Ne olur kızlar beni yanlız bırakmayın

Valla hiç sevmediğim adam tipi
Öyle tezgah yumruklamak, orayı burayı tekmelemek falan bir basit haller
Basarım totosuna tekmeyi biter gider, aklı başında koskoca kadınsın, bunu çekmeye mi geldin dünyaya

Şu sokak süprüntüsü kocaları ne yapmak lazım hiç bilemiyorum. Evlilik nedir evde veya dışarıda eşle nasıl vakit geçirilir bilmezler ama yemek yaptın mı ütülü gömleğim var mı diye sormayı çok iyi bilirler
Canım senin şansına çürük yumurta düşmüş
Eve alıştıracaksın başka ihtimal Yok yani
Yeni evlisinin boşan diyemem

zor gibi görünüyor dün yatağa bile gelmedi salonda uyudu enteresan bi model

sen dunden beri tavır içindesin. sana gonderdıgım linki okusaydın. anlardın
sen hem cıddı tavır yaptın, suratına bakmadın adamın, sonrada yanıma gelmedi bu ne biçim koca ...
eşin kadar sende cok hatalısın! taa en basından.
ark. kandilde ne okeyı demişler de kocan sana sırnaşmış ya. o zaman beni 2. plan olarak goruyorsun dedıgın ve surat yaptıgın an hata yapmaya baslamıştın.
halaa ve haaala bırbırınızı anlamak yerıne, o benı anlasın, gonlumu alsın, hatasını bilsin dıye cıft olarak tavır yapıyorsunuz...

Son düzenleme:
sorunu çıkmaza sokmak için cıft olarak ne yapmanız gerekiorsa basarı ile yaptınız.
aferim. boyle devam...

zor gibi görünüyor dün yatağa bile gelmedi salonda uyudu enteresan bi model
evde 2 kişisiniz 1iniz akıllı olup su evliliği yurutemior.. onun aklı yoksa sen- senın aklın yoksa o yol gosterici olsun..
ama yok sız guclerinizi ego kompleks ve kaprislerinizi cocuk gıbı bırbırıne carptırıp kımın egosu daha guclu, kımın gucu, inadı, kımın borusu otecek hadı bakalım dıyıp dıyıp carpıştırıyorsunuz...

Kendisi gelip senle konuşacak dur sen az daha sabret

hadi ya boyle olduna sevindim senin adina ama cok ilginc yani su yaptigi hareketler
Hayır canım sevdiğine eminim hatta belki komik gelecek ama onun sevgisi benimkinden daha fazla 17 yıl bekledi benimle evlenmek için
Evliliğin ilk yılları böyle hareketler sevgisizlikten falan olmuyor. Karakter çatışmasından oluyor. Bir süre sonra oturur yayına. Annemin durumunu anlatmıştım daha önce senelerce babam oyundan gelmedi eve.
Ama ben lise üniversitedeyken babam annemden önce eve gelirdi. Annem işten gelmeden önce panik olurdu. Bize hemen sen bir pilav yap, sen ortalığı topla, şunu yapalım bunu yapalım, geldiği zaman morali bozulmasın evi görünce derdi. Bir dönem neredeyse haftada üç gün ailecek pikniğe gidiyorduk mesela. O dönemler geçiyor.

İsitsaydi yemegini, eli ayagi da mi yok bu adamin?

Ay inanamıyorum yok artık. Cuma günü ne konuşuyorduk şimdi neler olmuş nazarımız mı değdi canım ya çok üzüldüm ama eşin haksız ve bence yaptığı hatayı anlayacaktır hatta belki anlamıştır da tüm mesajları okuyamadım çünkü umarım düzelir aranız

Sen kendini geri çekince o yemek yesin diye ısrar etmeyince, yatarken ona haber verip iyi geceler demeyince yatağa gelmedi demek.. evli değilim ama kk da erkeklere dair öğrendiğim en kesin bilgi çocuk gibi oldukları...

Son düzenleme:
Yok canım hala anlamadı akşam çağırdım yemeğe gelmedi sonra buz gibi yemeği yedi gecede yatağa gelmedi salonda yattı

Canimm hata sende böyle kusura bakma esin ama odunla zaman gecirecende ne olacak zamnina yazik degilmi bence sen onu cok onemsiyon birak ne hali varsa görsün gormezden gel sende arkadasimla disariya cik gez toz dolas takma bakalim nasil hayvan gibi pesinden kosuyor simarma sakin onu

Hay Allah canım çok üzüldüm,sen ne kadar naifsin eşine karşı,eşin biraz kabaymış

ayy his değilse bir nokta falan koyun ya. saygısızlık değilmi

Yok canım hala anlamadı akşam çağırdım yemeğe gelmedi sonra buz gibi yemeği yedi gecede yatağa gelmedi salonda yattı

Elbette ki anlar sen yüz verme. Haksız çünkü. Ama eğri oturup doğru konuşalım. Seninde hatan var her iki konuya da göz attım. Eşin sana yaklaşmak istediğinde verdiğin tepki ağır olmuş biraz hani sen istemişsin ki surat yapayım kızdığımı anlasın. Ama erkekler bu tarz konularda çok hassas oluyorlar yani ben senin kurduğun cümleden ne anlatmak istediğini anladım ama bir erkeğin bunu anlaması zor. Fakat bunu anlamamış olsa bile senin verdiğin tepki üstüne arkadaşları arayınca hemen çıkması çok yanlış. İnşallah bir an önce aranız düzelir.. Bundan sonra da her tartışmanız da inşallah biriniz su gibi dingin olur o tartışmayı alır götürür uzaklara. Her sevincinizde de ateş olur çoğaltırsınız inşallah o sevgiyi

Çok tşk ederim canım inşallah dileğin cümlemiz için gerçekleşir akşam birlikte katılmamız gereken bir organizasyon var ne yapıcam İnan bilmiyorum iş yerindede duramıyorum daralıyorum çıktım 2 saat yollarda deli gibi yürüdüm sonra geldim yine iş yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…