- Konu Sahibi 2ileri1geri
-
ya eski sevgilim çocuklukla yaşanmış bişeydi 16 yaşında tanıştık ilk yıllar elini bile tutmazdım.üniversiteye beraber hazırlandık başka bölümlerde okuduk üniversite bitti o ilişki de bitti.24 yaşındayım bu yenisi iki aylık bişey ama ilk kez sevdim ilk kez mezhep karaker aynıydı ama o da başkasıyla evlilikten dönmüş ben de yaşamış olabilirim gibi çelişkili konuşunca tüm olumlu şeyleri gölgeledi bu eski sevgili muhabbeti gerçekten sevdi ayrılırken ağladı yemin ederim seni hala seviyorum ama olmuyo dedikaç yaşındasınız merak ettim.bide eski sevgilimle altı yıl beraberdik demişsiniz.yeni sevgilinizde eskiyi sorgulayınca onunlahiç yanlız kalamadık demişsiniz altı yıl boyunca??? o kısmı çözemedim açıkçası
bence kendinde bulma hatayı sen kalbinin temizliğiyle ilk gunden bahsetmişin ben bunu bunu yasadım bunu atlatmak zor oldu gibisinden sanırım değil mi ? Ama işte kafasında bayagı bişe kurmuş o. hani altı yıl da gercekten uzun bi süre ister istemez düşünmüştür.başta da dediğim gibi yaşın kaç bilmıyorum ama hayat insanın karşısına farklı farklı şeyler cıkarabılıyor o yuzden cok dert etme cok üzülme,geçmişe dönüp baktıgında vayy be bunun için mi üzülmüşüm ağlamışım diyeceğin günlerin olucak. kafanı dagıtmak için çeşitli hobiler edin.bende zamanında sen gibi kötü oldugum zamanlarım vardı cok agladıgım falan baktım aglamakla üzülmekle hiç birşey olmuyor topladım kendimi bilgisayar teknik programlarına verdim kafayı hatta bilgisayar beynimi cok uyuşturu diye bir yandanda karikatürler çizmeye başladım suanda hem bilgisayar programcılıgım gelişmiş düzeyde :) hemde cok güzel karikatürler çiziyorum
ama işte sorun bu gerçekten seviyorum ama olduramıyorum ne demek? oldurursam dönerim ne demek? inanın abartı değil resmen ruh ikiziydik bende hata ilk günden eski sevgiliden bahsedilir mibide bana yemin etmişti eski kız arkadaşım benim için bitti demişti ayrılırken ona dönersem üzlme dedi nasıl yani dedim ya dönerim demiyorum büyük konuşmayım dedi
Eski kız arkadaşıma dönersem üzülme mi ????
Onla devam edebilirlerse kaldıkları yerden , devam edecek demek.
Olmazsa sana dönecek.
Nerde o bolluk.
Arkana bile bakma canım.
Ne hali varsa görsün.
ya ben zaten yeni toparlanmıştımkendimi suçluyorum yaşamadım ki hiç bişey ne diye yaşamış olabilirim bunu sorgulama hakkın yok dedim. ilk hafta ömrüm seninle geçsin dedi şimdi de yok büyük konuşmuşum diyor.senin gibi biri olmayacak bidaha ama seninle de hayal kuramıyorum diyor. keşke altı yıl çıktım ayrıldım deyip bitirseydim aldattığını şunu bunu anlattım hala döner diye umut ediyorum
Evlilikten dönmüş ama hata onda mı karşı tarafta mı ? Karşı tarafta ise zaten güven sorunu vardır ama senden ayrılırsam ona dönmem felan çok ters laf olmuş. Büyük konuşmuş çünki yaşadıkların var he hiç bir şeydir ama her şeyi kafasında kurmuştur. Bence bu kadar takıp kendini helak etme hiç üsteleme de hayırlısı buymuş. Yarın başka biri çıkar karşına o insanın hayatında olmamasına şükür edersin daha iyi gelince hayatına o kişi.
bana o kızın çok üzdüğünü söylemişti çok çabaladım mezhep farkı nedeni ile olmadı dedi kız yüzünden biraz yani onda güven problemi vardı.ama ben çok açık davrandım gizli saklı bırakmadım bu kadar iyi uyuşacağım biri bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?