Ne olur kızlar beni yanlız bırakmayın

Ben 20 yaşında evliydim ve çalışmıyordum hiç de susmazdım o zamanlar aynı şekilde eşim çıkıyordu izin günlerini benimle geçirmek yerine çok da güzel kavgamı ediyordum. Bu erkekler eski kadınlar gibi olmamızı istiyor galiba vur ensesine sussun hesabı ama devirin değiştigini anlayamıyorlar.merak etme hiç birşey de yapamazdı sana hem suçlu hem güçlü hesabı davranmış o an diyecekti ki beni sıkıyorsun o yüzden evde oturmuyorum çıkıyorum evde huzur yok cart curt diyecek bahaneler bunlar yani duyarsan şaşırma.

Çevresi de ne örümcek beyinliymiş öyle utanmadan akıl vermişler.Ne sanıyor bu erkekler yahu herkese gülücük bizim yanımızda sıkılmalar.benim adam yıllarca pesimden koştu.evet der demez değisti.ne dogum günüm kaldı artık ne hediye ne çiçek...hepsi mi aynı bunların?

Aynen yani yanlış anlama lütfen ama sanıyorlarki yası küçük olunca susar korkar siner ne dersek he der o gerçekten eskidenmiş şimdi 20 ki yaşlar çekmez sineye almaz dün benim yerimde 20 yasında biri olsaydı ya peşinden çıkıp onu terk ederdi yada anne babasını çağırıp bir güzel onu fırçalatırdı

Aynen aslında çoğu cekememezlikten yapıyor

Yaş ne kadar genç olursa tepkiler o kadar sert oluyor artık. Gençlik hırsıyla çekip gidiyor çogu genç kız ki benimde öyle yapmışlıgım vardır zamanında. Araya mesafe koy bence umursamamaya çalış o zaman kıymete binersin hayatın gerçegi bu çünki

Öyle yaptım zaten işede yaradı aradı biraz önce hiçbirşey olmamış gibi yakınlardayım canım işin bittiyse alıyım senide vs vs bende normal konuştum ama içim çok kırık

Öyle yaptım zaten işede yaradı aradı biraz önce hiçbirşey olmamış gibi yakınlardayım canım işin bittiyse alıyım senide vs vs bende normal konuştum ama içim çok kırık
Dalga geçiyor gibi degil. Sanki hiç bişi yaşanmamış gibi geçerken alayım seni diyor. :) erkekleri anlamak gerçekten çok zor.

Dalga geçiyor gibi degil. Sanki hiç bişi yaşanmamış gibi geçerken alayım seni diyor. :) erkekleri anlamak gerçekten çok zor.
Aynen nasıl bi ruh haline sahip bir cins bu erkekler dün sanki sağı solu ben yumrukladım alsam 5 karış suratla ben oturdum gecede ayrı odada ben yattım sanki pes diyorum sadece

Aynen nasıl bi ruh haline sahip bir cins bu erkekler dün sanki sağı solu ben yumrukladım alsam 5 karış suratla ben oturdum gecede ayrı odada ben yattım sanki pes diyorum sadece

Valla aynen diyecek bişi yok. Sende biraz agır davran kırıldıgını anlasın. Başka şekilde hiç bişi olmamış gibi davranıyorlar nası olsa küsmüyor darılmıyor diye hatalarına devam ediyorlar ders almadan

Canım üzüldüğünü belli et hemen yumuşak davranma.Ben eşime öyle yapıyorum haklı olduğum konularda vicdan azabından ölüyor adam ben gülene kadar.

Test yatıracaktın bugün ne oldu.merak ettim.insallah güzel haberler alirsin

Arkadaşlar eşim normale döndü çok şükür ısrarla aradı akşam üstü bir kaç kez yok yakınlarındayım hava soğuk gelip seni alayım üşüme vs vs bahanelerle tabi canımlı konuşmalar hiçbirşey olmamış gibi bende normal konuştum hani canım cicim demedim ama tavırlıda konuşmadım birde geldi almaya elinde bir demet çiçek üzerinede öküzünü affet yazdırmışaldım çiçeği ama net bir şekilde de konuştum bu yaptığının asla kabul edilemeyeceğini bunu asla hazmedemeyeceğimi bir daha tekrarı olursa dönüşü olmayan bir yola girileceğini hatta bana biraz zaman vermesini söyledim aynanın karşısına geç benim kimim neyim neye dönüştüm bana güvenip kendini emanet eden varlıkta yoklukta yanımda durup beni seven insana ben ne yapıyorum o bunu hakediyormu diye sor dedim oda bana zaten sordum ben kendimi yargıladım sabaha kadar ama bunlar benim sucum değil ben ailenin nasıl olduğunu bilmiyorum yeni öğreniyorum(eşim ailesini küçük yasta kazada kaybetmiş kimsesi yok)vs vs dedi işte konuştuk yemeği bile o yaptı yani çok şükür yoluna girdi herşey sizede çok tsk ederim desteğiniz için

canım benim sen geçen gün özel sofra hazirliyacagim diye fikir isteyen uyesin değil mi pazara kaldı yazmıştin sonra hayal kirikligini tahmin edebiliyorum ama olan olmuş esinle sakin kafayla konuşun guzel güzel haftanın hangi günleri neler yapacağınızı planlayin senin izin günün sadece pazarmis ya mesela pazar günü saat 15 e kadar serbest olsun esin sen de o sırada evde hafta boyu biriken işlerini toparlarsin veya arkadaslarinla takilirsin o saatten sonra beraber bir şeyler yapalım de.
sadece seninle vakit geçirmeyi ozledigim için böyle bir planlama öneriyorum de.
tatlı tatlı konusursan cozeceginize inanıyorum ben

20 yasindaki kizda daha da sivri dil olur dilinin ayarini yapamaz. Cok iyi biliyor sanki 20 yasindakini.

Evet o üyeyim ama yapamadan bu duruma geldik ama dün çözdük inşallah bir daha sorun yaşamayız

Sen de pazar günlerini doldur arkadaslarinla vs. Onunla vakit geçirmek istedigini hissetirme. Bazı erkeklerin burnu kalkıyor bensiz yapamıyor diye düşünüyorlar. Ona onsuz da gayet mutlu olduğunu hissettir. Bakalım o zaman bağırıp çağıracak mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…