Çok kötüyüm suan elim ayağım boşaldı onu bilemedim nasıl yapacağımı konuşacak kimsede yok yanımdaEski konuna ekleme yapsaydin ya keske
Ben haketmedim o davranışıHele şuna bak ! Küstah ! Sırf dışarı çıkmak için bahane üretmiş de kavga etmiş gibi görünüyor burdan.
Ben banada vuracak sandım onun için korktumKorkacak birşey yok. Eşiniz evliliğe henüz alışamamış bence. Haftanın 1gününü birlikte geçirmeyi istemekten daha doğal ne olabilir ki.. Kimse ona kendini kısıtlasın ya da okey oynamasın demiyor ki ama arada sırada da insan eşini önceliğe koyar. Bencillik yapıyor bence.
Ben banada vuracak sandım onun için korktum
Canım sakin ol sen haklısın fakat eşinin davranışları şiddete doğru gidiyor.Ağlayarak yazıyorum yanlışlık olursa kusura bakmayın sabahta açtım bir konu ama neler oldu bi bilseniz biz karı koca çalışıyoruz tek tatilimiz pazar 11 aylık evliyim ben eşimle bugünü geçirmeye çalışırken o ark.okey oynamak istiyor birlikte bişey yapsak bile beni eve bırakınca koşarak ark.yanına gidiyor normalde karışmam hatta canım sıkkın dediğinde ben arada buluşun bi okey atın deyip gönderirim ama pazarlara karşıyım neyse bugün yine cıkıcam dedi kızdım ben seninle bişeyler tapalım diye uğraşırken sen neden böyle yapıyorsun diye ki ark.kandili diye buluşmak istemediler bu sefer çark etti bana döndü bende hiç boşa uğraşma reddedilince mi ben aklına geldim dedim neyse bu gitti salonda uyumuş ark.aradı hadi neyse çıkalım diye bi neşeli sormayın hiçbirşey demedim ama suratım düştü bu sanki karşısında konuşuyormuşum gibi başladı tartışmaya senden izinmi alıcam vs diye dedim ben konuşmuyorum farkındaysan niye kendinle tartışıyorsun dedim suratın yetiyo konusmasanda dedi sadece sunu söyledim kızlar haftanın 6 günü esek gibi çalışıyorum bir gündü seninle geçirmek istediğim dedim çamaşır sepetini tekmeledi gelde yanıma mutfağa mutfak tezgahını yumruklayarak bağırıyor bıktım senden ben 20 yasında biriyle evlensem böyle karşımda konuşamazdı demişlerdi bana çalışanla evlenme diye uyarmışlardı hep beni ama dinlemedim bıktım artık senden diye çarptı kapıyı gitti çok korktum ben şimdi napıyım nasıl davranıyım
Haksızlığının farkında ve kendini haklı göstermeye çalışıyorBu denli gerilecek birşey yok siz kendinize güvenin bence eşinizin tepkileri abartılı.
Artık umursamam zaten ne hali varsa görsün zaten bende çıkıyorum şimdi ararsada cvp bile vermemCanım sakin ol sen haklısın fakat eşinin davranışları şiddete doğru gidiyor.
Ailen yakınsa yada dostların varsa sende onlarla takıl,eğlen.. eşini de biraz uzaktan izle ama hiç oralı olmadan.. bırak o seninle zaman geçirmek için çabalasın .Kaçan balık ol canim
Cıkıcam şimdisen de cik git suan. avmye falan git kafani dagit. madem birgunun var maasin var kendine harca neduruyorsun
Doğrusunu yaparsın.Kaç yıllık evlisiniz ?Artık umursamam zaten ne hali varsa görsün zaten bende çıkıyorum şimdi ararsada cvp bile vermem
11 ayDoğrusunu yaparsın.Kaç yıllık evlisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?