Ne olur Bir akıl verin bana

Canım caktırmadım zaten tabikide öyle birey yaptıysa gercekten gönderirim casus programı nasıl oluyor

Kızlar sizce eşim beni aldatıyor mudur bugün en yakın arkadasıyla olan mesajlarını gördüm

Sanırım evet ve işin daha kötü tarafı aldatma sadece cinsellik için bir gecelik olmayacaktı mesajda bahsedilen kadım gelseydi bir hoşlanma var eşinde eşinde gelmemesi onu üzmüş

bende onu üzücem canım görür o
Bu gibi konularda ne diyeceğimi bileniyorum her gün en az 2 3 aldatma konusu görüyorum bazıları gerçekten boşanmayı hak ediyor bazıları Arafta kalıyor boşan demek kolay sonrası ne olur bilinmez çok iyi de oluyor bazen çok kötüde ama işin en kötü tarafı sevdiğimiz adamın bin bir emekle kurulan yuvanın 3 5 dakikalık zevki için bizim bütün herşeye olan güvenimizi yerle yeksan etmesi kalsanda zor gitsende ne diyeyim Allah yardımcın olsun kardeşim

Casus programları telefonda dosya oluşturuyor. Eşi uyanıksa anlar birde konuşma esnasında hafif eko yapıyor.
Ama uyanık değilse ya da bı kaç gün uyanmazsa valla eşinin her şeyini öğrenir. Bir tanıdığımın erkek arkadaşı telefonuna yüklemisti telefonun bulunduğunu ortamda ki konuşmalarımızı bile dinlemiş.

Sagol Allah razı olsun dünden beri kendimde degılim en cok yavruma üzülüyorum

Kız gelse de gelmese de aldatılmışsın ,adam niyetine girmiş bir defa..bunu bilerek evliliğine devam edecek misin ?

Malesef aldatma bu.
Fiili olarak gerçekleştirememiş ama ne çıkar :\

Boşanmayacaksanız yüzlemeyin.
Zaten ne derseniz deyin reddedecektir,yalan üretecektir.
Takip edin bir süre.

Zor günler bekliyor sizi,keşke yanılsanız,yanlış anlama filan çıksa...

Ah bazı erkekler yatacak yerleri yok!

Canım caktırmadım zaten tabikide öyle birey yaptıysa gercekten gönderirim casus programı nasıl oluyor
Ben de burdan öğrendim watsap web yükleniyormuş kendi telefonunuza eşinizin watsap uygulamasına karekod okutup tanımlanıyormuş.
Sonra karşı tarafın tüm watsap mesajları hoop sizin ekranınızda.
Daha bilgili arkadaşlar varsa şimdi gelirler.

Biz kadınlardan korkulur...
Şu bdv'den neler öğrendim?
Resmen hayat üniversitesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…