Ne olur bana birşeyler söyleyin çok ihtiyacım var

Sizin hayalleriniz planlarınız farklı olabilir ama olan olmuş bence olumlu tarafından bakın, yakın arkadasım var peşpeşe doğum yapan ve küçük büyüğe arkadaş oldu evde hiç sıkılmıyor birbirleriyle oyalanıp beni de yormuyorlar diyor.Ekonomik durumunuz da iyiyse hiç dert etmeyin bence sevinin.

Hayat planla programla olmuyor işte.
Kızınızın psikolojisi ne zaman iyi olur sanıyorsuınuz?
Yaşı ilerledikçe daha çok kıskanır.
Ama şimdi pek de bişeyin farkında olmaz.
Kesinlikle aldırmayın.
Üstesinden gelirsiniz.
Belki zorlanırsınız biraz ama ikisine de yetersiniz diye düşünüyorum.

yardımcı tutma şansınız varmış mutlaka yardımcı tutun, küçükle o ilgilensin büyüğüyle siz ilgilenirsiniz. en uygunu bu gibi görünüyor.

seni çok iyi anlıyorum ben ..

ılk kızım 10 aylıkken hamıle kladım.istemeyerek ,emzırıp ustune bı de korunurken .
..aldırmak ıstedım ama yapamadım .9 ayım aglayarak gectı .. 1,5 yas var aralarında..
büyük okula basladı bıle..
baktıkca kucuk olana aglıyorum süreklı özzur dılıyorum ..
ıyı kı dogurmusum dıyeceksın buyudukce..

cok zor zamanlar senı beklıyor Allah yardımcın olsun ama gecıcıek ..

kızın psikolojisi niye bozulsun ya ben anlamadım. kardeşimle benim aramda 2 yaş var psikolojim filan bozulmadı. nasıl bi mantık yürütüyosunuz kafanızda anlamadım. annem doğurdu diye bileklerini kesmeyecek yani bu çocuk.

Şimdi doktorum la konuştum sen çok abartıyorsun Aralarında iki yaş olacak buda iyi bi zaman diyor
Benim ablamla aramda 1 yaş 3 ay var hiç de psikolojisi filan bozulmamis yani aksi ne büyüdükçe daha çok kiskanabilir.
Gerçekten fazla abartiyorsunuz ki şu an bile böyle düşünmeniz karninizdaki bebege haksızlık.

Kazayla değil planlı bile hamile kalamam. Velev ki oldu aldirmam bile hayati tehlikeli benim için, aldirmayip dünyaya getirmeye kalksam hem bebek hem benim için riskli..rahatsizligimi bebegimden sonra öğrendim ve beraber buyusunler 2.de olsun derken böyle bir imtihan. .hayırlı olsun sizin yerinizde olmak isteyen çok kişi var sizde banane ben istemiyorum diyebilirsiniz ama bakış acinizi değiştirip kalp atışını duyacağınız günün heyecanına odaklanın yeniden aynı özel duyguları yasayacaginizi düşünün..ilk bebeğinin doğum günü ile 2.bebeginin doğum tarihleri nerdeyse aynı olan arkadaşım var ilk 2 yıl zorlandı ama arkadaş arkadaş buyuyorlar..allah yardımcınız olsun inşallah

9 aydir ikinci cocuk icin ugrasiyoruz ve bu ay da olmadi.tam bunun uzerine sizin konunuzu okudum.ne kadar kafama takip yiprandigimi anlatamam.cocugunuz icin uzuluyorsunuz ama inanin en cok onun ihtiyaci var kardese.oglum 7 yasinda ve soyledigi cumleye bakin :herkes cocuguna kardes yapti bir tek sen yapamadin gitti.soylediklerim sizi ne kadar rahatlatir bilmem ama bence tadini cikarin cocugunuzun kardesiyle ne kadar eglendigini ve gelisimine ne kadar katkida bulumdugunu gorunce cektiginiz tum zorluklara degecek inanin...hayirli olsun

Her olanda bir hayır vardır üstelik yaş araları çok az.. Bir miktar sıkıntı çıksa bile ilk zamanlar, ki inanın Allah büyüktür, mutlaka bir kolaylık verir, biraz yaşları ilerleyince çok rahat edersiniz. Birlikte oynarlar ve "sıkıldım" sesini daha az duyarsınız:) Yaş arası fazla olunca arada ki iletişimin oturması biraz zaman alıyor mesela.. Bir de beş dakikada bir "sıkıldım" var ve yeni bir oyun bulmak zorunda kalabiliyorsunuz, bu da çok efor istiyor. Bence her şey güzel olacak sizin için. Her olanda bir hayır vardır.. Bebeğiniz hayırlı ve sakin bir bebek olarak doğsun, uzun ömürle, afiyette büyüsün inşaallah.

seni çok iyi anlıyorum ben ..

ılk kızım 10 aylıkken hamıle kladım.istemeyerek ,emzırıp ustune bı de korunurken .
..aldırmak ıstedım ama yapamadım .9 ayım aglayarak gectı .. 1,5 yas var aralarında..

cok zor zamanlar senı beklıyor Allah yardımcın olsun ama gecıcıek ..
Merhaba
konuyu okurken garip duygular içineydim bende. Sizin yazdığınız şu kısma takıldım.

Yani büyük okula başlamış. Bayağı zaman geçmiş neden hala pişmanlıklar var? Neden özür diliyorsunuz küçükten? Merak ettim. Sonunda iyiki doğurmuşum diyeceksiniz demişsiniz.

Bu durumu yaşayan tek siz değilsiniz. Henüz yeni hamilesiniz hayırlısıyla kulağınıza alma için dua edin. Benim anlamın çocuklarının arası daha yakındı ve iş nedeniyle kocasından bile ayrıydı. Köyde lojmanda tek başına neler çekti gıkı çıkmadı kızcağızın. Hemen kendinizi toparlayın ve herşeyin daha güzel olması için neler yapabilirsiniz onları düşünün. Küçük bir yaşına kadar zorlanabilirsiniz ama sonra onlar zaten kendi kendilerine oynuyorlar. Bende gurbet eldeyim tek başıma büyüttüm ikisini de.Evinizi onlara göre ayarlayın. Benim evimde kırılacağından korktuğum çocuklarıma zarar verecek hiçbirşey yok. Orta sehpamı tamamen kaldırdım mesela.hadi bakalım taze anne biraz pozitif ol :)

Merak etme hicte birsey olmaz ikiside senin yavrun. Ikisininde yeri ayri olacak senin icin. Allah yardimcin olur. Hem aralarinda fazla yas farkı olmamasi guzel birsey. Disardan arkadas aramazlar birbirlerine bagli olurlar. Benim annem 3umuze yetişmiş zamaninda :) 2ser yas var aramizda kardeslerimle. Beraber oynardik beraber banyo yaptirirdi annem biz8e. Birbirimize yeterdik hic arkadas aramazdik. Evlendim hala kardeslerim yanimdadir. Abla birseye ihtiyacin var mi her zaman sorarlar.

O kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı
Keske korunsaydınız:KK43:

dur telaşnma kuzum
şu an aylık doğana kadar 23 aylık olacak yada 22 aylık
ablamda kaza eseri hamile kalmıştı
1. kızı daha 9 aylıktı dr sordu emzirdi sıkıntı olmadı
2. kızı dünyaya geldiğinde ablası 18 aylık olmuştu
maddi durumunuz iyiyse bakıcı tutarsınız
değilse annenizi çağırın memleketten
ablamın 32 aylık bir kızı 13 aylık da diğer kızı
morali çok bozulmuştu ablamın

O kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı

Sükret, Rabbim sana bu mucizeyi yasatiyor. Ne kadar cok aglayan kadin var biliyormusun sen evlat sahibi olmak icin......

Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi

Kizinin piskolojisi niye bozulsun ki?! Cok cok ilk baslarda kiskanclik olur, ama kardesler arasinda hep olabilecek bisey bu, isterse aralarinda 10 yas olsun.

Benim kizim her gün agliyo, anne niye benim kardesim yok diye. Anne ben hep dua ediyorum, Allah bize niye kardes vermiyor diye hemde nasil hüngür hüngür agliyo. Anlatamiyorum, aciklayamiyorum. Diyorum bizimde olacak ama Allah en güzel zamanda verecek. Kendine oyuncaklarindan kardes yapiyo. Kresde anlatmis kardeslerim var ama onlarin isi cok gelemiyorlar buraya demis. Eve geldi aglayarak ben yalan söyledim anne cok özür dilerim ama ben cok kardes istiyorum diye öyle dedim dedi. Insallah sende bir an önce sevinemye baslarsin bebegin icin.

Kızınızın psikolojisinden kastınız kıskançlıksa eğer o hangi yaşta olursa olsun oluyor maalesef. Çocuklarımın arasında 6 yaş var. Şuan biri 14 diğeri 8 yaşında hala birbirlerini kıskanıyorlar.

Eşimde öyle diyor gerekirse yarım gün eve kadın gelir bütün ev işini yemeği yapar sen sadece çocuklarımıza bak diyor ama kızıma bakıp ağlamaktan kendimi alı koyamıyorum üstelik hala emiyor
of canım ya seni çok iyi anlıyorum ben ..bende oğlumdan sonra kızıma kazara hamile kaldım ..çok ağladım ben ağlıyorum diye eşimde ağlıyordu benimle..oğlum 2 buçuk yaşındaydı ama atama bekliyordum..kızım kısmetiyle geldi çok iyi bir kuruma girdim ev aldım vs hayatımda güzel şeyler oldu çokta tatlı bir kız iyiki olmuş diyorum şimdi..sende öyle olacaksın

Back
X