- 10 Ekim 2016
- 150
- 46
- 98
- 31
- Konu Sahibi sekerimbuz
-
Düzelttim canım saol2 fotoda telefon numarası gozukuyo silip yada üzerini çizip öyle yukleseydiniz.
Konuya gelince bence takipte kalın bişeyler karistiriyo sanki eşiniz.
Aldatacak gibi duruyor, eşine birsey belli etme...Kızlar sizce eşim beni aldatıyor mudur bugün en yakın arkadasıyla olan mesajlarını gördüm
"Elimde biri kalamazsa iyi bugün" demiş ya, aksam eve gelince sana nasıl davrandı?, moral durumu nasıldı?Kızlar sizce eşim beni aldatıyor mudur bugün en yakın arkadasıyla olan mesajlarını gördüm
Bilmiyorumki napmıs ama daha önce hiç yakalamadım böyle birseyinieskort falan mı çağırmış çözemedim biri elimde kalcak diyor sevgili gibi bişey değil
Aynen öyle çok kötüyüm bebeğimle bile ilgilenemiyorumBu raddeye kadar gelmiş adam kız gelse ne gelmese ne olan olmuş biten bitmiş kafada. Hayırlısı olsun . Allah yardımcın olsun. Biliyorum ne kadar kötüsün . İnşallah düzelir ne diyim
Canım sormadım hatta hiç çaktırmadım bile bildiğimi iyi kk var yoksa kafayı yerdim herhaldeBu yazılanları kolayca yalanlar. İş içindi, iyi bir teklif vardı yada başka şeyler. Kısacası sormayın. Takip etmeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?