kocaya sorulmaz bunlar biraz abattmissin bir de uslub haliyleBiraz önce bir gorusmemi noktaladim. Nedeni işten çıkış saati belli o saatten sonra is yerindeyse fazla mesai parası alıyor. Bugun bir buçuk saat daha kalmış is yerinde mesai parası işlesin diye. Bi de evde sikiliyormus. Bu bana ters geldi söyledim . Bunu söyleyince artık dananin kuyruğu koptu neymiş ben çok soru soruyormusum ne yaptın, kaçta çıktın iş yerinden, arkadasimla dertlestik dedi niye dertlestiniz hayırdır ne derdiniz var dedim bunu bile sormam onu sorguya cekiyormus gibi hissettirmis. Daha önce de bunu başka bir şeyde söyledi. Beni paranoyak gibi hissettirdi kendime. Evet çıkış saatlerini merak ediyorum çünkü bazen erken bazen 10 lara kadar kalıyor is yerinde. Sen beni böyle görüyorsan ve sorularimdan rahatsız oluyorsan biz yapamayız dedim çünkü ben tanımak için ve merak ettigim için soruyorum dedim. Böylece bitirdim. Bu insan evlilik amaçlı tanistirildigim biriydi.
Olmuyor, ben evlenemiyorum ya sorun bende mi arkadaşlar. Ne yapmalı. Nasip diyeceksiniz evet nasip ama sorun biraz da ben de mi bilmiyorum. Ben nerelere gideyim off
Yanlis anlama ama canim bana da daha evlenmek icin tanisip gorustugun birine cok fazla soru sormussun gibi geldi.mesaide kalabilir bunu niye sorun ediyorsun ki veya arkadasimla dertlestin demis hemen ne derdiniz var deyip sorgulamak itici olmus.genelde bu tarz davraniyorsan bu sorun olur tabiki.
Ben çok sıkboğaz ettiğini düşünmüyorum panpa merak etmiş sormuşsun. Lakin yazma biçiminde bir hissiyat göremedim sanki bu adamı çok da sevmiyorsun gibi?
iste ne olursa olsun yeniykrn fazla ayrintili sorma bence evlilikte bile cok sorulunca insani itiyorMesaide kalabilir ona bişey demiyorum. Haram diye sık sık gorusmemeliyiz diyen biri bu kişi ve gereksiz yere is yerinde kalması ve mesai parası alması bana çelişki geldi . Kendisi dedi mesai işlesin diye kalıyorum diye
bence sorun sende hani adam tasma takıp gezdirebileceğin biri değilBiraz önce bir gorusmemi noktaladim. Nedeni işten çıkış saati belli o saatten sonra is yerindeyse fazla mesai parası alıyor. Bugun bir buçuk saat daha kalmış is yerinde mesai parası işlesin diye. Bi de evde sikiliyormus. Bu bana ters geldi söyledim . Bunu söyleyince artık dananin kuyruğu koptu neymiş ben çok soru soruyormusum ne yaptın, kaçta çıktın iş yerinden, arkadasimla dertlestik dedi niye dertlestiniz hayırdır ne derdiniz var dedim bunu bile sormam onu sorguya cekiyormus gibi hissettirmis. Daha önce de bunu başka bir şeyde söyledi. Beni paranoyak gibi hissettirdi kendime. Evet çıkış saatlerini merak ediyorum çünkü bazen erken bazen 10 lara kadar kalıyor is yerinde. Sen beni böyle görüyorsan ve sorularimdan rahatsız oluyorsan biz yapamayız dedim çünkü ben tanımak için ve merak ettigim için soruyorum dedim. Böylece bitirdim. Bu insan evlilik amaçlı tanistirildigim biriydi.
Olmuyor, ben evlenemiyorum ya sorun bende mi arkadaşlar. Ne yapmalı. Nasip diyeceksiniz evet nasip ama sorun biraz da ben de mi bilmiyorum. Ben nerelere gideyim off
Evet canım çok sevdigimden değil sadece evlenirsek eve geliş gidiş saatlerini çözebilmek amaçlı sormuştum. Panpam benim :*
Kaç yaşındasın cnm acele etme kısmetin nerdeyse bulacak seni ve sen sık boğaz etsen de sorun çıkmadan evleneceksin
Boşver o zaman panpacan madem sevmiyorsun çok da lazım değil ya bu adam
E sorcaksın tabi nasıl tanıyacaksın yoksa.
Tahammülsüz biriymiş. Cevabı ne oldu. Belki çabalar diye düşünüyorum.
Dogru haram yiyo arkadasiyla dertleserwk mesai parasi hakedilmez seni rahatsiz eden buysa haklisinMesaide kalabilir ona bişey demiyorum. Haram diye sık sık gorusmemeliyiz diyen biri bu kişi ve gereksiz yere is yerinde kalması ve mesai parası alması bana çelişki geldi . Kendisi dedi mesai işlesin diye kalıyorum diye
28. İnşallah nasipse her şekilde olur diyorlar bilmiyorum ki
31 yaşına girmek üzere olan 4 yıllık evliliğini bitiren biriyim, zorlama sakın hayırlısını dile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?