Ağlayarak yazıyorum yanlışlık olursa kusura bakmayın sabahta açtım bir konu ama neler oldu bi bilseniz biz karı koca çalışıyoruz tek tatilimiz pazar 11 aylık evliyim ben eşimle bugünü geçirmeye çalışırken o ark.okey oynamak istiyor birlikte bişey yapsak bile beni eve bırakınca koşarak ark.yanına gidiyor normalde karışmam hatta canım sıkkın dediğinde ben arada buluşun bi okey atın deyip gönderirim ama pazarlara karşıyım neyse bugün yine cıkıcam dedi kızdım ben seninle bişeyler tapalım diye uğraşırken sen neden böyle yapıyorsun diye ki ark.kandili diye buluşmak istemediler bu sefer çark etti bana döndü bende hiç boşa uğraşma reddedilince mi ben aklına geldim dedim neyse bu gitti salonda uyumuş ark.aradı hadi neyse çıkalım diye bi neşeli sormayın hiçbirşey demedim ama suratım düştü bu sanki karşısında konuşuyormuşum gibi başladı tartışmaya senden izinmi alıcam vs diye dedim ben konuşmuyorum farkındaysan niye kendinle tartışıyorsun dedim suratın yetiyo konusmasanda dedi sadece sunu söyledim kızlar haftanın 6 günü esek gibi çalışıyorum bir gündü seninle geçirmek istediğim dedim çamaşır sepetini tekmeledi gelde yanıma mutfağa mutfak tezgahını yumruklayarak bağırıyor bıktım senden ben 20 yasında biriyle evlensem böyle karşımda konuşamazdı demişlerdi bana çalışanla evlenme diye uyarmışlardı hep beni ama dinlemedim bıktım artık senden diye çarptı kapıyı gitti çok korktum ben şimdi napıyım nasıl davranıyım
zor gibi görünüyor dün yatağa bile gelmedi salonda uyudu enteresan bi modelŞu sokak süprüntüsü kocaları ne yapmak lazım hiç bilemiyorum. Evlilik nedir evde veya dışarıda eşle nasıl vakit geçirilir bilmezler ama yemek yaptın mı ütülü gömleğim var mı diye sormayı çok iyi bilirler
Canım senin şansına çürük yumurta düşmüş
Eve alıştıracaksın başka ihtimal Yok yani
Yeni evlisinin boşan diyemem
sen dunden beri tavır içindesin. sana gonderdıgım linki okusaydın. anlardınchampagneshimmer hadi şimdi napıyım nasıl davranıyım gece yatağa gelmedi salonda uyudu kapıyıda kapatmış bütün gece uyur uyanık bekledim böyle erkek olurmu ya erkek adam yatağa küsermi ben tavır yapacağım yerde o yapıyor hem yıkıp döküyor hem tavır yapıyor
sorunu çıkmaza sokmak için cıft olarak ne yapmanız gerekiorsa basarı ile yaptınız.champagneshimmer hadi şimdi napıyım nasıl davranıyım gece yatağa gelmedi salonda uyudu kapıyıda kapatmış bütün gece uyur uyanık bekledim böyle erkek olurmu ya erkek adam yatağa küsermi ben tavır yapacağım yerde o yapıyor hem yıkıp döküyor hem tavır yapıyor
evde 2 kişisiniz 1iniz akıllı olup su evliliği yurutemior.. onun aklı yoksa sen- senın aklın yoksa o yol gosterici olsun..zor gibi görünüyor dün yatağa bile gelmedi salonda uyudu enteresan bi model
Kendisi gelip senle konuşacak dur sen az daha sabretHaklısın normalde koyun gibi melerdim de gelip yemezdi şimdi hiç oralı olmadım tabağında yemeği neredeyse yarım saat kaldı tabi ben yedim tabağımı kaldırdım çayımı içtim öbür odada tv açtım izledim sonra gitti o buz gibi yemeği yedi baktı oralı olan yok tabağını kaldırmış masayı bile silmiş.şimdide girdim yatağıma yattım hiç yatıyorum bile demedim o hala salonda tv izliyor sabahta erkenden kalkıp işe gidicem oda nasıl uyanırsa uyansın
hadi ya boyle olduna sevindim senin adina ama cok ilginc yani su yaptigi hareketler
Evliliğin ilk yılları böyle hareketler sevgisizlikten falan olmuyor. Karakter çatışmasından oluyor. Bir süre sonra oturur yayına. Annemin durumunu anlatmıştım daha önce senelerce babam oyundan gelmedi eve.Hayır canım sevdiğine eminim hatta belki komik gelecek ama onun sevgisi benimkinden daha fazla 17 yıl bekledi benimle evlenmek için
İsitsaydi yemegini, eli ayagi da mi yok bu adamin?İlk kez böylesine umursamaz davrandım gitti şimdi tabakta durmaktan buz gibi olmuş yemeği yiyor normalde ben ona yemeği soğuk yedirecektim imkanı yok ama dedim ya bu sefer başka sabahta erkenden çıkıp gidicem işe kendisi nasıl kalkarsa kalksın umrum dışı
Yok canım hala anlamadı akşam çağırdım yemeğe gelmedi sonra buz gibi yemeği yedi gecede yatağa gelmedi salonda yattıAy inanamıyorum yok artık. Cuma günü ne konuşuyorduk şimdi neler olmuş nazarımız mı değdi canım yaçok üzüldüm ama eşin haksız ve bence yaptığı hatayı anlayacaktır hatta belki anlamıştır da tüm mesajları okuyamadım çünkü umarım düzelir aranız
Aslında oda öyle değil ama oluyor işte maalesef bazenHay Allah canım çok üzüldüm,sen ne kadar naifsin eşine karşı,eşin biraz kabaymış
Yok canım hala anlamadı akşam çağırdım yemeğe gelmedi sonra buz gibi yemeği yedi gecede yatağa gelmedi salonda yattı
Çok tşk ederim canım inşallah dileğin cümlemiz için gerçekleşir akşam birlikte katılmamız gereken bir organizasyon var ne yapıcam İnan bilmiyorum iş yerindede duramıyorum daralıyorum çıktım 2 saat yollarda deli gibi yürüdüm sonra geldim yine iş yerineElbette ki anlar sen yüz verme. Haksız çünkü. Ama eğri oturup doğru konuşalım. Seninde hatan var her iki konuya da göz attım. Eşin sana yaklaşmak istediğinde verdiğin tepki ağır olmuş biraz hani sen istemişsin ki surat yapayım kızdığımı anlasın. Ama erkekler bu tarz konularda çok hassas oluyorlar yani ben senin kurduğun cümleden ne anlatmak istediğini anladım ama bir erkeğin bunu anlaması zor. Fakat bunu anlamamış olsa bile senin verdiğin tepki üstüne arkadaşları arayınca hemen çıkması çok yanlış. İnşallah bir an önce aranız düzelir.. Bundan sonra da her tartışmanız da inşallah biriniz su gibi dingin olur o tartışmayı alır götürür uzaklara. Her sevincinizde de ateş olur çoğaltırsınız inşallah o sevgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?