Aradı biraz önce hiçbirşey olmamış gibi yok yakındayım işin bittiyse senide alıyım canımlar vs vs bende düzgün konuştum ama Allah içim doğrulmuyorHerşey olacağına varır sen üzme tatlı canını umarım en kısa sürede hallolur
Aynen yani yanlış anlama lütfen ama sanıyorlarki yası küçük olunca susar korkar siner ne dersek he der o gerçekten eskidenmiş şimdi 20 ki yaşlar çekmez sineye almaz dün benim yerimde 20 yasında biri olsaydı ya peşinden çıkıp onu terk ederdi yada anne babasını çağırıp bir güzel onu fırçalatırdıBen 20 yaşında evliydim ve çalışmıyordum hiç de susmazdım o zamanlar aynı şekilde eşim çıkıyordu izin günlerini benimle geçirmek yerine çok da güzel kavgamı ediyordum. Bu erkekler eski kadınlar gibi olmamızı istiyor galiba vur ensesine sussun hesabı ama devirin değiştigini anlayamıyorlar.merak etme hiç birşey de yapamazdı sana hem suçlu hem güçlü hesabı davranmış o an diyecekti ki beni sıkıyorsun o yüzden evde oturmuyorum çıkıyorum evde huzur yok cart curt diyecek bahaneler bunlar yani duyarsan şaşırma.
Aynen aslında çoğu cekememezlikten yapıyorÇevresi de ne örümcek beyinliymiş öyle utanmadan akıl vermişler.Ne sanıyor bu erkekler yahu herkese gülücük bizim yanımızda sıkılmalar.benim adam yıllarca pesimden koştu.evet der demez değisti.ne dogum günüm kaldı artık ne hediye ne çiçek...hepsi mi aynı bunların?
Yaş ne kadar genç olursa tepkiler o kadar sert oluyor artık. Gençlik hırsıyla çekip gidiyor çogu genç kız ki benimde öyle yapmışlıgım vardır zamanında. Araya mesafe koy bence umursamamaya çalış o zaman kıymete binersin hayatın gerçegi bu çünkiAynen yani yanlış anlama lütfen ama sanıyorlarki yası küçük olunca susar korkar siner ne dersek he der o gerçekten eskidenmiş şimdi 20 ki yaşlar çekmez sineye almaz dün benim yerimde 20 yasında biri olsaydı ya peşinden çıkıp onu terk ederdi yada anne babasını çağırıp bir güzel onu fırçalatırdı
Öyle yaptım zaten işede yaradı aradı biraz önce hiçbirşey olmamış gibi yakınlardayım canım işin bittiyse alıyım senide vs vs bende normal konuştum ama içim çok kırıkYaş ne kadar genç olursa tepkiler o kadar sert oluyor artık. Gençlik hırsıyla çekip gidiyor çogu genç kız ki benimde öyle yapmışlıgım vardır zamanında. Araya mesafe koy bence umursamamaya çalış o zaman kıymete binersin hayatın gerçegi bu çünki
Dalga geçiyor gibi degil. Sanki hiç bişi yaşanmamış gibi geçerken alayım seni diyor. :) erkekleri anlamak gerçekten çok zor.Öyle yaptım zaten işede yaradı aradı biraz önce hiçbirşey olmamış gibi yakınlardayım canım işin bittiyse alıyım senide vs vs bende normal konuştum ama içim çok kırık
Aynen nasıl bi ruh haline sahip bir cins bu erkekler dün sanki sağı solu ben yumrukladım alsam 5 karış suratla ben oturdum gecede ayrı odada ben yattım sanki pes diyorum sadeceDalga geçiyor gibi degil. Sanki hiç bişi yaşanmamış gibi geçerken alayım seni diyor. :) erkekleri anlamak gerçekten çok zor.
Aynen nasıl bi ruh haline sahip bir cins bu erkekler dün sanki sağı solu ben yumrukladım alsam 5 karış suratla ben oturdum gecede ayrı odada ben yattım sanki pes diyorum sadece
Canım üzüldüğünü belli et hemen yumuşak davranma.Ben eşime öyle yapıyorum haklı olduğum konularda vicdan azabından ölüyor adam ben gülene kadar.
dün yaptırdım canım negatif çıktıTest yatıracaktın bugün ne oldu.merak ettim.insallah güzel haberler alirsin
20 yasindaki kizda daha da sivri dil olur dilinin ayarini yapamaz. Cok iyi biliyor sanki 20 yasindakini.Ağlayarak yazıyorum yanlışlık olursa kusura bakmayın sabahta açtım bir konu ama neler oldu bi bilseniz biz karı koca çalışıyoruz tek tatilimiz pazar 11 aylık evliyim ben eşimle bugünü geçirmeye çalışırken o ark.okey oynamak istiyor birlikte bişey yapsak bile beni eve bırakınca koşarak ark.yanına gidiyor normalde karışmam hatta canım sıkkın dediğinde ben arada buluşun bi okey atın deyip gönderirim ama pazarlara karşıyım neyse bugün yine cıkıcam dedi kızdım ben seninle bişeyler tapalım diye uğraşırken sen neden böyle yapıyorsun diye ki ark.kandili diye buluşmak istemediler bu sefer çark etti bana döndü bende hiç boşa uğraşma reddedilince mi ben aklına geldim dedim neyse bu gitti salonda uyumuş ark.aradı hadi neyse çıkalım diye bi neşeli sormayın hiçbirşey demedim ama suratım düştü bu sanki karşısında konuşuyormuşum gibi başladı tartışmaya senden izinmi alıcam vs diye dedim ben konuşmuyorum farkındaysan niye kendinle tartışıyorsun dedim suratın yetiyo konusmasanda dedi sadece sunu söyledim kızlar haftanın 6 günü esek gibi çalışıyorum bir gündü seninle geçirmek istediğim dedim çamaşır sepetini tekmeledi gelde yanıma mutfağa mutfak tezgahını yumruklayarak bağırıyor bıktım senden ben 20 yasında biriyle evlensem böyle karşımda konuşamazdı demişlerdi bana çalışanla evlenme diye uyarmışlardı hep beni ama dinlemedim bıktım artık senden diye çarptı kapıyı gitti çok korktum ben şimdi napıyım nasıl davranıyım
Evet o üyeyim ama yapamadan bu duruma geldik ama dün çözdük inşallah bir daha sorun yaşamayızcanım benim sen geçen gün özel sofra hazirliyacagim diye fikir isteyen uyesin değil mi pazara kaldı yazmıştin sonra hayal kirikligini tahmin edebiliyorum ama olan olmuş esinle sakin kafayla konuşun guzel güzel haftanın hangi günleri neler yapacağınızı planlayin senin izin günün sadece pazarmis ya mesela pazar günü saat 15 e kadar serbest olsun esin sen de o sırada evde hafta boyu biriken işlerini toparlarsin veya arkadaslarinla takilirsin o saatten sonra beraber bir şeyler yapalım de.
sadece seninle vakit geçirmeyi ozledigim için böyle bir planlama öneriyorum de.
tatlı tatlı konusursan cozeceginize inanıyorum ben
Dün ben onu güzelce anlattım bir daha söylemeye teşebbüs edemez20 yasindaki kizda daha da sivri dil olur dilinin ayarini yapamaz. Cok iyi biliyor sanki 20 yasindakini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?