Ne olur yardım edin cin 1 Hpv

Yaptır canın korkma korkunun ecele faydası yok bende korkuyorum ama Allah'ın dediği olur erken teşhis hayat kurtarır Allah nerde varsa herkese şifa versin bizlerede amin kötü hastalıkla imtihan etmesin

Yani bun
İlk önce nereye muayene olmuştun canım yaşın kaç bu arada
kadın doğuma gittim bekarım 3 sene evel boşandım 1 evladım var.. erkek arkadaşım oldu 9 ay evel 9 aydır beraberdik bu ruh haliyle ondanda ayrıldım yaşım 41 Hpv 11 31 cin 1 im de endişe etme dedi ama kolposkopi beni çok gerdi içerisi temiz dedi falan filan ama ben sağlık anksiyetesi yaşıyorum çok kötüyüm

Benimde psikolojim bozuldu gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum Allah kaldiramiyacagimizi bize nasip etmesin .

Hanımlar pekçok kadın aynı sıkıntıları yaşıyor. Kolposkopi basit bir işlem ve önemli bir teşhis yöntemi. Lütfen korkunuzu yenerek yaptırın. Tüm sorularınızı doktorunuza konuşarak kendinizi rahatlatmaya çalışın

Kolposkopi en kötü ne çıkar peki

Yani kanser olman için 5-10 sene geçmesi lazım. En zor kanser yapan HPV. O yüzden kendini sıkma bunaltma lütfen. Hayatta neler var neler. Ama bir yandan da seni anlıyorum. Bende öğrendim bir hafta gözümde yaş kurumadı. Kimseye de bir şey diyemedim hala da doktor ben ve kaptığım kişi dışında kimse bilmiyor. Achh baya atmasını kolaylaştırıyor bence içip de kurtulan çok oldu. doktor kolposkopi yapaım diyorsa korkma yaptır. Benim smear temiz geldi, ama yapalım deseydi ki vajinusmusu yenen biriyim ben olacaktım. En azından ne nedir ne değildir bil ki ona göre önlemini al. Bilmezsen daha kötü değil mi?
Bil ki ne yapacağın konusunda bilinçli ol. Belki de kolposkopi de temiz çıkcak, ilaç fitil tedavisine devam dicekler. Birde iside_HPV ovül kullansana. Keşke bu 3 ay içinde kullansaydın. Hücre bozulmasını engelliyor sanırsam. Bozulan hücreleri onarıyor mu bilmem ama, her 10 kadından 6-7 si HPV li. Yani yalnız değilsin :) %90 da atlatılıyor. Oran çok yüksek..
İlk 1 senede %70 kadın negatife dönüyor.
% 90 oranında da 2 sene de negatif.
O yüzden 3 günlük dünya.. DOktoruna git, ilaç tedavi,ni ol, ve sonrası içinde hastalığı , HPV yi unut. yok say. Yokmuş gibi yaşa. İnan iyi gelecek. Bende bir üyede okumuştum. O da başta bizim gibiymiş sonra yok saydım diyor, geçti 1 senede diyor :)

Yeni okuyorum ellerine sağlık yazmışsın güzelce ama anksiyete haldeyim bacaklarımda atma sancı ne ararsan var Hpv yi unuttum bunlardan bu ara

Canım ben diplomamı almaya gitsem vericekler doktor oldum ya bu tarz şeylerden ama hoş bir konuydu bana bi umut verdi

Ben de aynı durumdayım. Yarın kolposkopi yapılacak ve 1 haftadır ne uyuyabiliyorum ne yiyebiliyorum. Hayatımda bunun dışında başka güzel şeyler oluyor sevinemiyorum arkadaşlarımla ilişkim bozulmak üzere. Maddi manevi çöktüm. Kendimi suçluyorum, vücudumdan iğreniyorum. Sürekli akıntımı takip ediyorum dışarıya çıktığımda bile ne kadar akıntım oldu acaba diye düşünüyorum. Kimseye de anlatamadım, anlattığım bir arkadaşımdan da beklediğim desteği göremedim. Kolposkopiye de yalnız gideceğim. Her şey anlamsızlaştı bir anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…