- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi 2ileri1geri
-
Bu cocuk kafadan sakat bence.
Senin yazdiklarini aynen yaziyorum:
...........
yıllarım seninle geçsin istiyorum seni kolay bulmadım kolay bırakmam kimse sen olamadı olamaz falan diyordu.
bu lafımı kafasında kurdu kurdu sonra ne desem ters anladı.bi gün saçma bi tartışma yaşadık.o gün ağlamış ağlamış bi hafta geçti seni seviyorum ama ite bu diyemiyorum kafamda sorular var dedi.
seninle hayal kuramıyorum seni daha fazla kandıramam diye ağladı.
..zaten aşık olmadığını aşk değil sevgi istediğini söylemişti ama
..............
Butun bunlari toplayinca sana normal, dengeli bir kisilik gibi gorunuyor mu? Kendi kendine kafasinda zirvalar kurup oturup aglamis bir de, manyak mi ne??!
Sen bundan kac kurtul bence kuzum, bu cocuk cins.
Fali falan bosver, s..et gec. Derslerine saril, issiz parasiz kalirsan dunya kac bucak o zaman gorursun. Bu gerzegin pesinde de daha fazla dolanma. Donsun diye dua etme sakin, hayirlisi icin dua et, acikca senin icin hayirli olan bu cocuk degil.
Bu cocuk kafadan sakat bence.
Senin yazdiklarini aynen yaziyorum:
...........
yıllarım seninle geçsin istiyorum seni kolay bulmadım kolay bırakmam kimse sen olamadı olamaz falan diyordu.
bu lafımı kafasında kurdu kurdu sonra ne desem ters anladı.bi gün saçma bi tartışma yaşadık.o gün ağlamış ağlamış bi hafta geçti seni seviyorum ama ite bu diyemiyorum kafamda sorular var dedi.
seninle hayal kuramıyorum seni daha fazla kandıramam diye ağladı.
..zaten aşık olmadığını aşk değil sevgi istediğini söylemişti ama
..............
Butun bunlari toplayinca sana normal, dengeli bir kisilik gibi gorunuyor mu? Kendi kendine kafasinda zirvalar kurup oturup aglamis bir de, manyak mi ne??!
Sen bundan kac kurtul bence kuzum, bu cocuk cins.
Fali falan bosver, s..et gec. Derslerine saril, issiz parasiz kalirsan dunya kac bucak o zaman gorursun. Bu gerzegin pesinde de daha fazla dolanma. Donsun diye dua etme sakin, hayirlisi icin dua et, acikca senin icin hayirli olan bu cocuk degil.
bide diyo ki sensiz yapamayacağım döneceğim s.git diyeceksin ama ben seni mutlu etmek istedim olduramadım diyor.arabadan inerken son kez sarılalım dedi yok dedim hala seviyorum seni dedi ee ne olmuyo eski sevgilim öptü diye beni kötü yola düşmüş ilan ettin dedim.kızlar yemin ederim bu kişi ile bile o eski sevgilimden yakın oldum ki ben çok soğuk biriyim ama bu kişiliksize aşık mı oldum ne hemen yakın oldukbuna da pişmanım "eee benimle iki ayda bak nasıl yakın oldu kim bilir onunla neler yaşadı?" diye düşünmüştür.
kendi yaşamadığı şey kalmamış erkekle kadın bir miymiş o kimseyi yarı yolda bırakmazmış...aptal gibi inandım bak bu yarı yolda bırakmaz bak mezhep de aynı haksızlık etmez bana bak yıllarım seninle geçsin diyo dedim ne aptalımbizi tanıştıran kişi de şaşkın herkese benden bahsediyormuş gözleri gülüyormuş tüm aile biliyormuş falan...iki ayda evlilik düşünemiyorum kandıramam diye ayrılır mı insan
bosver canım ya gıtsın bıtsın rabbım daha ıyılerını cıkarır karsına ınsallah bu arada kpss den 90 alıp nasıl atanamadın bunu hayatımda ılk kez duydum
paşa kafasında oldurup lütfedip geri dönecek..
sende onu bekleyeceksin..
peh peh peeehhhhh...
ne güzel bi dünyaymış..
bulunmaz hint kumaşımıymış muhterem...
bırak güzelim sen önüne bak...
takıntılı bu adam...
biraz öyle sanırım yani bulunmaz hint kumaşıyım diyo zaten benden iyisi yok falan demişti:)dedim ya ego tavan yakışıklıyım mükemmelim dürüstüm çalışkanım havalarında
4ayrılmak istiyorsan ayrıl, neyi bekliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?