anlıyorum senı sana herseyı batması bır cok sorunu ust uste yAasaman ve zamn gecmedenn brsmanız ust uste olunca dayanamamıssın ve bu sekılde batmaya baslamıs zamanla gecıoo sevıyosan eger zamana brk bakalm bu zaman ıcınde neler hstceksen suan verdıgın kararlar sınırden ve ustuste geldıgı ıcın olabılır
Bi erkegin ne pahasına olursa olsun böyle basit numaralar yapması bana ters ama seviyosundur bilemem sevdiktn snra hersey boş
eger hemen karr verrsen pısman olabılırsın onunla konus ve sen arayana kadar aramamasını soyle anlayısla karsılıycaktır bende bu durumdan gectım 5 yıllık sevgılım var sevınce bu durum gecıcı oluyor ve sadece bunaldıgın ıcın bunalrı hısettıgını anlyosun bıraz zaman ver kendıne
bukdr ustune dusmesı ııyıce bunaltmıs senı =( bu sekılde kafanı dınleyemezsın..
saglıklı bı ılıskı degıl ama nesem bos olur dogruyu en ıyı sen karar verırsın onu tanımıssındır hyrlısı olsun=(
Bu aralar yine aynı ama bana karşı daha bir sert. Geçen gün bir daha böyle bir ara vermeye kalkarsan ben artık savaşmam dedi. Yaptığı fedakarlıkları(kendine göre fedakarlık) başıma kakar hep...
İlişkiniz çok garip bir hal almış zaten, çok varma üstüne derim ben... 93 doğumlusuysan hem daha çok küçüksün, kovalayan yok boşver, çıkar daha iyi birisi karşına hayırlısıyla...
karşıma daha iyisi çıkarmı bilmiyorm demişssinde çıkar çıkar merak etme bişey olmuyo zorlamanın anlamı yok bişeyler bittimi biter eskisi gibi olmaz. zaten yıpranmışsın onu değil kendini düşün oda kendini toparlar elbet..
11 aylık bir ilişki neden kendinizi zorluyorsunuz ki sevmiyorsunuz da onun size olan ilgisi mutlu ediyor gibi ,bence ciddi ciddi düşünün seviyormuyum diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?