Ne olacak bilmiyorum...

evimiz iki katli onlarin odasi yukarda gece saat 2,3 arasi cikmis aklima gelmedigi icin hic böyle bir sey yapacagini ummadim yalan yok,

bir kere o ortamda yaşayan ve aklına
birşeyi koymuş bir genç yapar,gözü karadır,
sonucunu düşünmez...
gece evden kaçıp gezenleri de,
gece babasının arabasını alıp gidenleri de duyuyoruz...
eviniz iki katlı değil,tek katlı da olsa yine yapardı...
önemli olan bundan sonrası bence...
peki o tatsız konuşmadan sonra
kızınızla konuştunuz mu,o nediyor ,ne istiyor??

yazık ya kızınız ve eşiniz arasında kalıyosunuz.
eşiniz kızınıza kötü ithamlarda bulunuyor. kim bilir kızınıza nasıl davranıyor.
siz hala kızımı napıcam diye düşünüyosunuz.
o yeni bir hayat yaa daha 14 yaşında o kızın psikolojisi mahvolmuş durumda..
yerinizde olsam nereye giderse gitsin eşiniz. siz yaşlanınca eşiniz hala içki masasında oturuyor olacak kim bilir size neler diyecek. o zaman o kızın yollarını gözleyeceksiniz..
eğer anneysen o kız senin sorumluluğunda.
baba istemesin sen isteme sonra o kızdan hayır bekleyin..
eğer o çocuğu dünyaya getirdiyseniz bu dünyada da öbür dünyada da sorumlusu sizsiniz.
Siz annesinizz

doğrusu yazıyı okuyunca kanım dondu tuhaf oldum bırden... 14 yasında bır kızınız olduguna gore yas olarak bende oldukca bır bayansınız akıl vermk kesınlıkle haddım dgldır dıye dusunuyorum sadece nacızane yorumlarda bulunmak ıstıyorum...
hersey bır yana esınıze bu konuyu acmak cok yanls gelıyor bana.. annemden ornek vermek ıstıyorum 15 yaslarındayken lıseden bırıyle masum bır arkadslıgım oldugunu ogrendı annem en basıt ornegı olesıne bır lıse arkadaslıgıydı bunu bıle ogrenınce ılk basta yasım geregı bole bısey ıcın erken oldugunu zamanı gelınce guzel arkadslıklar edıcegımı suan okulumu bıtırıp ardından bole seyler ıcın zaman harcamam gerektıgını solemıs ve bunu kesınlıkle babama solememıstı.. kaldıkı babam öz ve buyutucek bı durumda yoktu.. herseyden babalarında tabı haberı olur ama kısmen yanı bence en buyuk zafınız bu konuyu esınıze anlatmanız olmus..
kızınızda sıze herseyı anlatmısken onu bır doktora gostermek bence kendısınde cıddı hasarlar olusturmustur...

bundan sonra ne yapacagınızla ılgılı konusucak olursakta bır arkadasın yorumu gıbı koca her zaman bulunur ama evlat yerını kımse tutmaz...ılk esınızı dusunsenıze sevgıyle evlenıp evladınız olmus ama suan yanınızda yok..kızınızı bır kenara bıraktıktan sonra sectıgınız bu esınızın bırgun sızı farklı bı nedenden dolayı bırakabılır ozman elınızde ne kalmıs olucak sızce ?

evet konustum iki kelime seni cok seviyorum ve kimselere hic biyere göndermem ikinizide cok seviyorum (diger kizim icin ) oda aglayarak bende seni yok seviyorum ve birdaha seni hic üzmiycem dedi,

böyle bir sorunun cevabını mı arıyorsunuz?
adam giderse gitsin...kocaya mı muhtaçsınız..hem kızınıza o lafı edecek hemde siz amannnnnn yarabbim ne yapcam diye düşüneceksiniz....en ufak bir tereddütünüzün olmaması lazım..adam zaten içki içiyor..kızınıza o........ demiş..yarın öbür gün tecavüz etmeyeceği ne malum..
siz bu satten sonra koca değil kızınıza baba aramalısınız

evet konustum iki kelime seni cok seviyorum ve kimselere hic biyere göndermem ikinizide cok seviyorum (diger kizim icin ) oda aglayarak bende seni yok seviyorum ve birdaha seni hic üzmiycem dedi,

Zararın neresinden dönülürse kardır kızınıza sahip çıkın sevginizi gösterin ilgilenin o beş para etmez karaktersiz adamıda bırakın ne hali varsa görsün....

siz nasıl bir annesiniz yaaa . hayretler içinde okudum yazdıklarınızı.. kızınızı doktora götürmenizi... öyle birşey olsa ne yapacaktınız ? kızınızı sokağa mı atacaktınız?
kızınız Allah korusun kötü yola düşse bile o sizin evladınız dır ya.. sahip çıkmalısınız. her zaman arkasında olmalısınız.. ben şimdi kızınızın ne düşündüğünü söyliyeyim
size güveniyor mu sizi seviyor mu zannediyorsunuz.. onun o ruhunda açtığı yara kapanacak mı zannediyorsunuz..?
şu an kızın senin hakkında ne hissediyorum zannediyorsun ? sevgimi? nefret mi? ne ne?
şiddetle esefle kınıyorum.. benimde bi kızım var.. Allah ım korusun başına ne gelirse gelsin benim evladımdır. canım dır.. benden başka canına bu kadar yakın olan var mıdır..
kızınızın sevgisini herşeyini kaybettiğinizin ilerde farkına varacaksınız..
öyle birşey olsa bile bi hatadır yapmıştır. hepimiz insanız. hayırda şerde insanlar içindir. ne olursa olsun evladınıza sahip çıkmanızı yeğlerdim... kızınız için üzülüyorum .. sizin tek olduğnuuz her koşulda onu sevdiğinizi düşünerek defalarca yanıldığını haykırıyordur içine.. nefret doludur.

konu sahibi arkadaşa dicek hiçbir kelime bulamıyorum..
ama anladığım bişi varki eğer kızınıza sahip çıkmazsanız o eşinizin kullandığı o...kelimesi kızınıza lafta kalmaz ..eğer sahip çıkmza başınızdan atarsanız...gerçeketen bu pisliğe bulaşır ilerde ...aklınızı başınıza toplayın lütfen..
kızınıza sahip çıkın ..dünya çok kötü insanlar çok kötü ...eğer siz yavrunuzdan elinizi çekerseniz !iğrenç eller kızınıza kucak açar ...lütfen yavrunuza çocuğunuza sahip çıkın..yaa daha çocuk ooo..!!!

yardim istedigim bir konu yok sadece icimdekileri paylasmak istedim ve bir karar vermisim zaten ama yanlis karar vermis olmayim istedim kimsenin hakki bende kalsin istemem

tabi insanları ödüllendirmak lazım ama yapamayacağımız şeyleri yaparak ta değil....şimdi adam sizin kızınıza emek verdi diye at dediği an atamazsınız..o zaman gitsin boşverin..yarın öbür gün başka şeylerde ister

yardim istedigim bir konu yok sadece icimdekileri paylasmak istedim ve bir karar vermisim zaten ama yanlis karar vermis olmayim istedim kimsenin hakki bende kalsin istemem

Dogru karari vermissiniz arkadasim...umarim hersey yoluna girer ve bir daha böyle tatsiz olaylar yasamazsiniz....:teselli:

Esinizlede konussun...kizim hic bir yere gitmiyor...sen beni sevdin böyle istedin...simdi zor geliyorsa buyur kapi orda...ben evladimdan vazgecmem deyin...

ya şu saçma sorudan vazgeçin hangi konuda yardım istiyorsunuz gibi.. yardım istemiyor kimseden birşey beklemiyor beklemiyor belki.. yanlışıyla doğrusuyla bunu içine dert etmiş içi sıkılmış anlatmak rahatlamak istemiş..

illa birilerinden akıl almak, medet ummak için mi buraya yazı yazılır. yukarda okumuyosunuz galiba
Bir derdim var : ( Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.bu saçma ....derdiniz nedir sadete gelin... tavrından vazgeçin artık..

o zaman bundan sonrası için iyi düşünüp karar verin...
ben kimseye, ne olursa olsun boşan demedim bugüne kadar,
ama size sadece fikrimi söylüyorum...
bence bu adamdan kesinlikle boşanmalısınız...
kızlarınızla sakin ,düzenli ve sevgi dolu bir aile olarak
hayatınızı kimselere muhtaç olmadan sürdürebilirsiniz...
hatalar,yanlışlar insanlar içindir,
önemli olan yapılan yanlışlardan,hatalardan
ders çıkarmak ve onları tekrarlamamaktır...
inşallah bundan sonraki hayatınızda herşey
sizin için hayırlı olur...
en doğru kararı vereceğinizi umuyorum...
unutmayın,hayatta herşeyden önemli siz ve çocuklarınızdır...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

Yani şu yazdıklarınızla içim çok daha acıyor :a015:
İki canınız varmış, Allah' ım ömür boyu tüm kötülüklerden korusun onları..
Kızınızın çirkin sözlere maruz kalmasına boyun eğmişsiniz; sineye çekmişsiniz...
Lütfen, Lütfen, Lütfen; her annenin yapacağı ve yapması gereken şeyi yapın, kızlarınıza sahip çıkın ve o adamı hayatınızdan çıkarın. Korunmaya muhtaçlar ve sadece güvenebilecekleri sadece anneleri var... Çocuklarınızın babasından vazgeçmişsiniz; O adam kim ki ona boyun eğeceksiniz :uhm::uhm: Evladınızdan daha mı kıymetli :uhm:

yanlis yazdim galiba kizimi zorla götürmedim doktora kendi istedi anne biseyler yaptim ama bilmiyorum hamile kaldimmi bende tek tek sordum oda anlatti ve ikimizde tereddütte kaldik kizimin istegiyle gittik doktora

Mantıklı olanın , daha doğrusu yapılması gerekenin ne olduğuna karar verdiyseniz ne güzel.
bir anne bile çocuğunun üzerinde hak iddia edemez, onları dünyaya getirdiysek sadece görevimizi icra ediyoruz. değilki 3. şahıslar hak iddia edebilsin.

artık dünyanın sonu tamamen geldi diyorum benn

bir anne çocuğu için baş edemiyorum babasına yolluycam demesi akıl almaz gerçektende
senin evladın dah 14 yaşında iyiyi kötüyü ayıracak yaşta bile değil nerden zarar yarar geleceğini bilemezki hata kaçınılmaz sizin kızınızda bir hata yapmış olabilir ama bunu helede öz babası olmayan biriyle paylaşmanız doğru olamaz.

eşiniz gerçek babalığı tatmayan biriyse zaten evlad kıymeti bilemez kaldıki kendi öz çocuğu olmasa bile bu şekilde hitap edemez. allah kızınızın yar ve yardımıcısı olsun diyorum.

yanlis yazdim galiba kizimi zorla götürmedim doktora kendi istedi anne biseyler yaptim ama bilmiyorum hamile kaldimmi bende tek tek sordum oda anlatti ve ikimizde tereddütte kaldik kizimin istegiyle gittik doktora

o zaman ayrı.. kusura bakma derim. bir an duygularım depreşti.. sinir olmuştum kendi adıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…