E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelennim
-
evimiz iki katli onlarin odasi yukarda gece saat 2,3 arasi cikmis aklima gelmedigi icin hic böyle bir sey yapacagini ummadim yalan yok,
evimiz iki katli onlarin odasi yukarda gece saat 2,3 arasi cikmis aklima gelmedigi icin hic böyle bir sey yapacagini ummadim yalan yok,
bir kere o ortamda yaşayan ve aklına
birşeyi koymuş bir genç yapar,gözü karadır,
sonucunu düşünmez...
gece evden kaçıp gezenleri de,
gece babasının arabasını alıp gidenleri de duyuyoruz...
eviniz iki katlı değil,tek katlı da olsa yine yapardı...
önemli olan bundan sonrası bence...
peki o tatsız konuşmadan sonra
kızınızla konuştunuz mu,o nediyor ,ne istiyor??
Hanımefendi ; konuyu açmaktaki maksadınız nedir ? Hangi konuda yardım istiyorsunuz? açıklar mısınız lütfen?
evet konustum iki kelime seni cok seviyorum ve kimselere hic biyere göndermem ikinizide cok seviyorum (diger kizim icin ) oda aglayarak bende seni yok seviyorum ve birdaha seni hic üzmiycem dedi,
Selam arkadaslar lafi uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum cünki sizin yorumlarinizin her birinin ayri bir yardimi var bana.14 yasinda bir kizim var ve kizim cok büyük bir hatanin esiginden döndü cok sür allahima hatasina gelince gece biz uyurken disari cikmis ve erkek arkadasiyla görüsmüs ama daha bir kac gün olmus tanisali cocukla ve bazi seyler yasamis bu durumu kuzenine anlatmis kizim kuzenide beni arayip teyze böyle böyle olmus sana anlatmam gerek dedi tabi ben sok kizima sordum sucunu kabullenerek herseyi anlatti ve ben yine sok yinede ona bu hatayi konduramamistim taki kendi anlatana kadar ertesi sabah ilk isim doktora götürmek oldu allahima sükür korktugum basima gelmemisdi doktora gitmeden önce cok düsünerek esime anlatmak zorunda kaldim esim kizimin babasi degil ikinci esim o an hic birsey söylemedi sabah doktordan geldikten sonra eee ne yapmayi düsünüyorsun dedi dedim ben bu kizla bas edemiycem babasini arayip onunla kalmasini söylicem ama sanmam babasi kabul etmez dedim cünkü esi istemiyor bunu defalarca söylediler cocuklarla görüsmüyorlar bile simdiki esimde dediki eger babasi almazsa ozaman ne genclik evine yollayacaksin dedi ya bu evden o gidecek yada ben dedi bende dedim babasi almazsa genclik evine yollayama ha oraya yollamisim ha sokaga atmisim hic bir fark yok dedim sen olsan atabilirmisin dedim ses etmedi ozaman daha kötü olur dedim.Kizimi cagirdi yanina sana hic birsey demiyorum kizmiyorumda dedi ama bundan sonra adinla cagirmiycam seni dedi mesela su mu istiyorum O....pu bana bi su ver benim beynimden kaynar sular bosaldi o an esim ickide iciyordu ne yapacagi belli olmaz dedim ses etmedim neyse sonra yanima geldi kararin ne dedi dedim atamam cocugumu sokaga ozaman dedi kusura bakma yarindan itibaren ev ariyorum kendime dedi ben artik cekekmem dedi ve gitti yatti bende salonda yattim normalde her sabah onu ise ben götürürüm ve aksamda ben aöirim ama bugün beni uyandirmadan gitmis ne düsünecegimi sasirdim ama kizimida veremem genclik evine ne olur yorumlariniza ihtiyacim var.
evet hangi konuda yardım istiyorsunuz
yardim istedigim bir konu yok sadece icimdekileri paylasmak istedim ve bir karar vermisim zaten ama yanlis karar vermis olmayim istedim kimsenin hakki bende kalsin istemem
yardim istedigim bir konu yok sadece icimdekileri paylasmak istedim ve bir karar vermisim zaten ama yanlis karar vermis olmayim istedim kimsenin hakki bende kalsin istemem
evet konustum iki kelime seni cok seviyorum ve kimselere hic biyere göndermem ikinizide cok seviyorum (diger kizim icin ) oda aglayarak bende seni yok seviyorum ve birdaha seni hic üzmiycem dedi,
siz nasıl bir annesiniz yaaa . hayretler içinde okudum yazdıklarınızı.. kızınızı doktora götürmenizi... öyle birşey olsa ne yapacaktınız ? kızınızı sokağa mı atacaktınız?
kızınız Allah korusun kötü yola düşse bile o sizin evladınız dır ya.. sahip çıkmalısınız. her zaman arkasında olmalısınız.. ben şimdi kızınızın ne düşündüğünü söyliyeyim
size güveniyor mu sizi seviyor mu zannediyorsunuz.. onun o ruhunda açtığı yara kapanacak mı zannediyorsunuz..?
şu an kızın senin hakkında ne hissediyorum zannediyorsun ? sevgimi? nefret mi? ne ne?
şiddetle esefle kınıyorum.. benimde bi kızım var.. Allah ım korusun başına ne gelirse gelsin benim evladımdır. canım dır.. benden başka canına bu kadar yakın olan var mıdır..
kızınızın sevgisini herşeyini kaybettiğinizin ilerde farkına varacaksınız..
öyle birşey olsa bile bi hatadır yapmıştır. hepimiz insanız. hayırda şerde insanlar içindir. ne olursa olsun evladınıza sahip çıkmanızı yeğlerdim... kızınız için üzülüyorum .. sizin tek olduğnuuz her koşulda onu sevdiğinizi düşünerek defalarca yanıldığını haykırıyordur içine.. nefret doludur.
yanlis yazdim galiba kizimi zorla götürmedim doktora kendi istedi anne biseyler yaptim ama bilmiyorum hamile kaldimmi bende tek tek sordum oda anlatti ve ikimizde tereddütte kaldik kizimin istegiyle gittik doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?