Hayır onu yaptırmadım 6 ay sonra tekrar smear vericem ondan korkuyorumKolposkopi sonucu mu cın1?
Kolposkopi ne diyor mesela sen kansersin mi diyor yada değilsin mi yada sadece o durumu mu doğruluyorKolposkopi olun, cin1 smearda mı çıktı?
Korkmayın kanser değilsiniz ama kolposkopi olup sonucuna göre hareket etmenız gereklı. Ve biraz sakin lütfen herşey geçecek
Kolposkopi yapılmadan cın sonucu vermez hiçbir test. Lütfen kolposkopi olun. Bende hpv 16 var ve koşa koşa gittim kolposkopi için.Hayır onu yaptırmadım 6 ay sonra tekrar smear vericem ondan korkuyorum
Peki ne çıktı sonuç neler yaptınızKolposkopi yapılmadan cın sonucu vermez hiçbir test. Lütfen kolposkopi olun. Bende hpv 16 var ve koşa koşa gittim kolposkopi için.
Cın1 çıktı. Deflagyn verdi doktorum. Aşının ilk dozunu oldum. Takviyeler kullanıyorum imutor kompleks ve papiflor inmuno. 6 ay sonra kontrolPeki ne çıktı sonuç neler yaptınız
Nasıl köyüysem şuan size sarılmak istedimCın1 çıktı. Deflagyn verdi doktorum. Aşının ilk dozunu oldum. Takviyeler kullanıyorum imutor kompleks ve papiflor inmuno. 6 ay sonra kontrol
Özelden konuşma var mı uygulamada biraz sorular sorsam sana arkadaşım inan depresyona girdimCın1 çıktı. Deflagyn verdi doktorum. Aşının ilk dozunu oldum. Takviyeler kullanıyorum imutor kompleks ve papiflor inmuno. 6 ay sonra kontrol
Merhaba canım jinekolojMerhabalar geçmiş olsun öncelikle hangi bölüme gitmiştiniz bu teşhisi alırken
Size tam olarak niye bulaşsın sadece cinsel yolla bulaşan bir şey bu zaten her muayene de spekulum değiştiriliyor cinsel olarak aktifseniz bu hpv testini de yaptırmanız sizin yararınıza olacaktır muayene ile kimseye bir şey kolay kolay bulaşmazBende onko jinekolojiye randevu aldım ama yanlış yere almışım ve muayene oldum çok korkuyorum şu anda banada virüs bulaşır mı diye. Sabahtan beri psikolojim bozuldu
Ayrıca size demek ki onkoloji alanı daha önce açılmış doktor tarafından özel muayene değilse devlette alan açılmadığı sürece o bölüme randevu alamazsınızBende onko jinekolojiye randevu aldım ama yanlış yere almışım ve muayene oldum çok korkuyorum şu anda banada virüs bulaşır mı diye. Sabahtan beri psikolojim bozuldu
Evet evliyim. muayene yapıldığı için bulaşma ihtimali olur mu diye korku oluştu. Birde kadın hastalıkları muayene ettikten sonra mı onkolojiye yönlendiriyor gerçekten bu konuda bilgisizimSize tam olarak niye bulaşsın sadece cinsel yolla bulaşan bir şey bu zaten her muayene de spekulum değiştiriliyor cinsel olarak aktifseniz bu hpv testini de yaptırmanız sizin yararınıza olacaktır muayene ile kimseye bir şey kolay kolay bulaşmaz
Sizden hpv ve smear testi alındıysa sonuçta pozitif çıktıysa onkolojiye alan açarlar siz de muayene olursunuz dediğim gibi özel ücretli bir yerde muayene olmadıysanız devlette onkolojiye sıra alamazsınızEvet evliyim. muayene yapıldığı için bulaşma ihtimali olur mu diye korku oluştu. Birde kadın hastalıkları muayene ettikten sonra mı onkolojiye yönlendiriyor gerçekten bu konuda bilgisizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?