Alındı 3 sene önce temiz çıktığı söylendi ben tekrardan kontrol amaçlı aldım ama onkojinekolojiye alıp muayene oldum dediğim gibi yanlış yere almışım. Hala icimdeki korkuyu atamıyorum. Allah'ım tüm hastalarımıza şifa versin bendede OKB hastasıyım o yüzden çok takıyorumSizden hpv ve smear testi alındıysa sonuçta pozitif çıktıysa onkolojiye alan açarlar siz de muayene olursunuz dediğim gibi özel ücretli bir yerde muayenolmadıysanız devlette onkolojiye sıra alamazsınız
Anlıyorum ama devlet hastanesinde muayene olduysanız doktorunuz o bölüme sizin için alan açması gerekiyor yoksa randevu alınmazAlındı 3 sene önce temiz çıktığı söylendi ben tekrardan kontrol amaçlı aldım ama onkojinekolojiye alıp muayene oldum dediğim gibi yanlış yere almışım. Hala icimdeki korkuyu atamıyorum. Allah'ım tüm hastalarımıza şifa versin bendede OKB hastasıyım o yüzden çok takıyorum
Teşekkür ederim açıklayıcı yazmışsınız ama benin demek istediğim benim böyle bir rahatsızlığım yok ve onkojinekolojiye randevu oldum bulaşma ihtimali varmıdır korkum bu.Merhaba, HPV kanser öncesi lezyondur. Kanser değildir. Yani rahim ağzındaki hücresel değişikliktir. Eğer tedavi ve Teşhisler doğru yapılmazsa ilerki evrelerde kansere çevirir. Hep ebenin. Atış varlığına bulmak için kolposkopi en iyi yöntemdir. Kolposkopi ağrısızdır. Ben de 18 Nisan'da kolposkopi oldum. Uyutularak yapıldı. Ağrı sızı olmadı. 5 parça alındız altı ay sonra rutin kontrole gideceğim. Doktorunuzun dediği takviyeler ve aşı yapıldığı sürece problem yok. Cin 1 en alt seviyedeki hücresel değişikliktir. Kansere Çevirme ihtimali düşüktür ancak altı ayda bir muhakkak ilerleme olup olmadığına bakılması için jinekolojiye kontrole gidilmesi gerekir
Onkoloji bölümü veya başka bir bölümde size neden hastalık bulaşsın. O zaman hiç kimse hastaneye gitmezdiTeşekkür ederim açıklayıcı yazmışsınız ama benin demek istediğim benim böyle bir rahatsızlığım yok ve onkojinekolojiye randevu oldum bulaşma ihtimali varmıdır korkum bu.
İnternetten araştırdım olabileceği yazıyordu kafama takıyorum bu yüzden.Onkoloji bölümü veya başka bir bölümde size neden hastalık bulaşsın. O zaman hiç kimse hastaneye gitmezdi
Hayatım kafana takma taksrsan kendi kendini hasta edersin. Kendine eziyet etme lütfenİnternetten araştırdım olabileceği yazıyordu kafama takıyorum bu yüzden.
İnşallah başarabilirim siz ilk hastalığınızı bilmeden önce hangi bölüme randevu almıştınız ve sonrasında nereye yönlendirdiler.Hayatım kafana takma taksrsan kendi kendini hasta edersin. Kendine eziyet etme lütfen
Jinekoloji( yani diğer adı kadın doğum kadın hastalıkları) bölümğne gidiceksin kuzumİnşallah başarabilirim siz ilk hastalığınızı bilmeden önce hangi bölüme randevu almıştınız ve sonrasında nereye yönlendirdiler.
Hpv nin 2 tipi onkolojik yani en yüksek kanser tipi olan 16 ve 18 olunca kadın hastalıkları bölümü yönlendiriyor eğer prosedür değişmediyseİnşallah başarabilirim siz ilk hastalığınızı bilmeden önce hangi bölüme randevu almıştınız ve sonrasında nereye yönlendirdiler.
Kolposkopini muhakkak yaptır lütfen. Hpv kaç olursa olsunAllah razı olsun sağolun. Allah'ım size de bir an evvel acil şifalar versin nerede hasta var ise hepsine şifa versin.
Tamam onuda kadın doğum mu yönlendirecekKolposkopini muhakkak yaptır lütfen. Hpv kaç olursa olsun
Kadın doğumcular yapıyor kolposkopiyi canımTamam onuda kadın doğum mu yönlendirecek
Tmm yani smear testi dediğiniz dimiTamam onuda kadın doğum mu yönlendire
Aşko söear testi hpv testi ve kolposkopiyi kadın doğumcular yapar. 3 test farklı. Hepsini aynı bölüm yapıyorTmm yani smear testi dediğiniz dimi
Bir kadın doğuma git bütün kafandakileri sor bilgileri al, testini kontrollerini lütfen muhakkak yaptır. Söear ve hpv yapılsı mı sana? Sonuç?Gercekten bilgisizim bu konuda Allah razı olsun sayenizde biraz öğrendim
Evet şimdi randevu Alicam muayene olup san buradan bilgi veririm herşey için teşekkür ederimBir kadın doğuma git bütün kafandakileri sor bilgileri al, testini kontrollerini lütfen muhakkak yaptır. Söear ve hpv yapılsı mı sana? Sonuç?
Özelden yazabilirsinEvet şimdi randevu Alicam muayene olup san buradan bilgi veririm herşey için teşekkür ederim
Tmm yazarımÖzelden yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?