- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Sarmadığı için çirkefe bağladı zaten :) kaçını banlatirsam kardır diyerekGiris ,gelisme ve sonucu iyi kurgulayamamis bence konu cok sarmaz
Ve gerçek yüzü çok geçmeden açığa çıkar :)) 5-6 sayfa dayansaydın bari :))
Bu kadin en son ahirette bulusmuyor muydu sevmedigi sevdicegiyle
+10837636747848
:))
evet inanilmaz rahat edicem banane be tanimam bilmem sadece ortalara surekli cikip kv ailesi esin temali konulari birakip birden iyilik melegi olma hali beni sasirtti neyse konuna gelince kendine ozel falan sanma cevrene bakarsan her yerde ihtiyaç sahibi var yardim ederse insan ne ala etmezsede herkedin kendi bilecegi bir mevzu bol sans
Kayınvalide konuları tutmayınca toplumsal olaylara el attı morsever :)
Ben anlamadım niye böyle yorumlar yapıyosunuRz halbuki bna cok iyiniyetli bi yazı geldi saf muyum benZenginlerin hiç derdi yok sanıyor sevgili morsever hazretleri .. zengin olacak ,tek derdi de fakirlere yardım etmek olacak ..içinde olan dışına çıkarmaz ..yapan her durumda yapar ..
Benim babam 50 yaşında hayata veda etti ..zengin de bir adamdı .mali mülkü kurtaramadı onu ..tam sefasini surecegi yasta toprak oldu ..zenginlik değil ,iyi bir hayat dilemek gerek ..yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için zenginlik istemek ,büyük sahtekarlık bana göre ..dediklerine katılıyorum ,onlar bize muhtaç olmasın ,kendilerine yetsin .boyunları bükük, morsever gibilerden yardım beklemek zorunda kalmasın ..
Polemik yaratmak için açılmış bir konu .başta ben olmak üzere hepimiz banlanacagizbravo morsever ,yine başardın. .
Saf falan değilsin , sadece yeni üyesinBen anlamadım niye böyle yorumlar yapıyosunuRz halbuki bna cok iyiniyetli bi yazı geldi saf muyum ben
Zenginlerin hiç derdi yok sanıyor sevgili morsever hazretleri .. zengin olacak ,tek derdi de fakirlere yardım etmek olacak ..içinde olan dışına çıkarmaz ..yapan her durumda yapar ..
Benim babam 50 yaşında hayata veda etti ..zengin de bir adamdı .mali mülkü kurtaramadı onu ..tam sefasini surecegi yasta toprak oldu ..zenginlik değil ,iyi bir hayat dilemek gerek ..yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için zenginlik istemek ,büyük sahtekarlık bana göre ..dediklerine katılıyorum ,onlar bize muhtaç olmasın ,kendilerine yetsin .boyunları bükük, morsever gibilerden yardım beklemek zorunda kalmasın ..
Polemik yaratmak için açılmış bir konu .başta ben olmak üzere hepimiz banlanacagizbravo morsever ,yine başardın. .
EstağfirullahBen anlamadım niye böyle yorumlar yapıyosunuRz halbuki bna cok iyiniyetli bi yazı geldi saf muyum ben
Çooookkkk haklısın ,söylediklerini destekliyorum . Aksi ,menfaat ve gösteris olur ,morsever in yaptığı gibi .. umarım herkes emeğinin hakkını alsın .kimse kimsenin vicdanına emanet olmasın .adalet diliyorum ,her anlamda ..Ben birine yardım ediyor konumunda olmak istemem, açıktan yardım etmek istemem, benim için bile çok yaralayıcı bir şey bu. Hiç bir inancımda yok, yani sevap kazanacağım diye yardım etmem, ucundan kendi çıkarımı düşünmem. İsterim ki 10 saat çalışan adam benden az kazanmasın , ben 8 saat çalışmama rağmen! insanlar emeklerinin karşılığını alsın ve normal yaşam giderlerini karışayabilsin emekleriyle, bana ve diğerlerinin merhametine falan kalmasın hayatları.. o yüzden sosyal devlet diyorum... ben artık insanların bazılarının diğer insanlara : sırf kendilerini iyi hissetmek için, kendi egoları için yardım etmek istendiğini düşünüyorum. O yüzden daha sınıflı bir toplumu, ezenlerin ve ezilenlerin olduğu bir düzeni düşlüyorlar ve bunun için çaba harcıyorlar gibi geliyor.
Bu arada madem açtın konuyu , neden herkes "morsever" diyor üyeye?
Cıks.... yapamaz maalesef.Yardımseverliğin böylesini ilk kez duydum. Benim çok olsun da yardım edeyim... Ilginçmiş. Aklıma ciple giderken otobustekilere ağlama geyiği geldi nedense?
Çok içinizden geliyorsa birkaç sosyal sorumluluk projesine katılın. Kimler için neler yapılabilir biraz araştırın. 3 5 kuruşla kimse kurtulmuyor malesef.
Saf falan değilsin , sadece yeni üyesin
Önceki konularını ve verdiği cevapları okursan haklı tepkimizi anlarsın :)
Estağfirullah
Çok güzel bir kalbiniz var.
Kişi kendi için istediğini başkası için de istemeli diye düşünüyorum.
Allah bana versin de dağıtayım yerine Allah onlara da versin demek daha gönlü genişlik olur.
Yine de konuyu bu şekilde başka biri açsa o şekilde iyilik etmek istemiş diye niyetimi bozmaz iyi düşünürdüm.
Ama konu sahibi ile ilgili negatif kanılarım olduğu için samimi bulmuyorum.
Bu dünyada çalışmayan tek insan ben değilim.Ben eşimi kredi kartı borçlarına sokmayarak,aza kanaat edip şükrederek,sürekli birşey istemeyerek,tatillerde gezip boy göstermeyerek,bir hafta sonu var bunuda boş geçirmeyelin deyip gezip tozma peşinde olmuyorsam bayağı birşeyler yapıyorum demek kusura bakmayın.Cıks.... yapamaz maalesef.
Çalışamıyor çünkü.
Sosyal sorumluluk için bedavaya başkaları için bir şeyler yapmak gerekecek ki hiç tarzı değil.
Kadın kendisi, kocası ve yuvası için kılını kımıldatmıyor :)
Bu dünyada çalışmayan tek insan ben değilim.Ben eşimi kredi kartı borçlarına sokmayarak,aza kanaat edip şükrederek,sürekli birşey istemeyerek,tatillerde gezip boy göstermeyerek,bir hafta sonu var bunuda boş geçirmeyelin deyip gezip tozma peşinde olmuyorsam bayağı birşeyler yapıyorum demek kusura bakmayın.
Bilgilendirme için teşekkür edeyim önce.Cıks.... yapamaz maalesef.
Çalışamıyor çünkü.
Sosyal sorumluluk için bedavaya başkaları için bir şeyler yapmak gerekecek ki hiç tarzı değil.
Kadın kendisi, kocası ve yuvası için kılını kımıldatmıyor :)
Yenisiniz anlaşılan çok bir zamana gerek yok gerçi herkesin yaptığı yorumlara bakarak ne olduğunu anlayabilirsiniz bence uğraşır mısınız bilmem zamanla görürsünüz inşallah...Anladımmm.. neyse Allah ıslah etsin kötü niyetli biriyse de boşverin üstüne gitmeyin bence .. tanımıyoruz bile suizan olmasın .. tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bence böyle olmalı <3
3nity bu kalp de sana özel <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?