Ne olur kızlar beni yanlız bırakmayın

Bir büyük cinnet iki rest çekmek onu kendine getirir
Bende ilk zamanlar sinir oluyordum eşimin arkadaşlarıyla sürekli dışarı çıkıp beni ihmal etmesine bi kaç kere tehdit ve cinnet ten sonra düzeliyorlar
Bende sinir krizinin esiğinden döndüm o gitti düştüm yere titremeye başladım nefes alamadım afedersiniz ama istifra ettim ama yalnızdım

Seni korkutmaya sindirmeye çalışıyor belliki senn yerinde olsaydım asıl ben senden bıktım evlenmeseydin der kapıyı ben çekip çıkardım eve dönmeyin o sizi arayıp yalvarana kadar hatasını anlasın

hem azından sana vurmamış bu bile takdir edilmelik.
20 yaşında biri ile evlense idi zaten kız onu coktan aldatmış veya evden kaçmıştı. neyse bunu hepimiz dahil sende biliyorsun.
sizin sıkıntızını birbirizi anlamamak ve anlatamamak. sen bunu hak ettin etmedin diyemem. tarz surat mimik bazen bir nefes alış bile insanı gercekten cileden cıkartabiliyor.
bu yuzden gözünü seveyim su gönderdigim linki ac oku. bu kocanın yaptıklarını meşrtulartırmak için degil birbirinizi anlamınız için bir adım olarak gör. hatta bunun gibi kitaplar var al oku.
http://www.mustafatopkara.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=97

Sen evlilige istersen devam et ama cocuk yapmayin mumkunse boyle babanin yetistirecegi evladin da orumcek kafali olma ihtimali cok yuksek cunku. Sen neden evlendin ki bununla? Sonradan mi belli etti geri kafaliligini? Okeye de ayrica takildim ben. Benim icin okey kahvede issiz gucsuz emekli amcalarin oynadigi bir sey. Bana cok ilkel geliyor.

Başta anlasam evlenirmiydim

Biraz kendime geleyim okuycam

Akilli ve tecrubeli kadinin hali bir baska oluyor bu tecrubeye kulak ver.
Tavsiyem korktugunu belli etme korkutarak biseyleri sana yaptirmaya calisir.
Erkekler asik surat tavri sevmezler.isteklerini daha yumusak uslubla dile getir.

Akilli ve tecrubeli kadinin hali bir baska oluyor bu tecrubeye kulak ver.
Tavsiyem korktugunu belli etme korkutarak biseyleri sana yaptirmaya calisir.
Erkekler asik surat tavri sevmezler.isteklerini daha yumusak uslubla dile getir.
teşekkür ederim.. ama inan en cok tecrube : bende aynılarını yaşadım... mevzu başka idi ama sonuclar aynı idi. cok ugraştım. sonunda eşim beni -ben onu anladım. rahat ettik.

Yok birkezde sandalyeyi yere atmistı
sen kesinlikle eşini anlamıyorsun o da kendin anlatamıyor. sen de sevilmedigini sanıyorsun. buı gönderdigimi kesinlikle ve kesinlikle oku hemde hemen oku.
boşuna üzlüyorsun.

Askolsun boyle bir link var niye paslasmadin bizimle hangisini okuyacagimi sasirdim

Askolsun boyle bir link var niye paslasmadin bizimle hangisini okuyacagimi sasirdim
ay ne biliyim. aklımda kalanı burada özetleyip geciyorum işte aslında bunlar kitap olarak bende var. sayfa ( farklı yazarların benzer yazıları ) bakıp bulup yazmam lazımdı. üşeniyorum... bu sefer netten baktım. bu cıktı..iyi ki cıktı. daha da niceleri vardır.

Yok birkezde sandalyeyi yere atmistı
Sınırını çevreden çıkarıyor belli ki ... Şu sinir hiç iyi birşey değil ya. Bende aşırı sinirli biriydim zamanında evlilik beni uysallastirdi bebek oldu artık pamuk gibi oldum. Benim asabi tarafım için en çok eşim yardımcı oldu sende eşine bu konuda yardımcı olabilirsin tabi aksi biri değilse

teşekkür ederim.. ama inan en cok tecrube : bende aynılarını yaşadım... mevzu başka idi ama sonuclar aynı idi. cok ugraştım. sonunda eşim beni -ben onu anladım. rahat ettik.
Aynen tecrube..
Evliligimin ilk yili ile 5.yili cok farkli olgunlasiyoruz biz olmaya calisiyoruz.boyle ufak tefek seyler yuzunden mesafe sogukluk tahammulsuzluk sevgisizlik giriyor araya.
konu sahibi haklisin her pazarini arkadaslarina veriyo esine napalim planin var mi diye sormuyorsa yaptigi dogru degil

en cok okunacak-araştırılacak kısım =
erkek ile kadın el birligi ile erkegin duygularını geri ittirip- erkegin isteklerini duıygu olarak görmesini saglaması ve erkegin gercek duygularını normalde de bastırması- ve baskı içinde kendi isteklerini de duygu olrak görmesi.
karışık ama degil :)
ve bunu yapınca da kadınların bu beni sevmiyor, ilgilisi azaldı diyip- cevremizde ki evlilikleri örnek alıp sacma sacma çözümler bulması-boşuna üzülmesi- tavırları-ceza yontemleri geliştirmesi- işi cıkmaza sürüklüyor.

Canım birazcık sakin ol eşin biraz abartmış ama inanki benim eşimde böyleydi yani arkadaşlarıyla çok fazla buluşur vakit geçirir benle çok fazla istemezdi bende kızdım bağırdım çağırdım surat yaptım yani senin yaptığından fazlasını yaptım ama bu çözüm değil malesef evliliğin ilk iki yılı erkekler kendilerini kapana kısılmış gibi hissediyor evlendim bütün özgürlüğüm gitti diye düşünüyor bu kadın beni elinde oynatır gel dedimi getirir git dedimi götürür o yüzden ben kendi istediklerimi yapayım da ona bunları ben yasatayim o bana yaşarmadan diye uğraşıyor otorite kurmaya çalışıyor senin üzerinde sen bi önce sakinles sonra çık git dışarıya vakit geçir yemeğini ye kahveni çayını iç o arasın seni geldiğinde zannetmesinki o bunları yaptı sen karalar bağladın evde ve bunu konuşup hafta ici birgun yada iki günle uzlaştırmaya çalışın haftasonunu senle biseyler yaparak geçirmek istiyorum başka zaman git ama sadece pazar bana yada ortak arkadaşlarla yapılan bir plan olsun diye uzlaş ben neler çektim ilk yıl bak şimdi 5 yıl oldu eşim sadece benle vakit geçirmek ister başka biyere gitmek istemez ne yaparsak beraber yapalım der sabret canım daha çok yenisiniz evliliğin tadı ikinci yılda daha iyi anlaşılıyor emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…