- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Zenginlikte bir sınavdır bu tıpkı sınıfta oturup öğrencilerine birşey anlatmayan öğretmen gibi bütün bilgiler onda ama onun umrunda bile değil...
Ne polemiği pardon?Bdvyi nasıl kullanacağımı üyelerden mi öğreneceğim konu ortamda yorumunuz ortada ne diyeyim yani ne alaka...
Mesele begenip begenmeme degil vicdan canim boyke bir konuda bike dalgaya vuruyorsunuzLonely141 konuyu beğenirim beğenmem yorumumi beğenmiyorsan yorum yapma bana verdiğin tavsiyeye sen uy ilk once
Bütün yorumları okursanız görürsünüz ne alaka olduğunu hem size ne beğenmiyorsanız göz ardı edin miss gibiNe alaka konuyla ilgisi nedir yazdığınız yorumun
Konuyu mu ben dalgaya vurdum okuduklarınızı anlayamıyorsunuz galiba zenginlik de sınav diyen konu sahibine oMesele begenip begenmeme degil vicdan canim boyke bir konuda bike dalgaya vuruyorsunuz
Şükür benim yüzüm ortada gocunduğum birşey yok yorumumda da birşey yok ne bir alay ne çıkış uzatıyorum iyi günler.Ve gerçek yüzü çok geçmeden açığa çıkar :)) 5-6 sayfa dayansaydın bari :))
Onun yoklukla düştüğü bir durum yok aksine varlık onu o hale getirmiş.Kimsenin evini kimseden aldığım yok.Merhamet edene merhamet edilir kendi babasına bile nasıl baktığını biliyorum konu bu değil lütfen iyi geceler...[/QUOTE dogru o degilde sen en son sevdiceginle ahrette bulusmayi beklemiyor muydun simdi ne olduda birden birlik olup iyilik elcisi olmaya karar verdiniz onu çözemedim
Ek Olarak insanların durumuna dua ederek, bize daha çok varlık versin Allah ki, onlara ucundan koklatırız diyerek üzülmek, vah ki ne vah. İçim yandı duyarlılığınıza!
evet inanilmaz rahat edicem banane be tanimam bilmem sadece ortalara surekli cikip kv ailesi esin temali konulari birakip birden iyilik melegi olma hali beni sasirtti neyse konuna gelince kendine ozel falan sanma cevrene bakarsan her yerde ihtiyaç sahibi var yardim ederse insan ne ala etmezsede herkedin kendi bilecegi bir mevzu bol sansAyrılırsak rahat mı edeceksiniz anlamadım ne bekliyorsunuz benden kimene ayrılıp barışmamdan sürekli güncelleme mi yapacağım konum ortada lütfen ama yorum yapın yada çıkın iyi günler.
Kayınvalide konuları tutmayınca toplumsal olaylara el attı morsever :)Bi biz şu zenginlikle sınanamadık off offmorseven kv denle barıştin mı dertlerin degişmiş
Zenginlerin hiç derdi yok sanıyor sevgili morsever hazretleri .. zengin olacak ,tek derdi de fakirlere yardım etmek olacak ..içinde olan dışına çıkarmaz ..yapan her durumda yapar ..Önce kimi niye okuduğunu öğren, eski konularından bahsetmiş miyim hiç, bahsedenler var, gocunduysan onları etiketle!
Bel altı vuruyormuşum lafa gel! Ha vursam da sana ne? El alemin derdi seni mi gerdi? Sana mı soracağım kime, hangi konuya ve nasıl yorum yapacağımı?
Ek Olarak insanların durumuna dua ederek, bize daha çok varlık versin Allah ki, onlara ucundan koklatırız diyerek üzülmek, vah ki ne vah. İçim yandı duyarlılığınıza!
Zenginlerin hiç derdi yok sanıyor sevgili morsever hazretleri .. zengin olacak ,tek derdi de fakirlere yardım etmek olacak ..içinde olan dışına çıkarmaz ..yapan her durumda yapar ..
Benim babam 50 yaşında hayata veda etti ..zengin de bir adamdı .mali mülkü kurtaramadı onu ..tam sefasini surecegi yasta toprak oldu ..zenginlik değil ,iyi bir hayat dilemek gerek ..yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için zenginlik istemek ,büyük sahtekarlık bana göre ..dediklerine katılıyorum ,onlar bize muhtaç olmasın ,kendilerine yetsin .boyunları bükük, morsever gibilerden yardım beklemek zorunda kalmasın ..
Polemik yaratmak için açılmış bir konu .başta ben olmak üzere hepimiz banlanacagizbravo morsever ,yine başardın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?