Ne olacak bu insanların hali...

Ve gerçek yüzü çok geçmeden açığa çıkar :)) 5-6 sayfa dayansaydın bari :))

Bu kadin en son ahirette bulusmuyor muydu sevmedigi sevdicegiyle

+10837636747848
:))

Kayınvalide konuları tutmayınca toplumsal olaylara el attı morsever :)

Ben anlamadım niye böyle yorumlar yapıyosunuRz halbuki bna cok iyiniyetli bi yazı geldi saf muyum ben

Morsever veya tereliye veya isine cikarlikli kardess ,genelde kk dan sıkıldığımda bir konu açıyorsun, burda sevilmedigin gibi belli ki özel hayatinda da sevilmedgin icin masallah organizer gibi kullaniyorsun sayende yine banlanacagim ama dedim ya sıkıldım
Bir kus kanadinin narinligi gibi olan yureginden operim
O kadar inandirici degilsin , o kadar haricten gazel okuyorsun ki konularin birbirinden bagimsiz ,tezat ve bayik ..
Senin kocan ki adamin 1600 lira için tabiri caizse .ötü çıkıyor ama sen mabadini kaldirip çalışmıyorsun neymis gunahmis :)
Sen ki neredeyse suratina micacagin kaynanandan bekledigin yalitim gelmedi diye hepimizi kusturdun ,ama yine de o koca kıçını kaldirip rizkin icin bi halt etmedin ..
Oturmus cekirdek citlerken fakirlere mi acidin ?
Çeeennnnin o narin kalbin mi üzüldü
Ama çeeennnn cok mu içlendin
Hadi lan ordan

Ben birine yardım ediyor konumunda olmak istemem, açıktan yardım etmek istemem, benim için bile çok yaralayıcı bir şey bu. Hiç bir inancımda yok, yani sevap kazanacağım diye yardım etmem, ucundan kendi çıkarımı düşünmem. İsterim ki 10 saat çalışan adam benden az kazanmasın , ben 8 saat çalışmama rağmen! insanlar emeklerinin karşılığını alsın ve normal yaşam giderlerini karışayabilsin emekleriyle, bana ve diğerlerinin merhametine falan kalmasın hayatları.. o yüzden sosyal devlet diyorum... ben artık insanların bazılarının diğer insanlara : sırf kendilerini iyi hissetmek için, kendi egoları için yardım etmek istediğini düşünüyorum. O yüzden daha sınıflı bir toplumu, ezenlerin ve ezilenlerin olduğu bir düzeni düşlüyorlar ve bunun için çaba harcıyorlar gibi geliyor.

Bu arada madem açtın konuyu , neden herkes "morsever" diyor üyeye?

Ben anlamadım niye böyle yorumlar yapıyosunuRz halbuki bna cok iyiniyetli bi yazı geldi saf muyum ben
Estağfirullah
Çok güzel bir kalbiniz var.
Kişi kendi için istediğini başkası için de istemeli diye düşünüyorum.
Allah bana versin de dağıtayım yerine Allah onlara da versin demek daha gönlü genişlik olur.

Yine de konuyu bu şekilde başka biri açsa o şekilde iyilik etmek istemiş diye niyetimi bozmaz iyi düşünürdüm.

Ama konu sahibi ile ilgili negatif kanılarım olduğu için samimi bulmuyorum.

Çooookkkk haklısın ,söylediklerini destekliyorum . Aksi ,menfaat ve gösteris olur ,morsever in yaptığı gibi .. umarım herkes emeğinin hakkını alsın .kimse kimsenin vicdanına emanet olmasın .adalet diliyorum ,her anlamda ..

Morsever konu sahibinin eski nicki. . Buralarda konularından ötürü taslaninca nick değiştirdi .belki eski konularıma bakmaya usenirler de tanımazlar beni diye :)

Kısaca her konusunda ifşa ediyoruz

Yardımseverliğin böylesini ilk kez duydum. Benim çok olsun da yardım edeyim... Ilginçmiş. Aklıma ciple giderken otobustekilere ağlama geyiği geldi nedense?
Çok içinizden geliyorsa birkaç sosyal sorumluluk projesine katılın. Kimler için neler yapılabilir biraz araştırın. 3 5 kuruşla kimse kurtulmuyor malesef.

Cıks.... yapamaz maalesef.
Çalışamıyor çünkü.
Sosyal sorumluluk için bedavaya başkaları için bir şeyler yapmak gerekecek ki hiç tarzı değil.
Kadın kendisi, kocası ve yuvası için kılını kımıldatmıyor :)

Saf falan değilsin , sadece yeni üyesin

Önceki konularını ve verdiği cevapları okursan haklı tepkimizi anlarsın :)

Anladımmm.. neyse Allah ıslah etsin kötü niyetli biriyse de boşverin üstüne gitmeyin bence .. tanımıyoruz bile suizan olmasın .. tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bence böyle olmalı <3

3nity bu kalp de sana özel <3

Yazık ya gerçekten diyecek hiçbirşey bulamıyorum...Ben elimdeki üç kuruşla zaten yardım ediyorum...Onlar öyle kalsın ben zengin olayım da ne demek...Anlamak isteyen yine anlamış anladığı yerden diyecek hiçbir sözüm yok siz bu kalple iyisiniz ben kötü tamam.

Bu dünyada çalışmayan tek insan ben değilim.Ben eşimi kredi kartı borçlarına sokmayarak,aza kanaat edip şükrederek,sürekli birşey istemeyerek,tatillerde gezip boy göstermeyerek,bir hafta sonu var bunuda boş geçirmeyelin deyip gezip tozma peşinde olmuyorsam bayağı birşeyler yapıyorum demek kusura bakmayın.

Bilgilendirme için teşekkür edeyim önce.

Kıyamişş, tatlı tatlı bana çok versin diye dua ediyor demek.
Ne harikulade bir yardım şeklidir bu?
Sofradan kalkarken bile olmayanlara dua edilir, adaptır. Allah'ım bize daha çok ver bizden kalanları dağıtalım der gibi sizinki.
Az kalsın duyarlı olacakmışsın konu sahibi.

Şimdi ban yemek de olsa olsun çatlarım yoksa söylemezsemmm... Bu ülkede ne kadar fakir, aç insan var iseee bunların tek sorumlusu devlettir .! Siyaset yasak evet ama sarayda bir gece elektrik kullanılmasa tüm fakirler doyar..! Kendi ülkemizde ürettiğimiz ne kadar bakliyat,, şeker vs... var ise hepsini dışardan alıyoruz...sarımsak yaaa bildiğimiz sarımsak.. Bugün markete gittim.. Tane işi bildiğiniz bir baş sarımsak 2 tl.. Dedim hayırdır.. Yerli sarımsak bulamıyoruz dedi marketçi... Fakirlik diyoruz ya tek sorumlusu devlet ve onun şakşakçıları... Evet üzülüyorum edeyim yardım ama.. Hangi birine ? Bir baba daha geçenlerde cebinde 50 kuruş ile intihar etmeye teşebbüs etti.. O gün evladının doğum günü ve hediye alamıyor...kahrından intihar edecekti... Ne bileyim o kadar fazla ki... Devlet çay kaşığıyla verip damacanayla geri alınca durum bu hale geliyor... Allah en çok da fakir çocukların kurduğu hayalleri gerçekleştirebilsinler diye ailelerinin yardımcısı olsun.. Bu ülkenin fakirleşmesinin tek müsebbibi devlettir.. Haydi şimdi selametle anacım..

Yenisiniz anlaşılan çok bir zamana gerek yok gerçi herkesin yaptığı yorumlara bakarak ne olduğunu anlayabilirsiniz bence uğraşır mısınız bilmem zamanla görürsünüz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…