Ne oldu böyle?

oske9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
707
1
0
Erzincan
Arkadaşlar 11 aylık bir ilişkim var. Aslında tam olarak sorunun ne olduğunu ben de adlandırabilmiş değilim. Biz bu 11 aylık ilişki içinde baya şeyler yaşadık. Ben önceki ilişkilerimde yaşadıklarımdan dolayı hep çabuk vazgeçen oldum doğru. Ayrılmaya kalktım bir iki sefer, kendim pişman oldum ama o hiç izin vermedi ayrılmama.Onu özleyebilseydim belki daha iyi olurdu her şey. Şu sıralar şöyle bir sorunum var. En ufak şeyden dolayı tartışabiliyoruz, bu baştan beri böyleydi ama şimdi ne yapsa bana batmaya başladı ve sorundan çok bir korku oluştu şu an ben de. Önceden her şeye alındığı için hep konuşmazdı benimle 1-2 saat kadar bir süre.Sonra ondan bir söz aldım ufak şeyler alınmayacağına dair... Ama tutmadı sözünü, hep yıprandım, yıprattı bir şekilde.O da yıprandı muhakkak ve ben bazı şeylere artık hemen patlamaya başladım, kendimi tutamıyorum. Onun önceden yaptıkları benim içim de çözülmesi zor sorunlar oluşturdu sanırım. Geçen gün bir şeyden dolayı inanılmaz kızmıştım yine. 2 gün kadar konuşmayalım sinirim geçsin dedim. Ve ben mesajlarına cevap vermediğim halde kendi kendine konuştu resmen :S 'Aşkım nasılsın? iyiyim sen nasılsın? ben de iyiyim.' tarzında bana mesajlar atmaya başladı. Kendi kendine konuşuyor yani böyle, ben cevap vermiyorum. Şizofren gibi... Sonra barıştık bir şekilde orta yol bulundu. Dün dışarı çıktığımızda bir şeyden dolayı yine alındı bana ve bir söz söyledi, ben deliye döndüm. Söz şuydu'sen kendi doğrularını kendin yıktın' bu söz beynime öyle bir dank etti ki, çileden çıktım. Kimse benim doğrularıma, kişiliğime laf edemezdi çünkü.Bitmeli dedim. Karşımda neler yaptı... Sesini kıstı, 'Öske bana bir şeyler oluyor ben iyi değilim diye sesini kısmalar, kıvranmalar.' resmen bana numara yaptı. Gözümden öyle bir düştü ki... Yazık dedim gerçekten o an içimden yazık... Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Unutamıyorum dünü, olanları, o gördüğüm sefilliği...Öte yandan bana değer veren biri. Biterse onun gibi bana değer veren birini bir daha bulabilir miyim bilemiyorum ama korkuyorum da.Çünkü ayrılmak istesem benden vazgeçmez sanki ve ruhsal açıdan çok zarar görür gibi.Kızlar ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
anlıyorum senı sana herseyı batması bır cok sorunu ust uste yAasaman ve zamn gecmedenn brsmanız ust uste olunca dayanamamıssın ve bu sekılde batmaya baslamıs zamanla gecıoo sevıyosan eger zamana brk bakalm bu zaman ıcınde neler hstceksen suan verdıgın kararlar sınırden ve ustuste geldıgı ıcın olabılır

Tek tesellim bu belki bu hissettiklerim geçicidir, atlatırım kendi içimde sırf bu şeyler yüzünden ilişkimi yıkmam doğru olur mu? Hep bunları düşünüyorum. Ama bir de öte yandan ya geçmezse...

Bi erkegin ne pahasına olursa olsun böyle basit numaralar yapması bana ters ama seviyosundur bilemem sevdiktn snra hersey boş

Bi erkegin ne pahasına olursa olsun böyle basit numaralar yapması bana ters ama seviyosundur bilemem sevdiktn snra hersey boş

Her şey boş kesinlikle olamıyor. Görünürde anlayışlı, her şeyime koşan, iyi kalpli bir sevgilim var ama o kadar daraldım ki artık mutluyum diyemem.

eger hemen karr verrsen pısman olabılırsın onunla konus ve sen arayana kadar aramamasını soyle anlayısla karsılıycaktır bende bu durumdan gectım 5 yıllık sevgılım var sevınce bu durum gecıcı oluyor ve sadece bunaldıgın ıcın bunalrı hısettıgını anlyosun bıraz zaman ver kendıne

Çok fazla bu tarz şey oldu. Hep kendini tutamadı aradı, ne kafam dağılabildi, ne de bir şey...Sonra yine aynı bunalma duygusu.

bukdr ustune dusmesı ııyıce bunaltmıs senı =( bu sekılde kafanı dınleyemezsın..

Bu aralar yine aynı ama bana karşı daha bir sert. Geçen gün bir daha böyle bir ara vermeye kalkarsan ben artık savaşmam dedi. Yaptığı fedakarlıkları(kendine göre fedakarlık) başıma kakar hep...

saglıklı bı ılıskı degıl ama nesem bos olur dogruyu en ıyı sen karar verırsın onu tanımıssındır hyrlısı olsun=(

İlişkiniz çok garip bir hal almış zaten, çok varma üstüne derim ben... 93 doğumlusuysan hem daha çok küçüksün, kovalayan yok boşver, çıkar daha iyi birisi karşına hayırlısıyla...

karşıma daha iyisi çıkarmı bilmiyorm demişssinde çıkar çıkar merak etme bişey olmuyo zorlamanın anlamı yok bişeyler bittimi biter eskisi gibi olmaz. zaten yıpranmışsın onu değil kendini düşün oda kendini toparlar elbet..

Bu aralar yine aynı ama bana karşı daha bir sert. Geçen gün bir daha böyle bir ara vermeye kalkarsan ben artık savaşmam dedi. Yaptığı fedakarlıkları(kendine göre fedakarlık) başıma kakar hep...

11 aylık bir ilişki neden kendinizi zorluyorsunuz ki sevmiyorsunuz da onun size olan ilgisi mutlu ediyor gibi ,bence ciddi ciddi düşünün seviyormuyum diye ..

biran eski nisanlim aklima geldi nedense... bence senin icin dogru insan degil, seni tanimam onu da tanimam. savasiyor olabilir ama buna degmiyecek bir kizmisin ki, onun yaptiklarini büyütüyorsun gözünde. sonucta onun hatalari yüzünden tartisiyorsunuz, ve tabiki kosmasi gerek pesinden. telefonda rol yapmalari falan cok zavallica, bende eski nisanlimda gördüm. eger mutsussan birak gitsin... sevmek gelip gecici, önemli olan saygi ve mutluluk...

İlişkiniz çok garip bir hal almış zaten, çok varma üstüne derim ben... 93 doğumlusuysan hem daha çok küçüksün, kovalayan yok boşver, çıkar daha iyi birisi karşına hayırlısıyla...

Evet ben de bu şekilde düşünüyorum ama bu çok değişik bir duygu.Nasıl desem ona kıyamıyorum... Ama yürümeyeceğini de artık biliyor gibiyim.11 aylık ilişki acaba içimdeki bu karamsarlıklardan kurtulursam kurtarabilir miyim? Daha önce de denedik, çok yıprandım ben kendi adıma. Ama şimdi... Bilmiyorum...

Güçlü olup kendimi düşünmeliyim.Hem o da yıpranıyor böyle evet haklısınız ama hep arkadaşlarıma felan bu konularda mantıklı fikirler verirdim, şimdi kendi söküğümü kendim dikemiyorum.

11 aylık bir ilişki neden kendinizi zorluyorsunuz ki sevmiyorsunuz da onun size olan ilgisi mutlu ediyor gibi ,bence ciddi ciddi düşünün seviyormuyum diye ..

Açıkçası çok aman aman bir aşkla başladım ilişkime.Ama küçük küçük şeylerden , yoruldum... Çok üstüme düşer, çok değer verir evet, işte kafamı karıştıran da bu. Bir dahada böylesi çıkar mı karşıma? Bir yandan da harika değil ki her şey.Yakında okulum başlıyor.Tam bursluyum.Bu ani gelen mutsuzluklar beni ve derslerimi etkileyecek diye korkuyorum.Sonuçta bursumu da kaybetmemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…