- 23 Ağustos 2012
- 51.119
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.011
- 898
- Konu Sahibi Sevimlihaydut
-
Cevap veriyorum adam helal sut emmis kimseyle tokalasmayan birini ariyordur.
Kadin düşebilir sendeleyebilir erkek tutsun diye..Erkeğin önden gitmesi çirkin bir görüntüdür.Kadinin arkada kalmasi açısından.
Tanımadığı için olabilir. Ya da o bazı bütün kızlar sevgilim olsun ama karım erkek görmemiş olsun erkeklerindendir.Katılıyorum. Yani onca kendisine uygun medeni insan varken neden siz neden siz? kafamda deli sorular şu anda
Gozumun onune geldi sesli guldumTabii ki, normal olan ilk defa gördüğü insanla kafa tokuşturmaktır.
Gozumde canlandi tovbe estağfurullahKatılıyorum. Bugün elini uzatan yarın kimbilir nerelerini uzatır
Zaten kibar bir insan kadına buyrun der geçmek için.Onune geçmeye calismazanladım ne demek istediğini de saçma geldi cidden bana. tokalaşmayı mantığıma oturttum mesela ama merdiven
mesela sevgilin eşin arkadaşın değil adam iş icabı tanıştığın biri merdiven çıkarken sendelesem beni niye ellesin tutmak için edebimle düşerim ben
şaka bir yana arkamdan çıkılması rahatsız edici afam nereye bakıyor ne bilicem.
KK tarihinde belki de bir ilk yaşanacaktı ki bozdunuz.Ben mod olsam kendini şikayet edeni tebrik ederdim herhalde.
Katılıyorum. Bugün elini uzatan yarın kimbilir nerelerini uzatır
Yedin mi bani ?ben etmiştim zamanında
kendi ipimi kendim çekerim dedim.
çenemi tutmaktansa
Lise mezunuyum.Calismiyorum.37 yaşındayım
İyi de size çıkışmadım ki ben görgü kuralını koyana çıkıştım, siz koymadıysanız yükselmeyin lütfen.Mevzu bu değil.Kadinlar topuklu giyer sendeleyebilir takılabilir.Erkek arkada olursa yardım eder.Yok ben istemem derseniz başınıza silah dayayan yok.Bunlar genel görgü kuralları.
Ben de üniversite mezunu bir görgüsüzüm.Lise mezunuyum.Calismiyorum.37 yaşındayım
Yedin mi bani ?
tamam memurlar ve sen
Vallahi pamuk gibiyim.İyi de size çıkışmadım ki ben görgü kuralını koyana çıkıştım, siz koymadıysanız yükselmeyin lütfen.
Sakin.
Estağfurullah olur mu öyle şey.Ben de üniversite mezunu bir görgüsüzüm.
Helal olsun.ben etmiştim zamanında
kendi ipimi kendim çekerim dedim.
çenemi tutmaktansa
İyi, sevindim.Vallahi pamuk gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?