- 10 Ekim 2016
- 150
- 46
- 98
- 31
- Konu Sahibi sekerimbuz
-
Desem inkar eder canım belli etmedim zatenBu yeterince somut bence ..biraz daha bekle ,bildiğini belli etme o zaman
Yok canım eger oyle birsey varsa asla arkama bakmam zaten benden önce babası koyar kapının önüne ins öyle cıkar aksam işten gelsin bakalım daha neler yakalıcszMalesef aldatma bu.
Fiili olarak gerçekleştirememiş ama ne çıkar :\
Boşanmayacaksanız yüzlemeyin.
Zaten ne derseniz deyin reddedecektir,yalan üretecektir.
Takip edin bir süre.
Zor günler bekliyor sizi,keşke yanılsanız,yanlış anlama filan çıksa...
Ah bazı erkekler yatacak yerleri yok!
Biraz daha delil topla ,sonra yüzüne vur .Desem inkar eder canım belli etmedim zaten
2.5 yıllık canım olum 1 yasında Allah razı olsun sendenKaç yıllık eşi gelmese, çocuğunu göremese bu kadar üzülüp hayal kırıklığına uğramazdı herhalde kör olası...
Tanımam etmem ama benim bile yüreğim burkuldu inanın. Allah sabır versin.
Öyle yapacam canım en azından mahkemede delil olur cocugumu almak içinBiraz daha delil topla ,sonra yüzüne vur .
kaç senelik evlisinAynen öyle çok kötüyüm bebeğimle bile ilgilenemiyorum
Haklısın canım bende öyle yaptım hiç bozuntuya vermedim eskisi gibi davranıyorum iyice toplamam lazım delilbu mesajları sakın silme natta saf ayağına yat ve iyi davranmaya devam et daha cok mesaj ve degil yakala bunları biyerde tur ve kenarda azda olsa para biriktirmeye basla bebegin ve senin icin delillerde cogaldıgı zaman direk isyerine bosanma kagıdını gönder gerci o iki sayfa mesaj da yeter hakime ben anlamıyorum evlisin sen ya ne demek bu mesaj senin ilgi göstermen gerken bebegin var karın var iste böyle adamlar gercekten en kötüsünü hakediyo yazık yaaa valla cok üzüldüm
Oglum 1 yasında 2.5 sene oldu canım bana karsı davranısları iyi evde belkide bilerek yapıyorkaç senelik evlisin
bebeğin ne kadarlık
sana evde davranısı nasıl eşinin
üzüldüm açıkcası
üzüldüm senin içinOglum 1 yasında 2.5 sene oldu canım bana karsı davranısları iyi evde belkide bilerek yapıyor
Amin canım benim iyki varsınızüzüldüm senin için
allah kocana akıl fikir versin
senin de yardımcın olsun içine ferahlık versin
iyi olmaya cslısıyorum canım mecburum cocugum var daha bişey yakalamadım bakalım bildiğimi de hiç belli etmedimKonu sahibi şu an nasılsın son durum nedir merak ediyorum umarım iyisindir
Inşallah altından üzüleceğin birşey çıkmaz canım umarım mantıklı bir açıklaması vardır sen kendini üzme ne varsa er geç çıkar zaten eğer birşey varsa da üzülmene değecek biri değildir zateniyi olmaya cslısıyorum canım mecburum cocugum var daha bişey yakalamadım bakalım bildiğimi de hiç belli etmedim
Kızlar sizce eşim beni aldatıyor mudur bugün en yakın arkadasıyla olan mesajlarını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?