Ne olur kızlar beni yanlız bırakmayın

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Ağlayarak yazıyorum yanlışlık olursa kusura bakmayın sabahta açtım bir konu ama neler oldu bi bilseniz biz karı koca çalışıyoruz tek tatilimiz pazar 11 aylık evliyim ben eşimle bugünü geçirmeye çalışırken o ark.okey oynamak istiyor birlikte bişey yapsak bile beni eve bırakınca koşarak ark.yanına gidiyor normalde karışmam hatta canım sıkkın dediğinde ben arada buluşun bi okey atın deyip gönderirim ama pazarlara karşıyım neyse bugün yine cıkıcam dedi kızdım ben seninle bişeyler tapalım diye uğraşırken sen neden böyle yapıyorsun diye ki ark.kandili diye buluşmak istemediler bu sefer çark etti bana döndü bende hiç boşa uğraşma reddedilince mi ben aklına geldim dedim neyse bu gitti salonda uyumuş ark.aradı hadi neyse çıkalım diye bi neşeli sormayın hiçbirşey demedim ama suratım düştü bu sanki karşısında konuşuyormuşum gibi başladı tartışmaya senden izinmi alıcam vs diye dedim ben konuşmuyorum farkındaysan niye kendinle tartışıyorsun dedim suratın yetiyo konusmasanda dedi sadece sunu söyledim kızlar haftanın 6 günü esek gibi çalışıyorum bir gündü seninle geçirmek istediğim dedim çamaşır sepetini tekmeledi gelde yanıma mutfağa mutfak tezgahını yumruklayarak bağırıyor bıktım senden ben 20 yasında biriyle evlensem böyle karşımda konuşamazdı demişlerdi bana çalışanla evlenme diye uyarmışlardı hep beni ama dinlemedim bıktım artık senden diye çarptı kapıyı gitti çok korktum ben şimdi napıyım nasıl davranıyım.

Güncelleme :Arkadaşlar eşim normale döndü çok şükür ısrarla aradı akşam üstü bir kaç kez yok yakınlarındayım hava soğuk gelip seni alayım üşüme vs vs bahanelerle tabi canımlı konuşmalar hiçbirşey olmamış gibi bende normal konuştum hani canım cicim demedim ama tavırlıda konuşmadım birde geldi almaya elinde bir demet çiçek üzerinede öküzünü affet yazdırmışaldım çiçeği ama net bir şekilde de konuştum bu yaptığının asla kabul edilemeyeceğini bunu asla hazmedemeyeceğimi bir daha tekrarı olursa dönüşü olmayan bir yola girileceğini hatta bana biraz zaman vermesini söyledim aynanın karşısına geç benim kimim neyim neye dönüştüm bana güvenip kendini emanet eden varlıkta yoklukta yanımda durup beni seven insana ben ne yapıyorum o bunu hakediyormu diye sor dedim oda bana zaten sordum ben kendimi yargıladım sabaha kadar ama bunlar benim sucum değil ben ailenin nasıl olduğunu bilmiyorum yeni öğreniyorum(eşim ailesini küçük yasta kazada kaybetmiş kimsesi yok)vs vs dedi işte konuştuk yemeği bile o yaptı yani çok şükür yoluna girdi herşey sizede çok tsk ederim desteğiniz için

Son düzenleme:
o kendine evde yemegini yaapn camasir yikayan diger ihtiyaclarini karsilayan konusmayan herseyine he diyen bi kadin istiyosa hic evlenmiycekti cunku bu zamanda bulamazdi oyle kadin kolay kolay ne kdr yazik ya evlenmeyi sirf cogalmak olarakmi goruyolar esinle vakit gecirmek arkadaslarinla vakit gecirmekten daha degerli olmali

Korkacak birşey yok. Eşiniz evliliğe henüz alışamamış bence. Haftanın 1gününü birlikte geçirmeyi istemekten daha doğal ne olabilir ki.. Kimse ona kendini kısıtlasın ya da okey oynamasın demiyor ki ama arada sırada da insan eşini önceliğe koyar. Bencillik yapıyor bence.

Ben banada vuracak sandım onun için korktum

ya bende bunu anlamiyorum.adam seninle vakit gecirmek istemiyor iste.yani ya seninle bakir gecirmesini eglenceli hale getireceksin arkadaslarina gitmeyecek seninle kalacak ya da gidecek.seninle vakit gecirmekten hoslanmiyorsa adam zorlanmaz ki..bana da garip geliyor boyle seyler.

erkekler bizim gibi degil.haz odakli calisiyorlar.srnin gibi ince dusunemez.seninle sıkılıyorsa gider.aman da karimla oturayim evde gonlu olsun diyen biri degil esin.ya sen eglenceli olacaksin arkadaslarinin yerini alacaksin ya da sen de keyfine bakacaksin.cok basit cozum

Canım sakin ol sen haklısın fakat eşinin davranışları şiddete doğru gidiyor.
Ailen yakınsa yada dostların varsa sende onlarla takıl,eğlen.. eşini de biraz uzaktan izle ama hiç oralı olmadan.. bırak o seninle zaman geçirmek için çabalasın .Kaçan balık ol canim

Artık umursamam zaten ne hali varsa görsün zaten bende çıkıyorum şimdi ararsada cvp bile vermem

Eşiniz evli olmuş ,ama eş olamamış
Sağa sola yumruklar atacağına kendi gözüne atsaymış belki bi ışık parlar gözünde de ; nerde olduğunu ne yaptığını bi anlamış olurdu
Yazıklar olsun böyle erkek müsvettelerine
Madem adam değilsiniz evlilik böylelerinin neyine
sizin yapacağınız bişi yok.
Eşiniz evlenilecek insan değilmiş

Bir büyük cinnet iki rest çekmek onu kendine getirir
Bende ilk zamanlar sinir oluyordum eşimin arkadaşlarıyla sürekli dışarı çıkıp beni ihmal etmesine bi kaç kere tehdit ve cinnet ten sonra düzeliyorlar
Bide şu etrafı yumruklama benim eşim dede var bana zarar vermemek için hırsını duvardan alıyor bırak seni korkutmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…