- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
Merhaba arkadaşlar..Mümkün olduğunca uzun tutmamaya çalışacağım çünkü inanın uzun yazacak kadar ne halim ne de ruh sağlığım yerinde artık.Ben 6 ay önce evlendim. Eşim ile beraber herşeyimizi kendimiz yaparak borçla evlendik ama ailelerimiz birseye karışmadı. Annem ile babam iki yıl önce boşandı.Annem babasını maaşına çok güvendi ama bosandiklarinda hangi para ile o evden çıkacağını dahi hesaplamamıştı. Bu arada iki abim var biri evli diğeri ayrı yaşıyor. Bosandiklarinda ikisi de elini cebine sokmadi.netse çok şey var anlatılacak da kısa geçiyorum. Ben evlenirken annem kredi çekip hem bir önce ki kredi borcunu kapadı nisan olacağı için eve koltuk alındı bana bir bilezik ve ve yüzük parası .Annem krediyi çekerken bunların parasını istedi .Tamam dedim ben zaten 9 ay sonra evlenucem sana bunların parasını öderim.inanin belki işsiz kalmam ve evlilik masraflarından iki ay para vernemisimdir onunda dışında herşeyi kendim yapmama rağmen eve 500 tl para verdim.Bu ödediğim paradan koltuk yüzük ve bilezik parası çıkmaz mı?Evlendikten sonra da 100 _200 faturasini odeme de yardimci oldum.Ben ona olan borcumu ödediğimi düşünürken annem bir gün kızgınlık anında hani ödeyecektin ödemedin dedi .Beyninden aşağı kaynar sular döküldü sanki .Resmen bütün kredi benim yüzünden çekilmiş onun hepsini ben ödemek zorundaymışım gibi davrandı. Abilerim biri mail atar biri mesaj atar senin yüzünden borçlandık diye.Allah aşkına arkadaşlar nerde benim borcum . Inanın artık beynm duracak .eşimin beni doldurduğunu düşünüp ona mesaj mı atmak dersin , benim bu durumda kendimi yalnız hissetmememi yanayım. Eşime karşı utanmamami yanayım. Bari destek olunmuyor köstek olunmasın yırtıp durdum kendimi .Mesajlardan engellemistim az önce engellenen mesajıma baktım annem kredi kartı borcunu atmış. Beni kimse düşünmüyor sen napıyorsun demiyor. Bu para nasıl birşeymiş ailen bile baskalasiyor. Annem diyorum vicdanım da rahat değil ama biliyorum görüşmeye başlasam yine aynı şey olacak. Arkadaşlar ben ne düşüneyim ne yapayım lütfen içimi rahatlatacak birşey söyleyin çünkü artuk dayanacak halim kalmadı.