele et burda yazdigin gibu esinlede konus he baktin olmuyo o zaman yapacak birsey yok
- Gurur yapmıyorum zaten, boşanmak istemiyorum onunda tam bir boşanma kararı aldığını düşünmüyorum zaten.
Ama hep mücadele etmekten yoruldum, burnu sürtülüp aklı yerine gelsin istiyorum. bu yüzden ilk defa tamam boşanalım dedim. Ama bu süreç nasıl olacak, burnu mu sürtünür yoksa daha mı beter oluruz. bunu bilemiyorum. Karşımdaki insan odun gibi, kafasına vursan da olmuyor güzelce konuşsan da.. çözüm odaklı düşünen değil, kaçan biri hep..

Sen döne döne uyumaya çalışırken o da done döne ekşın yaşıyordur emin ol .bu hengamenin üzerine durulup gelir,"bosanmayalim senden ayrılamam "derse ,işini görmüş gelmiş ,rahatlamistir. .....

Cnm bu isler inan tek tarafin cabasiyla olmuyo benm nisanlimfa brz inatci ayni ben fzla uzerone gtmiyrm tamam deyip gcyrm bzen ama siz kac senelik evlisiniz bukdr buyuk ne gbi sorunlariniz var blmiyrm ama suan pek uzerine gtme brz dusunsun esinde uzerine gtmek iyce ters tepeblr sakin kalmaya clsn brz ikinizde dusunun tasinin baska caresi yok hayrlisi olsn hakkinizda cnm

Bunu neden baştan yazmadınız ki? basit şeyler değil bunlar.
ortada ihanet var bir kere, size ihanet eden bir adamın sizi sevdiğini neye dayanarak düşünüyorsunuz?
adam ihanet etmiş, yalan söylemiş, boşanmak istiyor, siz hala ama beni seviyor diyorsunuz.
hiç normal ve sağlıklı bir düşünce değil bu.
ayrıca çok açık söyleyeyim, eşim benimle (sebebi ne olursa olsun) 7 yıl cinsellik yaşamasa boşanırım.
onun sorunu var diye ben neden böyle bir hayata mahkum edeyim ki kendimi...

-7 değil, 2.5 yıllık evliyiz.. sanırım vajinismusun nasıl birşey olduğunu tam bilmiyorsunuz. normal ilişki bile tek başına yapılamazken; benim bu tek başıma çözebileceğim bir sorun değil.. eşim malesef sadece korkmadan bacağımı açmamı istiyor.. ve ben zaten 2 yıldır psikiyatr kontrolunde ilaç kullandım, üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. vajinismus, aslında çok basit yarım saatte bile çözülebilecek bir durumken; anlayışsız eşler sayesinde senelerce sürüyor.. ve sonu boşanmaya gidiyor.

- işte bende destek olması için uğraşıyorum ve zorluyorum. benim eşim yapı olarak çok farklı.
ölse geberse aklına yatmayan birşeyi yapmaz, ille baskı yapmak zorunda kalırsınız.
ekmek almaya bile bin türlü lafla sözle gönderirsiniz..
ortada hala bir çözüm varken; onun saçma bir şekilde kaçışı ve böyle herşeyi yakıp yıkıp gidişini,
''seni seviyorum ve seni senin için terkediyorum'' mantığında olması beni deli ediyor zaten.
benim acımı acıtan bu..
..

Sen döne döne uyumaya çalışırken o da done döne ekşın yaşıyordur emin ol .bu hengamenin üzerine durulup gelir,"bosanmayalim senden ayrılamam "derse ,işini görmüş gelmiş ,rahatlamistir. .....

- akşam kayınvalidem de kalmış, artık rahat durdu mu ne yaptı bilemiyorum..
saçmalıyor ve bu iyice canımı sıkmaya başladı artık..
kv, kp, görümcem ve çelebim; benim yanımda..
bugün hep aradıklarında ''saçmalıyor sakın inanma, kafası karışık, burnunun sürtülmesi gerekiyor'' diyorlar.. eşimde daha yeni
bana '' ayrılırken ne kadar mehir vericem kaç gram? bu süreç uzamasın. ben hem senin hem kendim için kararımı verdim vs'' diye msj atıyor..
çocuk oyuncağı gibi..

kabahat sende.
2,5 senedir adamı tatmin edememişsin. tabi ki aldatır, yalan söyler, kedinin fareyle oynadığı gibi oynar. sen onun sadece hizmetçisisin, karısı olamazsın bu kusurunla.
dua et ki seni boşamıyor.
o ne yaparsa yapsın katlanacaksın. çünkü vajinusmussun, yani sakat gibi bir şeysin.
başında bir erkek var işte. seviyor sevmiyor boşver. öyle devam et. dul kalmak ölüm gibi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…