Bende sinir krizinin esiğinden döndüm o gitti düştüm yere titremeye başladım nefes alamadım afedersiniz ama istifra ettim ama yalnızdımBir büyük cinnet iki rest çekmek onu kendine getirir
Bende ilk zamanlar sinir oluyordum eşimin arkadaşlarıyla sürekli dışarı çıkıp beni ihmal etmesine bi kaç kere tehdit ve cinnet ten sonra düzeliyorlar
Kimse haketmez canım ama aşırı tepki vermiş. İlk defa mı bu kavgalar ?Ben haketmedim o davranışı
Çok yenisiniz üzme kendini düzelir zamanla eşin daha adapte olamamış . Sen de gez toz umursama biraz onu
hem azından sana vurmamış bu bile takdir edilmelik.Ağlayarak yazıyorum yanlışlık olursa kusura bakmayın sabahta açtım bir konu ama neler oldu bi bilseniz biz karı koca çalışıyoruz tek tatilimiz pazar 11 aylık evliyim ben eşimle bugünü geçirmeye çalışırken o ark.okey oynamak istiyor birlikte bişey yapsak bile beni eve bırakınca koşarak ark.yanına gidiyor normalde karışmam hatta canım sıkkın dediğinde ben arada buluşun bi okey atın deyip gönderirim ama pazarlara karşıyım neyse bugün yine cıkıcam dedi kızdım ben seninle bişeyler tapalım diye uğraşırken sen neden böyle yapıyorsun diye ki ark.kandili diye buluşmak istemediler bu sefer çark etti bana döndü bende hiç boşa uğraşma reddedilince mi ben aklına geldim dedim neyse bu gitti salonda uyumuş ark.aradı hadi neyse çıkalım diye bi neşeli sormayın hiçbirşey demedim ama suratım düştü bu sanki karşısında konuşuyormuşum gibi başladı tartışmaya senden izinmi alıcam vs diye dedim ben konuşmuyorum farkındaysan niye kendinle tartışıyorsun dedim suratın yetiyo konusmasanda dedi sadece sunu söyledim kızlar haftanın 6 günü esek gibi çalışıyorum bir gündü seninle geçirmek istediğim dedim çamaşır sepetini tekmeledi gelde yanıma mutfağa mutfak tezgahını yumruklayarak bağırıyor bıktım senden ben 20 yasında biriyle evlensem böyle karşımda konuşamazdı demişlerdi bana çalışanla evlenme diye uyarmışlardı hep beni ama dinlemedim bıktım artık senden diye çarptı kapıyı gitti çok korktum ben şimdi napıyım nasıl davranıyım
Başta anlasam evlenirmiydimSen elilige istersen devam et ama cocuk yapmayin mumkunse boyle babanin yetistirecehi evladin da orumcek kafali olma ihtimali cok yuksek cunku. Sen neden evlendin ki bununla? Sonradan mi belli etti geri kafaliligini? Okeye de ayrica takildim ben. Benim icin okey kahvede issiz gucsuz emekli amcalarin oynadigi bir sey. Bana cok ilkel geliyor.
Biraz kendime geleyim okuycamhem azından sana vurmamış bu bile takdir edilmelik.
20 yaşında biri ile evlense idi zaten kız onu coktan aldatmış veya evden kaçmıştı. neyse bunu hepimiz dahil sende biliyorsun.
sizin sıkıntızını birbirizi anlamamak ve anlatamamak. sen bunu hak ettin etmedin diyemem. tarz surat mimik bazen bir nefes alış bile insanı gercekten cileden cıkartabiliyor.
bu yuzden gözünü seveyim su gönderdigim linki ac oku. bu kocanın yaptıklarını meşrtulartırmak için degil birbirinizi anlamınız için bir adım olarak gör. hatta bunun gibi kitaplar var al oku.
http://www.mustafatopkara.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=97
Yok birkezde sandalyeyi yere atmistıKimse haketmez canım ama aşırı tepki vermiş. İlk defa mı bu kavgalar ?
Akilli ve tecrubeli kadinin hali bir baska oluyor bu tecrubeye kulak ver.hem azından sana vurmamış bu bile takdir edilmelik.
20 yaşında biri ile evlense idi zaten kız onu coktan aldatmış veya evden kaçmıştı. neyse bunu hepimiz dahil sende biliyorsun.
sizin sıkıntızını birbirizi anlamamak ve anlatamamak. sen bunu hak ettin etmedin diyemem. tarz surat mimik bazen bir nefes alış bile insanı gercekten cileden cıkartabiliyor.
bu yuzden gözünü seveyim su gönderdigim linki ac oku. bu kocanın yaptıklarını meşrtulartırmak için degil birbirinizi anlamınız için bir adım olarak gör. hatta bunun gibi kitaplar var al oku.
http://www.mustafatopkara.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=97
teşekkür ederim.. ama inan en cok tecrube : bende aynılarını yaşadım... mevzu başka idi ama sonuclar aynı idi. cok ugraştım. sonunda eşim beni -ben onu anladım. rahat ettik.Akilli ve tecrubeli kadinin hali bir baska oluyor bu tecrubeye kulak ver.
Tavsiyem korktugunu belli etme korkutarak biseyleri sana yaptirmaya calisir.
Erkekler asik surat tavri sevmezler.isteklerini daha yumusak uslubla dile getir.
sen kesinlikle eşini anlamıyorsun o da kendin anlatamıyor. sen de sevilmedigini sanıyorsun. buı gönderdigimi kesinlikle ve kesinlikle oku hemde hemen oku.Yok birkezde sandalyeyi yere atmistı
Askolsun boyle bir link var niye paslasmadin bizimle hangisini okuyacagimi sasirdimhem azından sana vurmamış bu bile takdir edilmelik.
ay ne biliyim. aklımda kalanı burada özetleyip geciyorum işteAskolsun boyle bir link var niye paslasmadin bizimle hangisini okuyacagimi sasirdim
Sınırını çevreden çıkarıyor belli ki ... Şu sinir hiç iyi birşey değil ya. Bende aşırı sinirli biriydim zamanında evlilik beni uysallastirdi bebek oldu artık pamuk gibi oldum. Benim asabi tarafım için en çok eşim yardımcı oldu sende eşine bu konuda yardımcı olabilirsin tabi aksi biri değilseYok birkezde sandalyeyi yere atmistı
Aynen tecrube..teşekkür ederim.. ama inan en cok tecrube : bende aynılarını yaşadım... mevzu başka idi ama sonuclar aynı idi. cok ugraştım. sonunda eşim beni -ben onu anladım. rahat ettik.
en cok okunacak-araştırılacak kısım =Askolsun boyle bir link var niye paslasmadin bizimle hangisini okuyacagimi sasirdim
İnşallah üçüncü de sana vurmazYok birkezde sandalyeyi yere atmistı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?