Ne olur kızlar beni yanlız bırakmayın

canım benim ya her hafta ayrı bir konu açar oldun.
Seni bu kadar üzen kıran adamla hala vakit geçirmeye çalışmak niye.
Koy tavrını, soğuk dur. Haftasonu sen kendine plan yap.
Gez toz arkadaşlarınla o seni özlesin.
Seviyorsun belli ama biraz değerini anlaması için uzak durman lazım sanki.
Yani rol değiştirseniz daha iyi olacak gibi geliyor bana.

Neden üzülüyorsun ki. Sen güçlü, çalışan, ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınsın. Evinde oturup onun kölesi olmadığın için nasıl içi içini yiyor. Demek ki kendine hayat arkadaşı değil, arkasını toplasın, bedava sevişsin diye hizmetci köle istemiş. Ben olsam asla bu muameleye katlanmam. Bir kez olduysa tekrar olur. Niyeti çok belli. Ara bozmak, yuva yıkmak taraftarı değilim. Ama bu bencilliğe, çifte standarta asla katlanamam. Bir insan ne ise malesef öyle kalıyor. Başınızı yere eğmeyin derim ben.Bir birey olduğunuzu belli edin. Bir hayatı paylaştığınızı, birbirinize yük olmadığınızı, yarenlik ettiğinizi anlamasını sağlayın. Sanmıyorum ama umarım herşey yoluna girer.

Canım öyle değil aslında gerçek su ki benim eşim yanlız büyümüş anne baba yok o küçükken vefat etmişler dolayısıyla aile nasıl olur esler birbirine nasıl davranır bilmiyor çünkü bu örnekleri görmemiş güncelleme yaptım zaten çok şükür düzeldi inşallah tekrarda etmez dün kendiside itiraf etti zaten ben bilmiyorum bana öğret diye ve gözlerinden belliydi pişmanlığı

güncellemeni okudum şimdi çok sevindim canım inşAllah bundan sonra beklediğinden ve istediğinden daha güzel olur herşey. Eğer yeniden eskiye dönmeye başlarsa hemen bugünü ve konuşmasını hatırlat ona :)

Amin canım cümlemizin evliliği güzel olsun inşallah sonuçta hepimiz ne hayallerle evleniyoruz tek istediğimiz mutlu olmak

Hafta sonları siz de bir iki defa onsuz bayan arkdaşlarınızla plan program yapın. Belki şu an düzelmiştir ama sizi fazlasıyla kırmış.

Hafta sonları siz de bir iki defa onsuz bayan arkdaşlarınızla plan program yapın. Belki şu an düzelmiştir ama sizi fazlasıyla kırmış.
Aynen öyle evet belki çiçekti yemek yapmaktı aramaları ilgisi 10 numara ama kırıldı içimde birşeyler dün mesela sarıldı ve o anda cek elini diye tepki verdim hani yabancı biri dokundu gibi hissettim geçer Ama değilmi bu soğukluğum

Eğer aynı kırıcı tavırlarına devam etmez şu anki gönül alan davranışları devam ederse geçer.

Canım sen çok kırılgansın anlıyorum ama kendini doldurma daha fazla iyice soğukluk girmesin araya

Canım sen çok kırılgansın anlıyorum ama kendini doldurma daha fazla iyice soğukluk girmesin araya
Haklısın kuzum unutucam tabiki biraz zaman alacak sadece bakıyorum buradaki arkadaşlara da bazen benimkide dertmi diyorum Allah ım beterlerinden sakınsın

Haklısın kuzum unutucam tabiki biraz zaman alacak sadece bakıyorum buradaki arkadaşlara da bazen benimkide dertmi diyorum Allah ım beterlerinden sakınsın
Daha çok yenisiniz alışırsınız birbirinize kimin ne tepki vereceğini bilince hata yapmıyor insan şükür başka problemleriniz yok amin canım beterin beteri var gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…