Ne olur okuyun akıl verin :(

Fazla ağır sözler. Yaptığımın farkindayim lutfen sizde kendinize gelin .

Bencede B Began doğru da olsa ağır sözler.
Konu sahibi haketmediği için değil, kimse için sarfedilmeye değmeyeceği için.

Ama siz farkında değilsiniz yaptığınızın.
Annesiniz yahu.
Sanıyor musunuz ki saklı kalır?
Ortaya çıktığında o çocuk bu toplumda nasıl yaşayacak?
Nasıl gençliğini yaşayacak, evliliğini gerçekleştirecek?
Ortaya çıkma, evladınızı kaybetme riskini nasıl alırsınız zevk ugruna?

bir kez olsa dersin ki şeytana uydu.
Allah affetsin.

iş rutine binmiş belli ki.
hem sevgilisine hem kocasına cinsellik sunuyor.
evli ve çocuklu kadının bir garsoniyere gitmesi, işini halletmesi vs baya alengirli iş ya. plan program lazım ki kimse anlamasın.

Merak ettiğim bir şey var
Eğer bu olay duyulursa
Eşiniz sizi boşarsa ortada kaldığınız zaman sevgiliniz size sahip çıkıp evlenecek mi?
Çocuğunuz dan ayrı yaşayabilecek misiniz?

Umarım yaptığınız hatanın büyük olaylara sebep vermeden
Farkına varırsınız

İş rutine binmis derken. ? Tekrar tekrar söylüyorum 1.5 senedir görusuyorumdan kastım sürekli bulusuyorum sevisiyorum anlamina mi geliyor ? Ben bu adamla 2 kez beraberlik yasadim 1.5 senedir görüşüyoruz evet ama telefonda ayni sehirde değiliz

Ailene karşı gelemiyosun ama alttan alttan da yapacagini yapiyosun. Madem unutamadin evlenmeseydin. Cocuk niye yapiyosun. Kendinden nasil utanmıyorsun. Esinle nasil ayni yataga girebiliyosun nasil yuzune baka baka kandirabiliyosun onu? Diyelim ki ortaya cikti herkes öğrendi cocugundan da mi utanmiyosun? Dilerim ki seni taniyan herkes yaptigibi ogrenir cocugunu da esin buyutur.

Eski sevgilin karektarsizin önde gideniymis lafa bak böyle devam edelim ailen vermedi hı vermedi ama sen hazır evlisin rahat rahat cinsel olarak ben alacagimi alayim oylemi ve sizde buna izin veriyosunuz kusura bakmayın sizde sağlam ayakkabi degilsiniz kocası ilgisizmis telefonla.oynuyomusta ilgi acligina girmiş yazık cocugunuzdanda utanmiyosunuz boşan adamı daha fazla elinde oyuncak etme günah ya hicmi utanmiyosunuz

aynı şehirde olsan o iki 20 olurdu eminim.

neden mi?

sevgilin var ve hala kocanla cinsel hayat var.

boşanmamışsın.
niyetin de yok.

bir hatanın arkasından gelen amalar sadece bahanedir, değersizdir.

Yuh diyorum sana evli kadınsın, kocanı eski sevgilinle aldatıyorsun.. Eski sevgilinde evlenmeyi düşünüyormuş ama ayrılmayalım bu şekilde devam edelim diyormuş.. Mideler konya ovası...yazık eşine, yazık kızına.. acınacak halde zinanın, aldatmanın,igrenç duyguların esiri olmuş zavallı bir kadınsın..azcık vicdanlı olda eşini boşada boynuzları uzamasın zavallının..Allah senin gibi kadınları uzak eylesin hayatımızdan...

Çocuğunun velayetini bile alamazsın eşin ogrense. Doğrusu da bu zaten. Gayrimeşru bir ilişki yaşıyorsun ve sadece utanıyorum ama birakamiyorum diyorsun iyii utanarak iliskine devam et umarım eşin yakalar seni o zaman hak ettiğini yaşarsın.

aynı şehirde olsan o iki 20 olurdu eminim.

neden mi?

sevgilin var ve hala kocanla cinsel hayat var.

boşanmamışsın.
niyetin de yok.

bir hatanın arkasından gelen amalar sadece bahanedir, değersizdir.
Benim buraya yazmamim sebebi bana hakaret edin anlamina gelmiyor yaptığımın büyük yanlis oldugunu kabul ediyorum asla affedilcek bir yani yook esime durumu anlatmayı düşünüyorum en azindn benden bosanmak o istesin yoksa bosanamam cok üzgünüm keske yapmasaydım keske emin olun en çok karsi gelen insandim ama basima geldi

eşine anlatman en doğrusu ancak ağzı sıkı mıdır?

canından olmanı istemeyiz.

eşin ailene anlatır mı? seni herkese rezil eder mi? canın tehlikeye girer mi?

ona göre karar ver.

o boşamasa da sen boşanmak zorundasın.

Cok masum dusunuyorsunuz hanimlar. Konu sahibinin eşini elinde oyuncak ettigini falan hic sanmiyorum. Bir erkek karisina ihanet ediyorsa boşanmak isterse gayet rahat boşanır. Fakat narsist bir pislik oldugu icin %98 boşanmak istemez. Zira onun pastası da durmalı karnı da doymalı. Oyle degil mi?

Bu olayda konu sahibi gercekten bosanabilecek durumda olsa bosanirdi diye tahmin ediyorum. Bazi aileler icin eşten ayrilmak kabullenebilecek bir sey degil ne yazik ki... orta dogu toplumlari kadini bu gibi kuyulara itiyor. Evet biz kendimiz eşit oldugumuzu dusunuyoruz, esitiz biliyoruz; ama sizce kadinlarla erkekler toplumun her kesinminde esit haklara sahip sayiliyor, ozgur birakiliyor mu?

Yargilamakla hakaret etmekle elinize bir sey gecmiyor hanimlar, lutfen biraz makul olun...

Son düzenleme:
Büyuk konuşmak istemiyorum ama sadece sana şunu sormak istiyorum kızının yüzüne bakarken utanmıyormusun.Kendi zevklerin için degermi çocugunun hayatını geleceğini mahvetmeye ne sana ne eşine nede o pislik sevgiline acıdım bu tür olaylarda ne oluyorsa çocuga oluyor allah ıslah etsin seni

Güzelim ben eşine anlatacağına inanmıyorum.Burda bile anlatmaya cesaret edemeyip iki ayrı konu açmışsın.Biri aldatmalı biri aldatmasız.Cesaret edemezsin eşine anlatmaya.Anlatamazsan da ayrıl.Bu saatten sonra bu çirkinliklerden nasıl yürüteceksin.Gerçi bir buçuk senedir yürütmüşsün.Yazdıkça daha çok üzülüyorum adama da çocuğa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…