Ne olur kızlar beni yanlız bırakmayın

Çocuğun var mı? Düzenlene kadar çocuk yapma. İlk zamanlar bu tarz kavgalar normal. Zamanla düzelir. Arkadaşlarınla takıl sen de. Hatta facebook falan varsa oradan bildirim yap. Çok çocukça belki ama arkadaşımda işe yaramıştı. Eşi onu takmadığını görünce süt dökmüş kediye döndü. Bir kaç hafta önce adam bugün ne yapalım diye sorunca arkadaşım benim işim var arkadaşlarımla takılacağım sen de çık arkadaşlarınla, her gün beraberiz farklı insanlar görelim birbirimizden sıkılmayız demiş. O bağırıp çağıran adam artık her gün benden sıkılıyor musun gerçekten diye soruyormuş. Umarım sizde de işe yarar.

17sinde evlenipte kocasına taktığı boynuzun haddi hesabı olmayan insanlar var etrafta... Hiç mi duymamış şahit olmamış? Eşinle vakit geçirmeyi istemek ne zamandan beri kötü birşey olduda bıktım senden diye ortalığı inletiyor. Çalışıyorda olsa kadın kadındır! Bak nasıl korkmuşsun onun sözde erkeklik gösterisinden. Hiç umursama ya şunun gibileri tepemize çıkardığımızdan bu durumdayız evlensen bir dert evlenmeden bir dert kardeşim ya......

Valla akşam ben böyle yapamıyorum boşanalım derse hiç şaşırmam

Gerçekten erkeklere bu yarıyor. İnsanlıktan çıkarmasalar adam olsalarda böyle şeylere hiç gerek kalmasa keşke. Ama hakedene hakettiğini vereceksin o arkadaşıda tebrik ediyorummmm

Yahu bu erkekler evlenince bekar alışkanlıklarını bırakmayı düşünemiyorlar mı, hep kafalarına göre yaşıyorlar çok sinir bozucu hepsi, bunları yetiştiren anaların suç.

Ben bu durumda olsam ne yapardim diye dusundum. Bundan sonra her pazara arkd etkinlik koyardim. Ona da çıkıyorum derdim sadece. Aksam da arkd cagirip onun koynuna girsin. Gururlu sakin ve kararlı ol. Onu umursamadigini boyle istiyorsa bundan sonra senin icinde bir degerinin olmadigini göster. Surat asma neşeli ol o geldiğinde ama nesen ona degil onsuz geçirdiğin güzel güne olsun.

Ne igrenc bir adam ya. Kusasim geldi okurken. Siddet egilimi+hayvanlik=bosan

Zaten bundan sonra pazarlar için program falan yaptığında beni dahil etme deyip bahaneler bulucam

Yeni evliyken bizde böyleydik senden izin mi alcam derdi. Git derdim benımde arkadaslarım var bende avm ye bi gidiyim kızlarla derdim. Senın arkadasların varsa senın canın varsa benımde var hiiç takmazdım onu cıkardım dısarı şimdi gitmiyor

Canm sen haklısın.ama üstüne gitme sende onu umursama hatta hafta sonları önce sen süslen püslen ondan önce çık evden belki aklı başına gelir önemsenmediğini görünce belki o peşine takılmak ister

O tezgahı onun başına geçirirdim
su hareketlere bak hele

İlk 3 sene önemliymiş evliliği oturtmak için, taraflar birbirini ancak tanıyormuş ama erkeklerin bu saçma sapan tavırlarını kadın çekmek zorunda değil ki, karısıyla vakit geçirmeyecekse evlenmeseymiş, hayır bir de kendilerini ne sanıyorlarsa asarım keserim havaları yok mu, insanı sinirden öldürürler, odun oldukları için konuşma yetileri de yok anca vururlar, böyle sığ beyinliler.

Hoş bi davranış değil adamın yaptığı ama bu kadar şeeettirmemek lazım
Benim kesinlikle tahammul edebilecegim bir sey degil. Sinir hastasi bir babayla buyudum, babam bize zarar vermezdi cogu zaman ama evdeki esyalari kirardi. Bende cok derin izleri vardir, boyle bir erkegi kesinlikle hos gormem.

Çalışma. Bırak işi gücü. Evde otur keyfine bak.

Tatlım,yeni evliyken bizde de oldu öyle sana mı sorucamlar,ne istersem yaparımlar,rahat bırak beniler ve öfke gösterileri
Evet erkek kuvveti ürkütücü,ama hiç belli etme korktuğunu.
Sen de insansın,bireysin,beynin de var ağzın da.
Zamanla alışacaksınız birbirinize.
Benimki de aslında bir kezbanla evlenmek isterdi ama bana aşık oldu.Ne susarım, ne tamam bey derim
Alışana kadar izledim biraz,huyuna alıştım sonra bi kopardım cinneti ve kıyameti,sonra da cila çektim bir kere daha.
Şimdi sorar,hayır demem ama dersem de gitmez,o da beni anladı ,ben de onu.
Yaptığının çirkin olduğunu mutlaka belli et,tavrının iğrenç olduğunu söyle,sana neler hissettirdiğini de güçlü bir şekilde açıkla.
Ama çok korktum diye mızlama,korkutuyorsun ve bu çok itici gibi anladığı kelimelerle belirt.
Eğer seninle aile olmayı hazmetmişse zamanla zaten o da törpüleyecek kendini.

Benim kesinlikle tahammul edebilecegim bir sey degil. Sinir hastasi bir babayla buyudum, babam bize zarar vermezdi cogu zaman ama evdeki esyalari kirardi. Bende cok derin izleri vardir, boyle bir erkegi kesinlikle hos gormem.
hoş görecek hiç bir kadın yoktur, konu sahibide hoş görmüyor zaten. Ama cümleniz biraz büyük, o yüzden diyorum.

Eşin seni umursamıyorken sen neden bu denli umursuyorsun? Sen de çık gez arkadaşlarınla, eve tıkılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…