Ne olur yardım edin. Dayanamıyorum

O özgüveni ben vermiştim ona zamanında. Ne olursa olsun bırakmam sanıyordu. Ama onun özgüvenini yıktım sükür ki.

Adamın özgüveninin Everest'te gezdiği "Beni o kızla yatakta yakalasan bile bırakamazsın" ifadesinden belli. Bazı insanlar böyledir. Sizi sevmez ama sizin kendisini sevmenizi sever. İpleri o kadar eline vermişsiniz ki adamda zerre kadar kaybetme korkusu kalmamış.
Kurtulmanıza çok sevindim. Geri adım atmayın. Ömür boyu mutsuz olmayı göze almayın. Ben de aynı durumu yaşadım, annemi seçtim, pişman değilim. Şimdi hem annem huzurlu hem de mutlu bir evliliğim var.

Malesef bu konuda cok hata yaptım. Yeri geldi yalvardım. Cunku onsuz nefes alamam sanıyordum. Onu seviyordum ama o beni sevmemis dediğiniz gibi yoksa insan sevdiğine kıyamaz. Geri adım atmıcağım. Allah büyük bunlar da unutulur gider

Iki defa aldatmis yine affetmissin. Kaç defa daha aldatması lazım sevginin bitmesi icin ?

Aklın idrakin devre dışı mi anlayamıyorum, hala duygusal bağlayıp ağlıyorum falan diyorsun.

Hepi topu bir erkek karşındaki . Milyonlarca erkekten biri sadece. Bunun farkı adam olmayan erkeklerden oluşu.

Nedir bu ölüyorum bitiyorum kafaları anlam veremiyorum.

Mesleğinin var , aileniz destek.. Hayatınızı yeniden kurun.

Muhteşem bir ilişkiden sonra adam ölse insan ancak bu kadar melankolige bağlar.

Saçma buluyorum. Müzik dinleme , onu hatırlatan hiç bit anıyı hayal etme , aklında tutma. Geçecek bu günlerde .

Aileni , anneni daha fazla üzme , yazık kadına. Seni bu yaşa , aldatan birinin ardından ağla diye yetistirmedi.

Haklısınız sürekli soruyor zaten bana nasıl oldun diye. Ben ona verdiğim değere sevgiye acıyorum. Sevilmeden sevmişim. Aklım basıma geldi. Ben annemi onun için bir daha üzmicem

Haklısınız sürekli soruyor zaten bana nasıl oldun diye. Ben ona verdiğim değere sevgiye acıyorum. Sevilmeden sevmişim. Aklım basıma geldi. Ben annemi onun için bir daha üzmicem

Adam gibi adam karşına çıktığında sevgi değilmiş o duyduğum diyeceksin.

Herşey insan beyninde biter. Uzulmeyecegim dersen üzülmezsin. Değse , sonuna kadar yaşa derdim derdini.

Bakın gerçekten ben de sizin gibiydim. Yapamam, onsuz mahvolurum diye düşünüyordum. Öyle bir çaresizlik hali ki insanın aklı yetiyor, gücü yetmiyor. Beni sevmediğini, bana değer vermediğini apaçık görüyordum ama hastalık gibi ondan vazgeçemiyordum. Allahım beni kurtar diye çok dua etmişliğim vardır. Ben yaptıysam siz de yaparsınız. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Bu arada ben de öğretmenim. Lütfen kendi değerinizin farkında olun. Size yakışanı yapın. Öğrencilerimize rol model oluyoruz,, unutmayın.

Ben gecmiste cok hatalar yaptm. Onu sevdiğim icin vazgeçemedim. Cunku bir kere sevdim olacaksa o olsun diyordum. Etrafımdakıler gerçek aşk o değil diyorlardı. Bir araması bile dünyaları vermesi gibiydi düşünün ki 4 yılda en cok geçen sene doğru dürüst aramıs beni. Bu sefer kendim bitrdim geri dönmiceğim. Aldatıldğmda bitrseydim Keske. Suan bile Beni suçladığına Emin’im. Ama vicdanım rahat benim. Sadık oldum ona ama ondan çok kazık yedim. Siz ne kadar sürede toparlandınız

Adam gibi adam karşına çıktığında sevgi değilmiş o duyduğum diyeceksin.

Herşey insan beyninde biter. Uzulmeyecegim dersen üzülmezsin. Değse , sonuna kadar yaşa derdim derdini.
Cok sağolun. Değmiyor asla ne sevgime ne ona vermiş olduğum değere. Bosluk hissi de zamanla geçer umarım

Benim de ayrıl - barış saçmalıklarıyla toplamda 4 yılı buldu onunla harcadığım zaman. En son bir gece vakti ağlayarak banktan kalktım, ben gidiyorum dedim. Gece, o karanlıkta ben gidiyorum, baktım arkamdan bile gelmedi. Sonra tabi hemen toparlanamadım, bekledim bir şeyler yapsın diye. Yapar mı, burnu kaf dağında. Sonra atandım Allahıma çok şükür.. Mesleğime sarıldım, çocuklara sarıldım. Aradan 6 ay - 1 sene geçti, bu aramaya başladı. Tabiki kabul etmedim. Yeni bir düzen kurmuştum kendime. Ondan ayrıldıktan 2 sene sonra eşim çıktı karşıma ve onunla 6 ay içinde evlendik. Benim nişan fotoğraflarımı görünce arayıp çok yalvardı ona geri dönmem için. Beddua etmemiştim ama o kibirli adamı karşımda böyle aciz görünce dedim ki Rabbim kimsenin ahını kimsede koymuyor.

Elbette geçecek. Ölüm acıları bile geçiyor.
Zamana yaymamak , melankoliye bağlanmak senin elinde ama.
Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın.

Allah mutlu etsin sizi. Benimki de kendini o kadar yükseklerde görüyor ki. Tabi onun böyle düşünmesine sebep benim. O yalvarsa da ben ona dönmem. O kadar aldatmasına ragmen benden şifrelerini saklar bana güvenmiyor musun derdi. Suan aklım başımda sükür ki. O pişman olsa ne yazar

Elbette geçecek. Ölüm acıları bile geçiyor.
Zamana yaymamak , melankoliye bağlanmak senin elinde ama.
Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Bi kac gün öncesine kadar ağlıyordum. Suan artık aglamıyorum. Sükür ki. Yavaş yavaş geçecek Allah’ın izniyle

Adamdaki temelsiz öz güvene bakın hele. Pes gerçekten.

İnsanlara hayatımızdaki yerlerini veren bizleriz. Hak etmeyene hak etmediği yeri ve kıymeti vermişseniz bu tarz şeyler görmeniz ve duymanız da çok olası. Çözüm de elinizde.
Haklısınız. Onu hayatımdan çıkardım toparlanmaya çalışıyorum

Anneni dinle..
İleride keşke annemi dinleseydim diye başını taşlara vurursun..
Ne demek yatakta görsen bırakamazsın..
Bu lafına k*çına tekmeyi basman lazımdı....

Anneni dinle..
İleride keşke annemi dinleseydim diye başını taşlara vurursun..
Ne demek yatakta görsen bırakamazsın..
Bu lafına k*çına tekmeyi basman lazımdı....
O lafından sonrA zaten aklım basıma geldi. Annemin lafından bir daha cıkmıcağım

Vallahi siz hakediyorsunuz.
Hayatımda sizin kadar kendini sevmeyen birini görmedim.
İflah olacağınızı da sanmıyorum.
Koşun peşinden, yedirin, içirin, yiyin hakaretinizi, aldatılın oturun.
Bunu siz istiyorsunuz.
Ben sevdim sadece. Onla evlilik düsünmüstüm. Ama son olanlardan sonrA anladım ki o benim hayatımda yer alamaz. Defalarca aldatıldım düZelir diye bekledim olmadı. Hayatımdan cıkardım. Acı cekiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…