kv de ye de görümceye tatlı dille söyledim ama nerdeyse kıyameti kopardılar malesef pedagoga götüremedim internetten arastırdım ama muayene ücretleri pahalı çocuk dr yla görüştüm kkreşi önerdiKararlı bir şekilde cocuğun sizin çocuğunuz olduğunu ve kendi kurallarınıza göre eğiteceğinizi belirtin. Eğer öfke nöbetleri varsa yardım almalısınız diye düşünüyorum. Hiç pedagogla görüştünüz mü ?
evet ya sokakta oynardık çöpten bebek araba yapardıkZaten çocuk oyuncakla da oynamiyorki hemen sıkılıyor
Benim oglum oynamazdi sıkılırdı tencere tabak plastik kap kaşıkla oynardı
Önceden dokunmatik tel yada internet yoktu iyki de yokmuş
kv de ye de görümceye tatlı dille söyledim ama nerdeyse kıyameti kopardılar malesef pedagoga götüremedim internetten arastırdım ama muayene ücretleri pahalı çocuk dr yla görüştüm kkreşi önerdi
yok arastırdık 600 ile 800 istiyor tam gün e yarım gün e 300 ve yukarısı malesef maddi olarak yetemiyoruz dr da eşimin yanında kardeşi düşünün dedi tam olduKreşlerle ilgili çok bilgim yok ama ücretsiz kreş yok mu ki
Oğlunuza eğitim olanağı sağlamadan kardes düşünmeyin derim. Bilemedim ki şimdi ne yapmak gerekyok arastırdık 600 ile 800 istiyor tam gün e yarım gün e 300 ve yukarısı malesef maddi olarak yetemiyoruz dr da eşimin yanında kardeşi düşünün dedi tam oldu
bende istemiyorum zatenOğlunuza eğitim olanağı sağlamadan kardes düşünmeyin derim. Bilemedim ki şimdi ne yapmak gerek
bilmiyordum bi bakayım gelecek yıl gönderirim olmazsadevletin anaokullari var uc yasinda aliyorlar. belki etrafinizda vardir. ilerde gonderirsinz.
benimle oynamıyor hemen sıkılıyor 7 24 beraberiz çocuk babaanne ve görümce dışında pek kimseyi görmüyor tencereyle mandalla bi dönem çok oynadı ama içine su doldurup kendini ısltmaya başlayınca bıraktırdım bronşiti varArkadaslara katiliyorum bizde egitici oyuncaklar vb bir cok oyuncak var da ne oluyor. Gecen gun bir cogunu kaldirdim hatta. Kizim yine tencere tava kasik ev esyalariyla oyun oynuyor. Biz bunlarla oyun kurup oynuyoruz. Onemli olan cocugunuzla sizin eglenceli ve kaliteli zaman gecirmeniz.
tv kaldırdık interneti kapatabiliriim ancak annemler eşim vs whatsap dan ulasıyor neyse o nu da yapacam bakalım bişey istedi de olmadımı 3 gün geçse unutmuyor kv de 4 çocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor oglum inatı ve siniriyle nam saldı çevrede malesefAğlasın
Oğlunuz 2 yaş sendromunda ağlayınca olduğunu biliyor birşeyleri yapmazsanız daha fazla ağlıyor ki olsun
Tv nin antenini bozun telin de internetini kapatın isteyince verin çalışmayınca ağlasın
Deneyin tamir etmeye çalışın vs
Siz yapamayınca güvendiği birine götürün mesela babası da akşam gelince tamir etmeye çalışsın olmuyor desin
Bozuldu işte
3 gün ağlar unutur bir de düzenli izlediği birşeylerin saati varsa o zaman da alternatif yaratın dışarı vs götürün
Anteni dikkatli çıkarın ama bizimkini tamamen çıkarmıştık oğlum neden çalışmadığını buldu kablosu çıkmış dedi
ne güzelHa bu arada oğlum 5 yaşında telde çizgi film izlemiyor oyun oynamıyor tableti vs de yok
tv kaldırdık interneti kapatabiliriim ancak annemler eşim vs whatsap dan ulasıyor neyse o nu da yapacam bakalım bişey istedi de olmadımı 3 gün geçse unutmuyor kv de 4 çocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor oglum inatı ve siniriyle nam saldı çevrede malesef
ne güzel dışardan müdahale yok galiba çocukla ilgili tamam deneyecem3 olmaz 5 olur
Interneti tamamen kapatma ayarlardan kapat sen de
Teli de çocuğun yanında sadece çalınca açılan ve birini aramak için ele alınan bir alete çevirin
Televizyon mesela bu saat oldu açılmadı daha oğlum başka şeyle meşgul ise televizyon istemez ama meşgul değilse açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?