Ne olduğunu anlayamadım ?

Kadin düşebilir sendeleyebilir erkek tutsun diye..Erkeğin önden gitmesi çirkin bir görüntüdür.Kadinin arkada kalmasi açısından.

anladım ne demek istediğini de saçma geldi cidden bana. tokalaşmayı mantığıma oturttum mesela ama merdiven
mesela sevgilin eşin arkadaşın değil adam iş icabı tanıştığın biri merdiven çıkarken sendelesem beni niye ellesin tutmak için edebimle düşerim ben
şaka bir yana arkamdan çıkılması rahatsız edici afam nereye bakıyor ne bilicem.

Protokol kuralı olarak önce kadın elini uZatır konusunu biliyorum ancak sosyal hayat protokol ortamı gibi çalışmaz ki. Ben elimi uzatmam bazı erkekler tokalaşmak istemeyebilir. Elini uzatana direkt ben de uzatırım ayıp olmasın, zaten muhafazakar değilim ben tokalaşırım. Yalnız neden ben olayına çok takıldım. Çünkü çok etiketli eşim bana gelince hiç öyle düşünmemiştim, benden iyisini zaten bulamazdı demiştim

Zaten kibar bir insan kadına buyrun der geçmek için.Onune geçmeye calismaz

Mevzu bu değil.Kadinlar topuklu giyer sendeleyebilir takılabilir.Erkek arkada olursa yardım eder.Yok ben istemem derseniz başınıza silah dayayan yok.Bunlar genel görgü kuralları.
İyi de size çıkışmadım ki ben görgü kuralını koyana çıkıştım, siz koymadıysanız yükselmeyin lütfen.
Sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…