- Konu Sahibi siddeteyatkinhatun
-
Karşılıklı diyaloğa döndürmek istemediğim için alıntı yapıp birebir sen şunu dedin ben aslında böyle demiştim demiycem, genel cevap vereyim....
Ben ortalık böyle hatunlar kaynıyor demedim.. Sadece senin bir tane daha benim gibi biri çıksa demenden yola çıkarak sen yok zannediyormuşsun ama var hem de hiç azımsanmayacak kadar dedim....
Valla sen istisna olmayı sadece güreşmekler dövüşmekle bir tutmuşun sanırım illa da karşına güreşecek sana meydan okuyacak birilerini arıyorsun ama benim işim olmaz... Ben dövüş sporlarını üniversite yıllarında spor olarak yptım, ve hiç kumların üzerinde birileriyle yuvarlanmadım, spor klübünde minder üzerinde devirdiklerimi ve devrildiklerimi saymmazsan....
Kızgın kumlar üzerinde bir tek kocamla yuvarlanırım :))
ıstisna olmak farklı olmak, sadece kadın olup boks yapmak değildir... 40 yaşına kadar toplumun ona biçtiği rolü oynayıp sonra 3 çocuğunu yanına alıp kocasına tekmeyi basabilen kadın olmak farklı olmak demektir..
Yoksa sırça köşkünde elinde hertürlü imkanı olan bzlerin ayy ben boks yapıyorum, ay ben 25te değil 30 da evlendim demek farklı olmak değildir..Benim anlatmaya çalıştığım bu..
Ben kendimi de asla farklı olarak görmem... Sadece sadece senin farklı olmadığını göstermek için kendimden örnek verdim. Niyetim ne kendimi övmek, ne ben farklıyım demek.... Ayy bi tane daha çıksa keşke benim gibi bu ülkede deme şımarıklığını da asla yapmam.. ünkü bence benim gibi ve senin gibi olmak çok da büyük bir meziyet değildir....benden çoookk daha zor koşullarda yaşayıp, buna rağmen benden çoook daha fazla şey başarmış olan kadınların önünde eğilirim ancak....Sonuçta ben büyük bir şirkette yöneticiyim, şirketimizin çaycısı benden daha farklı daha güçlü bir kadın der onun önünde eğilirim, ve keşke bu toplumdan 1 tane daha senin gibisi çıksa derim....
Neden mi, Sıcacık yuvalarda anasının kuzusu çocuklar olarak her türlü imkanla okullar okuyup belli biyerlere gelip sonra da senin deyiminle farklı hobiler ve zevkler edinip farklı olmak kolaydır...Ama okuma yazmayı ekmek su çay bakkal kadar bilip ancak 100e kadar sayıp sadece toplama çıkarma yapabilecek kadar bilgiyle 3 çocuğunu da yanına alıp baba evine geri dönemediği kocasını terkedip şirketlerde çaycılık temizlilk işleri yapan ve o şirketin deposunda çocklarıyla yaşayan yada tek göz odalarda maaşının yarısını kiraya veri gene de özgürlüklerinden vazgeçmeyen kadınlar, hayata kocasına babasına boyn eğmeyen kadınlar benim nazarımda çok daha farklı çok daha güçlüdürler...
ve keşke toplumumuz bizim gibilerden değil de onlar gibilerden daha fazla çıkarsa, çıkarabilse....
Yazdıklarına alınmadım kırılmadım, alınacak kırılacak bişey de yazmamışsın zaten..
Sadece hayata seninle çok farklı pencerelerden bakıyoruz...
Kadın olup kickbxla uğraşmak senin için bir farklılık ken benim için farklılık çok daha başka bişey....
Sen kendi farklını arıyorsan birçok spor klübü var oralarda dövüş sporlarıyla ilgilenen bayanlar mevcut, bol bol bulabilirsin, aramaya başla yeterki....
denizbarış'çım... "dur şunlara bi şımarıklık yapiim de" türü bir niyetim asla olamaz, o konuda tıpkı senin gibi düşünüyor ve aynen katılıyorum.
ama yine de senin, fikirlerini belirtmek için yaptığın kelime seçimlerini biraz fazla suçlayıcı, ithamcı, hatta kırıcı buluyorum. yazdıklarından "kendini bişey sanıyorsun ama aslında bi nane değilsin, senin gibisinin değil öbürünün önünde eğilirim, seninki de neymiş haspam" filan gibi anlamlar fışkırıyor gözüme. belki yanlış anlıyorum, belki doğru anlıyorum. öyle ya da böyle, beni doğru dürüst tanımadan, bir forum alanında okuduklarından yola çıkarak yargısız infaza girişmek ne kadar isabetli olur bilemem. sana alınacak kırılacak birşey yazmadığımı söylemişsin, gerçekten de öyle. çünkü bunun için elimden gelen özenin hepsini gösterdim. aynı özeni senden de rica ediyorum şimdi, zira senin kaleminden okuduklarım arasında alınacağım epey malzeme mevcut. kendimi duygusal tepkilerime bırakacak olsam bayağı ağır gelebilirdi bazıları.
Dikkat edersen tüm cümlelereimde kendimi de katışım.... Yani cülelerimde yazdıklarımda bi nane değilsin, senin gibisinin değil öbürünün önünde eğilirim, seninki de neymiş haspam" filan gibi anlamlar içeren bir cümle kurmamışım....
Cümlelerim belki gerçeliğin acı ve iç burkan tarafını yansıtıyor olabbilir, ama sana karşı herhangi bir itham suçlama infazyada kırıcı birşey içermiyor.. Ama sen gene de alınmak kırılmak istiyorsan bu konuda benim elmden bişey gelmez...
Yani kalemimden değil ama klavyemden alınmanı gerektirecek herhangi bir malzeme dökülmemiş.. Aynı alzemeleri kendim için de kullandığıma göre alınılacak şeyler değil demektir....
....
Son düzenleme: