- 10 Ekim 2016
- 150
- 46
- 98
- 31
- Konu Sahibi sekerimbuz
-
Canım caktırmadım zaten tabikide öyle birey yaptıysa gercekten gönderirim casus programı nasıl oluyorBir işler karıştırmaya niyetlenmiş yarıda kalmış.
Evliliğinize devam edecekseniz sorup sorgulamayın.
Yüz göz olduktan sonra çok zor gelir devam etmek.
Soğukkanlı olmazsanız tedbir alır.
Ben olsam şu aşamada bir şey belli etmez takipte kalırdım.
Gerekirse casus program yüklerdim telefonuna.
Gerekli delillere ulaşınca da yüz göz olmaz işyerine boşanma dilekçemi gönderiverirdim.
Ondan sonra o düşünsün neye üzüleceğini.
Canım sormadım hatta hiç çaktırmadım bile bildiğimi iyi kk var yoksa kafayı yerdim herhalde
Suanlık gizli takip eger gercekten varsa cocugumuda alıp gidicem tabikideNe yapmayı düşünüyorsun ?
Kızlar sizce eşim beni aldatıyor mudur bugün en yakın arkadasıyla olan mesajlarını gördüm
Canım calıstıgı iş cok karmasa sürekli birbirlerine uymak zorundalar daha öncede tartışmaları oldu belki ondan demiştir diyorum emin degılımEskort cagirmis gelmemis, insallah biri elinde kalmaz
bende onu üzücem canım görür o
Sanırım evet ve işin daha kötü tarafı aldatma sadece cinsellik için bir gecelik olmayacaktı mesajda bahsedilen kadım gelseydi bir hoşlanma var eşinde eşinde gelmemesi onu üzmüş
Bu gibi konularda ne diyeceğimi bileniyorum her gün en az 2 3 aldatma konusu görüyorum bazıları gerçekten boşanmayı hak ediyor bazıları Arafta kalıyor boşan demek kolay sonrası ne olur bilinmez çok iyi de oluyor bazen çok kötüde ama işin en kötü tarafı sevdiğimiz adamın bin bir emekle kurulan yuvanın 3 5 dakikalık zevki için bizim bütün herşeye olan güvenimizi yerle yeksan etmesi kalsanda zor gitsende ne diyeyim Allah yardımcın olsun kardeşimbende onu üzücem canım görür o
Casus programları telefonda dosya oluşturuyor. Eşi uyanıksa anlar birde konuşma esnasında hafif eko yapıyor.Bir işler karıştırmaya niyetlenmiş yarıda kalmış.
Evliliğinize devam edecekseniz sorup sorgulamayın.
Yüz göz olduktan sonra çok zor gelir devam etmek.
Soğukkanlı olmazsanız tedbir alır.
Ben olsam şu aşamada bir şey belli etmez takipte kalırdım.
Gerekirse casus program yüklerdim telefonuna.
Gerekli delillere ulaşınca da yüz göz olmaz işyerine boşanma dilekçemi gönderiverirdim.
Ondan sonra o düşünsün neye üzüleceğini.
Sagol Allah razı olsun dünden beri kendimde degılim en cok yavruma üzülüyorumBu gibi konularda ne diyeceğimi bileniyorum her gün en az 2 3 aldatma konusu görüyorum bazıları gerçekten boşanmayı hak ediyor bazıları Arafta kalıyor boşan demek kolay sonrası ne olur bilinmez çok iyi de oluyor bazen çok kötüde ama işin en kötü tarafı sevdiğimiz adamın bin bir emekle kurulan yuvanın 3 5 dakikalık zevki için bizim bütün herşeye olan güvenimizi yerle yeksan etmesi kalsanda zor gitsende ne diyeyim Allah yardımcın olsun kardeşim
Yok canım bu kadardı Baska bile yazmıyorduyazışmanın devamı yok mu?
Hayır somut deliller bulmam lazım ona sorsam yapmadım falan diyecek bir daha asla cocugumunda yüzünü göremezKız gelse de gelmese de aldatılmışsın ,adam niyetine girmiş bir defa..bunu bilerek evliliğine devam edecek misin ?
Ben de burdan öğrendim watsap web yükleniyormuş kendi telefonunuza eşinizin watsap uygulamasına karekod okutup tanımlanıyormuş.Canım caktırmadım zaten tabikide öyle birey yaptıysa gercekten gönderirim casus programı nasıl oluyor
Bu yeterince somut bence ..biraz daha bekle ,bildiğini belli etme o zamanHayır somut deliller bulmam lazım ona sorsam yapmadım falan diyecek bir daha asla cocugumunda yüzünü göremez
Biz kadınlardan korkulur...Casus programları telefonda dosya oluşturuyor. Eşi uyanıksa anlar birde konuşma esnasında hafif eko yapıyor.
Ama uyanık değilse ya da bı kaç gün uyanmazsa valla eşinin her şeyini öğrenir. Bir tanıdığımın erkek arkadaşı telefonuna yüklemisti telefonun bulunduğunu ortamda ki konuşmalarımızı bile dinlemiş.
Sagol canım bir bakayım benBen de burdan öğrendim watsap web yükleniyormuş kendi telefonunuza eşinizin watsap uygulamasına karekod okutup tanımlanıyormuş.
Sonra karşı tarafın tüm watsap mesajları hoop sizin ekranınızda.
Daha bilgili arkadaşlar varsa şimdi gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?