Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Avrupadan beteriz ama klasik kandırıldım yalanına da bağımlıyız.

Yalandan ziyade, düşünmeden hareket etmek olarak yorumluyorum olayı ben. Hadi bu kız nişanlıydı, güvendi evleneceğim diye diyelim.
E nişanlı olmayan da yapıyor canım.Hem de alakasız insanlarla. E o zaman aklına gelmiyor mu, sonunda pişman olacağın, günün birinde evlenecek olman falan?

Minareyi çalan kılıfını hazırlar yarını hesap etmeden işe kalkışırmıyız biz ?

Slm canim herkes hata yapar hayatta uzulme tovbe et seni kinayanlari dalga gecenleri takma hayat bu kimin basina ne gelir belli olmaz benim tavsiyem su yonde bence soyleme ve kizlik zari felanda diktirme sen kimseye gecmisinle ilgili bilgi vermek zorunda degilsin bunu kafadan uydurmuyorum tam olarak hatirliyamiyorum su an cepten giriyorum arastiramiyorum ama sen buluraun internetten bak bi peygamber efendimiz zamaninda boyle bi olayla ilgili fikir almislar kendisinden o da kimseye soylemeyin demis yani hic bisey soylemek zorunda degilsin şöyle düşün senin erkek arkadasin gecmiste zina icki namaz kilmamak vs gibi hicmi gunah islememis elbette islemistir ama kara kara dusunmuyodur herhalde bu gunahlari sana nasil aciklayacagini hatta aklina bile gelmemistir bilmem anlatabildimmi herkes gunahlarinin heaabini bi tek Allah a verir rahat ol lutfen

Minareyi çalan kılıfını hazırlar yarını hesap etmeden işe kalkışırmıyız biz ?

Yok artık ya, baştan diktiririm diye de yola çıkmıyorlardır herhalde. Sadece sonunu düşünen kahraman olamaz hesabı, düşünmeden hareket ediyorlardır.:44:

Yok artık ya, baştan diktiririm diye de yola çıkmıyorlardır herhalde. Sadece sonunu düşünen kahraman olamaz hesabı, düşünmeden hareket ediyorlardır.:44:

İşte bak hiç bilgin yok bu konu da neler var bilsen daha net anlarsın.

milli sorunumuzdur,insanların ikiyüzlülüğünün simgesidir bekaret.erkek bekaret arar ama evlenmeden önce tonla kadınla beraber olur,eğer evleneceği kadın bakire değilse kadın ona göre o...u olur,şimdi sorarım asıl o...u kadınmıdır erkek mi?

konu sahibi;korkmayın çekinmeyin ve söyleyin karşınızdaki adama,eğer sizi bu şekilde kabul etmeyecekse zaten evlenmeye değecek bir adam değildir.sizde ona sorun bakalım bakirmiymiş?

eğer hala illada bakire isterim diye tutturuyorsa evleneceği bakire kızın ağzına ve k.çına da bir baktırsın.

bakire olmayan kadınla sevişmem demiyolar ki evlenmem diyolar

bu kıyaslama korkusu geyiği bakire arayan erkekleri güya aşalamak için heralde

Yok bu da işin bir başka yüzü. Azizi Nesin'in şöyle bir sözü var : Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi; sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerindendir.

Türk erkekleri sevgililerinin, karılarının makyaj yapmasına ve hatta iyi giyinmesine karışıyor. Sevgilileri, karıları bakımsız dolaşsın istiyorlar. Peki bunun mantıksal açıklaması nedir? Ben söyleyeyim : Özgüven eksikliği.
İlk cinsel deneyimini dahi genelevde para karşılığı yaşamış erkeklerden bahsediyoruz.
Ha bu arada aşalamak değil aşağılamak olacak.:))

Son düzenleme:
Bence dürüst ol. Tamam belki de kaybedeceksin birlikte olduğun insanı, ama bir de şöyle düşün ömür boyu sevdiğin insanı bir yalanla kandıracaksın. Bunu vicdanın kaldırabilir mi bilmiyorum. Allah yardımcın olsun.

Üff hep ayni tarz yorumlariniz..Sikilmadinizmi ??? . İlla birilerini rencide ediceksiniz , illa muhalefet olucaksiniz. Başka bisey yaptiginiz yok ! Benimlede çok ugrasmisti bi aralar bu üye.. Boyle yapinca çok komik yada çok ironik oldugunuzumu saniosunuz...

Bakire olduğunu kanıtlamak için bekaretini kaybetmek paradoksal bir durum...

Arkadaşım, karşındaki insana adam gibi başından geçenleri anlatacaksın.

Bu iş mürekkeple falan olmaz. Adamda en ufak bir tereddüt görürsen hemen ayrıl, yoksa evlendikten sonra canına okur!

Canım sana yapılan yorumlardan hiç joşlanmadım benim fikirlerin hiçbir zaman geleceğini yalan üzerine kurma dürüstçe onu kaybedeceğini bile bile söylenen gerektiğini düşünüyorum herkesin başına böyle bir durum gelebilir kınamak bizim haddimizemi bu gün kınayanınyarın başına gelmeyeceğine ne malum gerçekten onu seviyosan güzel bir dile ona ifade et sonrası allah kerim

diktirebiliyorsan diktir kardeşim , sakın burdakilere güvenipte anlatayım deme kabul etmez seni bırakır , o bekarete önem vermeyen erkekler bir elin parmagını geçmiyorlar sayıca azlar nadir bulunurlar yanlız diktirmeyede çok güvenme dikişten dikişe fark var sanırım birde erkeklerde akıllanmış kontrol ediyorlarmış biri diktrmiş bu şekilde adam açmış bakmış ki iplik gözüküyor böyle dedikodular duydum. aman dikkat

şu dünyada bakir bi erkek var mıdır valla çok merak ediyorum
ama konu kadınlara gelince hepsi aslan kesiliyor
ayy çok sıkıldım bu durumdan ne bu böyle
hepsinin ağzının ortasına kürekle vursam anca rahatladım valla arkadaşım ister söyle ister söyleme...
ben olsam bu konuda hesap vermezdim...

kontrol mü ilk kez duydum bunu

Canim zor bir durum. Eğer kandirirsan bir omur vicdanin sürekli rahatsız eder seni. Dogrulari söylersen kaybetsen dahi seni sen olduğun için kabul edecek biri cikacaktir üzülme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…