Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Yok güzelim benim, bu düzende mecbur. Bakire misin diye beynimi yiyorsa mecburdur. Bekaret delisiyse madem, el değmemiş arıyorsa mecburdur.
Senin dediğin özgür ülkelerde geçerli, burada değil.
Evlenilecek! kız ara, nişanlan, nişanlını sorgula edepsizce, bakire misin diye sormaya cesaret et. Sonra birlikte ol, ve sorumluluk kabul etme.
Yok öyle canım benim, bu kadarı da fazla yani

ALLAH aşkına o cinayetler toplumun en fazla %30 unda olur.
hadi diğer tarafından diyelim. Toplumun %30 unda kesin olmaz. Bence çok abartıyorsunuz.
Gayet de muhafazakar bir aileden geldim.
kuzenim bakire olmadığı gerekçesiyle suçlandı.
bütün aile arkasında durdu.
bakire olmadığına emin olduk bir süreden sonra ama
incinmesin diye ona belli dahi etmedik.
sonra da ikinci evliliğini yaptı.
kendine değer veren biriyle çok da mutlu şimdi.

Bizim komşu kızı öyle oldu evine geri keldi banyoda kesik mi ne atıyormuş yakalanmış ah amcam babası dal gibi oldu sonra taşındılar keşke zarına göre değil kafa yapısına göre birini seçseydi

Biz sana yöntem söyledik diyelim ve sen uyguladin ilk geceyi atlattın. Ondan sonra eşim dediğin insanı kandırmış birisi olarak mi yaşayacaksın? Bunun vebalini nasıl odeyeceksin?

Ya tamam da güzelim, evlenip ayrılmış kadına bile ne gözle bakılıyor şu ülkemde.
Bir de evlilik dışı ilişki yaşayana ne yapmazlar.
Devrim gerçekleşesecekse plastik cerrahi de değil de beyinde gerçekleşmeli.
Yani baştan itibaren bozuk olan bir sistemde doğruluk taslarsan, çoğu zaman hoş bitmiyor.
Benim ailemde mesela, sizin kuzeniniz gibi bir olay yaşansa, tamam öldürmezler belki ama aforoz kıvamına da getirirler olayı. Öldürmezler, hayattan doğuturlar. Bilmem anlatabildim mi

Zorla mı oldu düğüne kadar bekle demek zormuydu ? İki tarafın rızası var sanki tecavüz etmiş bakiremisin sormuş ee birlikte olmak istemiş konu sahibi de istemiş adam sonra bağları koparmış farklı durumda olabilirdi konu sahibi ayrıla bilirdi. Sen evet dediysen bunun sorumluluğunu almışsındır bitti cinsellik var diye mecbur değil kimse evlenmeye ya yaşarsın sevdim yaşadım dersin yada nikahtan önce olmaz karar kişinin

Valla canım benim, tamam yanında kalmaya kontrat imzalamadı ama, kafa yapısı 1914lerde gezen bir adam bu olayda da sorumlu davranmayı da bilecekti. Olay onu gerektiriyor. Baksana emin bile olmadığı, yani şüphe duyulacak bir şey bile yokken kızı sorgulamış, güvenmemiş. Bakire misin diye sormuş bir de. Yani bunu yapmayı bilen, sorumlu davranmayı da bilecek.
He o ilk soruyu sorduğunda konu sahibi de hadi git işine! demeyi başarabilseydi, bugün bu konu açılmayacaktı. Orası da ayrı bir mevzuu.

Bence kesinlikle doğruyu söylemelisin.

Zarı diktirmekle olacak işler değil bunlar.

Eğer sen bu kişiyi hayatını birleştirecek kadar çok seviyorsan bu gerçeği de ona borçlusun.

Zaten söylemeden nasıl bir ömür geçirebilirsin ki onunla ? :44:

İşte asıl mevzu o direk erkek milleti toplum dersek bu iş çözülmez üstü örtülür

Başkasıyla birliktelik yasamak utanıp sıkınılacak bir durum değil ilk önce bunu kabullenin bence anlatmayinda zaten ilişki sonrası eee hani nerde kan diyen adamla isin olmamalı... Öylelerinin aklı uçkurunda olur uzak durun derim hele ki ciddi düşünüyorsanız ikinizde birbirinizin geçmişine degil geleceğine bakmalı...

İşte asıl mevzu o direk erkek milleti toplum dersek bu iş çözülmez üstü örtülür

Bilmiyorum bana ters geldi. Eğer burası Avrupa olsaydı, evet mecbur değildi ama kahretsin ki değil. Olmadığı için de öyleymiş gibi davranamayız, davranamıyoruz. Önce sorunu çözelim, sonra özgür davranırız.

Cocuk mu kandiriyosun ya carsafa kan mi dokseymis, inanacak sanki adam

Oturup anlatacaksin kabul ederse edecek

Bakireyim diye ispatlamak icin adamla yatmadan dusunseydin

bi arkadaşım diktirmişti böyle bi durum söz konusu olmuştu
doğru ya da yanlış buna ben karar veremem ama arkadaşım şu an 5 senelik evli ve mutlu... neticede kendi geleceğini de düşünmen gerek
Allah yardımcın olsun
bir de kuaförler bilir bi taş var limon taşımı ne onunla bi şeyler yapıp orayı daraltıyorlar mı ne bana sorarsan sakın deneme bile derim ama aklıma geldi biri denemişti

Kesinlikle doğru....

her sevgilimle sevişeyim ama kocama bakire gideyim bu ikiyüzlülük değil mi

erkek bakir olmasa bakire ile evlenmek istemeye hakkı yokmu o da mı siz karar vereceksiniz kişinin nası biriyle evlenme istemesi kendi tercihi değil mi

şu kızlık zarı dikimi bi yasaklansaydı iyiydi

bi ömürlük kocasını kandıran kadına herşey müstehak

Cinsellikte avrupanın üzerindeyiz farkındamısın ?

Kesinlikle doğru....

Bunları her yerde deyince anarşik diyorlar bana ama :44:
he bir de bakire olmayan erkek, bakire kız isteyebilir hakkıymış. Hak hukuka girersek hiç çıkamayız. En iyisi mi abartmayın, kraldan çok da kralcı olmayın.

en iyisi açık açık konuşmnan.yalanla dolanla kaybetmektense dürüstlkle kaybet seviyosa zaten önemsemez geçmişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…