O özgüveni ben vermiştim ona zamanında. Ne olursa olsun bırakmam sanıyordu. Ama onun özgüvenini yıktım sükür ki.adamdaki özgüvene bak "beni o kızla aynı yatakta bassan bırakmazsın" demiş. ya şunların bi taraflarını bu kadar havaya kaldırmasanıza. kendini ne zannediyor. işi yok gücü yok bi de. unutun gitsin karşınıza nice insanlar çıkar. adam olsa zaten sizi aldatmazdı. ve bir kere yapan emin olun bir daha yapar.
Malesef bu konuda cok hata yaptım. Yeri geldi yalvardım. Cunku onsuz nefes alamam sanıyordum. Onu seviyordum ama o beni sevmemis dediğiniz gibi yoksa insan sevdiğine kıyamaz. Geri adım atmıcağım. Allah büyük bunlar da unutulur giderAdamın özgüveninin Everest'te gezdiği "Beni o kızla yatakta yakalasan bile bırakamazsın" ifadesinden belli. Bazı insanlar böyledir. Sizi sevmez ama sizin kendisini sevmenizi sever. İpleri o kadar eline vermişsiniz ki adamda zerre kadar kaybetme korkusu kalmamış.
Kurtulmanıza çok sevindim. Geri adım atmayın. Ömür boyu mutsuz olmayı göze almayın. Ben de aynı durumu yaşadım, annemi seçtim, pişman değilim. Şimdi hem annem huzurlu hem de mutlu bir evliliğim var.
Allah yardımcınız olsun cok üzüldüm2 defa aldattı sevdiğim icin kalmıştım . Aramıyorum sormuyorum. O bi kac kez aradı kendini anlatmak icin bana 4 yılımı verdim sana dedi. Evlenmedim senin icin istesem suana kadar evlenmiştim dedi. Ve vicdan yaptırdı. O ben yurtdışına gidicem dediğinde tamam dedim ben o da sen beni kafanda bitirmişsin dedı. İçim yana yana bitti dedim. Ama cok fazla üzülüyorum
HaklısınızIki defa aldatmis yine affetmissin. Kaç defa daha aldatması lazım sevginin bitmesi icin ?
Aklın idrakin devre dışı mi anlayamıyorum, hala duygusal bağlayıp ağlıyorum falan diyorsun.
Hepi topu bir erkek karşındaki . Milyonlarca erkekten biri sadece. Bunun farkı adam olmayan erkeklerden oluşu.
Nedir bu ölüyorum bitiyorum kafaları anlam veremiyorum.
Mesleğinin var , aileniz destek.. Hayatınızı yeniden kurun.
Muhteşem bir ilişkiden sonra adam ölse insan ancak bu kadar melankolige bağlar.
Saçma buluyorum. Müzik dinleme , onu hatırlatan hiç bit anıyı hayal etme , aklında tutma. Geçecek bu günlerde .
Aileni , anneni daha fazla üzme , yazık kadına. Seni bu yaşa , aldatan birinin ardından ağla diye yetistirmedi.
Haklısınızsürekli soruyor zaten bana nasıl oldun diye. Ben ona verdiğim değere sevgiye acıyorum. Sevilmeden sevmişim. Aklım basıma geldi. Ben annemi onun için bir daha üzmicem
Bakın gerçekten ben de sizin gibiydim. Yapamam, onsuz mahvolurum diye düşünüyordum. Öyle bir çaresizlik hali ki insanın aklı yetiyor, gücü yetmiyor. Beni sevmediğini, bana değer vermediğini apaçık görüyordum ama hastalık gibi ondan vazgeçemiyordum. Allahım beni kurtar diye çok dua etmişliğim vardır. Ben yaptıysam siz de yaparsınız. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.Malesef bu konuda cok hata yaptım. Yeri geldi yalvardım. Cunku onsuz nefes alamam sanıyordum. Onu seviyordum ama o beni sevmemis dediğiniz gibi yoksa insan sevdiğine kıyamaz. Geri adım atmıcağım. Allah büyük bunlar da unutulur gider
Ben gecmiste cok hatalar yaptm. Onu sevdiğim icin vazgeçemedim. Cunku bir kere sevdim olacaksa o olsun diyordum. Etrafımdakıler gerçek aşk o değil diyorlardı. Bir araması bile dünyaları vermesi gibiydi düşünün ki 4 yılda en cok geçen sene doğru dürüst aramıs beni. Bu sefer kendim bitrdim geri dönmiceğim. Aldatıldğmda bitrseydim Keske. Suan bile Beni suçladığına Emin’im. Ama vicdanım rahat benim. Sadık oldum ona ama ondan çok kazık yedim. Siz ne kadar sürede toparlandınızBakın gerçekten ben de sizin gibiydim. Yapamam, onsuz mahvolurum diye düşünüyordum. Öyle bir çaresizlik hali ki insanın aklı yetiyor, gücü yetmiyor. Beni sevmediğini, bana değer vermediğini apaçık görüyordum ama hastalık gibi ondan vazgeçemiyordum. Allahım beni kurtar diye çok dua etmişliğim vardır. Ben yaptıysam siz de yaparsınız. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Bu arada ben de öğretmenim. Lütfen kendi değerinizin farkında olun. Size yakışanı yapın. Öğrencilerimize rol model oluyoruz,, unutmayın.
Cok sağolun. Değmiyor asla ne sevgime ne ona vermiş olduğum değere. Bosluk hissi de zamanla geçer umarımAdam gibi adam karşına çıktığında sevgi değilmiş o duyduğum diyeceksin.
Herşey insan beyninde biter. Uzulmeyecegim dersen üzülmezsin. Değse , sonuna kadar yaşa derdim derdini.
Benim de ayrıl - barış saçmalıklarıyla toplamda 4 yılı buldu onunla harcadığım zaman. En son bir gece vakti ağlayarak banktan kalktım, ben gidiyorum dedim. Gece, o karanlıkta ben gidiyorum, baktım arkamdan bile gelmedi. Sonra tabi hemen toparlanamadım, bekledim bir şeyler yapsın diye. Yapar mı, burnu kaf dağında. Sonra atandım Allahıma çok şükür.. Mesleğime sarıldım, çocuklara sarıldım. Aradan 6 ay - 1 sene geçti, bu aramaya başladı. Tabiki kabul etmedim. Yeni bir düzen kurmuştum kendime. Ondan ayrıldıktan 2 sene sonra eşim çıktı karşıma ve onunla 6 ay içinde evlendik. Benim nişan fotoğraflarımı görünce arayıp çok yalvardı ona geri dönmem için. Beddua etmemiştim ama o kibirli adamı karşımda böyle aciz görünce dedim ki Rabbim kimsenin ahını kimsede koymuyor.Ben gecmiste cok hatalar yaptm. Onu sevdiğim icin vazgeçemedim. Cunku bir kere sevdim olacaksa o olsun diyordum. Etrafımdakıler gerçek aşk o değil diyorlardı. Bir araması bile dünyaları vermesi gibiydi düşünün ki 4 yılda en cok geçen sene doğru dürüst aramıs beni. Bu sefer kendim bitrdim geri dönmiceğim. Aldatıldğmda bitrseydim Keske. Suan bile Beni suçladığına Emin’im. Ama vicdanım rahat benim. Sadık oldum ona ama ondan çok kazık yedim. Siz ne kadar sürede toparlandınız
Allah mutlu etsin sizi. Benimki de kendini o kadar yükseklerde görüyor ki. Tabi onun böyle düşünmesine sebep benim. O yalvarsa da ben ona dönmem. O kadar aldatmasına ragmen benden şifrelerini saklar bana güvenmiyor musun derdi. Suan aklım başımda sükür ki. O pişman olsa ne yazarBenim de ayrıl - barış saçmalıklarıyla toplamda 4 yılı buldu onunla harcadığım zaman. En son bir gece vakti ağlayarak banktan kalktım, ben gidiyorum dedim. Gece, o karanlıkta ben gidiyorum, baktım arkamdan bile gelmedi. Sonra tabi hemen toparlanamadım, bekledim bir şeyler yapsın diye. Yapar mı, burnu kaf dağında. Sonra atandım Allahıma çok şükür.. Mesleğime sarıldım, çocuklara sarıldım. Aradan 6 ay - 1 sene geçti, bu aramaya başladı. Tabiki kabul etmedim. Yeni bir düzen kurmuştum kendime. Ondan ayrıldıktan 2 sene sonra eşim çıktı karşıma ve onunla 6 ay içinde evlendik. Benim nişan fotoğraflarımı görünce arayıp çok yalvardı ona geri dönmem için. Beddua etmemiştim ama o kibirli adamı karşımda böyle aciz görünce dedim ki Rabbim kimsenin ahını kimsede koymuyor.
Bi kac gün öncesine kadar ağlıyordum. Suan artık aglamıyorum. Sükür ki. Yavaş yavaş geçecek Allah’ın izniyleElbette geçecek. Ölüm acıları bile geçiyor.
Zamana yaymamak , melankoliye bağlanmak senin elinde ama.
Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Adamdaki temelsiz öz güvene bakın hele. Pes gerçekten.Ben cok aptalım biliyorum. Buraya defalarca yazdım. Akıl istedim. Buraya yazınca biraz rahatlamış hissediyorum en azından. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Aldatmalar hakaretler yasadım. Beni aldattğı kızla bir geziye gittim diye arayıp konusmus. Ben ona cok anlam yükledim. O bitti dediğinde yalvardım agladım. O ara boşluktaydım ondan öyle bir hataya düştüm demsti. Gelgitler yasadım hep bi yanım bitir unutursun dese de bi yanım da onu bırakma bir daha böyle sevemezsin diyordu. Öğretmenim ve o da lise mezunu suanda da işi Yok annem öğrenince cok üzüldü. Suanda ayrıldığımı biliyor. Üzülme deyip duruyor nasıl kendine layık gördün o seni hak etmiyor işi Yok eger evlenirsen paranı yer oturur diyor. O böyle deyince daha cok ağladım cünkü ben gercekten evlenmek istedim. Keske sevmemiş olsaydım da ama suan bile seviyorum. Bana o kızla aynı yatakta bassan beni asla beni bırakamazsın demisti. O kızla cıkacam göreceksin dedi. Hattımı kıracam yurtdışına gidicem bütün hesaplarımı kapatacam bi fotoğrafımı bile göremeZsin dedi. Ama hala tüm hesapları acık. Beni engellediği sosyal medyadan acmıs. Bu sefer kapattım her seyi. Ama ölü gibiyim her an aklımda . Biri bahsetse gözlerim doluyor. Annem biri çıkınca karsına bugünlerine yanarsın diyor ama suan ne birini istiyorum ne de mutlu olurum gibi geliyor. Cok mutsuzum her seyi silebilsem Keske Zihnimden ;(
Allah onu bildiği gibi yapsın. Bana aldatılmayı hak etmiştiin bile dediAdamdaki temelsiz öz güvene bakın hele. Pes gerçekten.
İnsanlara hayatımızdaki yerlerini veren bizleriz. Hak etmeyene hak etmediği yeri ve kıymeti vermişseniz bu tarz şeyler görmeniz ve duymanız da çok olası. Çözüm de elinizde.Allah onu bildiği gibi yapsın. Bana aldatılmayı hak etmiştiin bile dedi
Haklısınız. Onu hayatımdan çıkardım toparlanmaya çalışıyorumİnsanlara hayatımızdaki yerlerini veren bizleriz. Hak etmeyene hak etmediği yeri ve kıymeti vermişseniz bu tarz şeyler görmeniz ve duymanız da çok olası. Çözüm de elinizde.
O lafından sonrA zaten aklım basıma geldi. Annemin lafından bir daha cıkmıcağımAnneni dinle..
İleride keşke annemi dinleseydim diye başını taşlara vurursun..
Ne demek yatakta görsen bırakamazsın..
Bu lafına k*çına tekmeyi basman lazımdı....
Ben sevdim sadece. Onla evlilik düsünmüstüm. Ama son olanlardan sonrA anladım ki o benim hayatımda yer alamaz. Defalarca aldatıldım düZelir diye bekledim olmadı. Hayatımdan cıkardım. Acı cekiyorum sadeceVallahi siz hakediyorsunuz.
Hayatımda sizin kadar kendini sevmeyen birini görmedim.
İflah olacağınızı da sanmıyorum.
Koşun peşinden, yedirin, içirin, yiyin hakaretinizi, aldatılın oturun.
Bunu siz istiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?