Ne olur yardım edin. Dayanamıyorum

Konularınızdan ve yorumlarınızdan anladığım kadarıyla siz er ya da geç bu adama geri döneceksiniz.
Umarım yanılırım, dediğiniz gibi ayrılığı sürdürür kopmayı başarırsınız, bunu tüm kalbimle diliyorum.

Acı çektiğim bir gerçek. Bunu saklamıyorum. Ama ona dönmiceğim.

Annen çok haklı. Sadece biraz zamana ihtiyacın var. Delikanlıya gelince seni avucunun içine aldığı ortada.
Düşünme demeyeceğim çünkü düşüneceksin kendi kendine ağla zırla kimseye belli etme. Önce etrafındakilere onu unuttuğunu inandır sonra kendinde inanacaksın. 2 ay sonra gir ve bu yazdıklarını oku gerçekten komik gelecek.

İnsallah. Cok teşekkür ederim

Anneniz ne güzel demiş. Sizin üzerinizde o kadar emeği var kadının, değerlisiniz onun için büyütmüş okutmuş sizi. Tabiki gidip size değer vermeyen biri ile olmanızı istemez.
Ben sizinkinin sevgi olduguna inanmıyorum siz sadece olayı takıntı haline getirmişssiniz aşağılandıkça bu adamı elde etme arzunuz perçinlenmiş. Zaman kaybetmeden yardım almanız gerekli.
Kendinize saygınız olsun öğretmensiniz kazancınız yerinde gençsiniz de anladıgım kadarıyla bu adam için harcadıgınız zamana değer mi. Alışveriş yapın gezin tatile çıkın. Yurtdışına gidin mesela. Size değer vermeyen bir adamla bir ömür geçirmekten kıl payı kurtulmuşsunuz bunu kutlayın.

Emin ol geciyor bende aldatildim oluyorum sandim senin gibi ondan baska kimseyi dusunemiyordum ondN başk kimseyle evlenemem diyordumdurup durup agliyordm gece uyuyamiyordum uyudugum zaman da onun beni aldattigi kizla evlendigini goruyordum uyaniyordum aglayarak yastigim hep sırıksıklamdı. Ve aradan iki üç yıl geçti şuan nisanliyim bir ay sonra düğünum var ve nisanlimi cok seviyorum karekteri cok duzgun bi cocuk. O yasadiklarim arada aklima geliyor ama sadece aklima geliyor oyle hic bsy hissetmiyorum. Inan senin icin de bir gun güneş dogacak Sabret ben ibadetle flan acimi izdirabimi dindiriyordum bana ilac gibi geliyordu tavsiye ederim bol bol dua et namaz kıl

Allah razı olsun. Annemi böyle birşey icin üzmiceğim.

Ben de duayla kendime geliyorum cok sükür. Cok sagolun. Allah hep mutlu eder insallah sizi

Kendinize neden düzgün temiz bir ilişki hayalini yakıştırmıyosunuz? Kaos güzel mi? Acıdan mı zevk alıyorsunuz? Dünya da adam da bitmedi gördüğüm kadarıyla..Yeni hayat armağan edin kendinize..Eskiyi atmadan yenisi gelmez bunu da unutmayın.Dertleriniz gerçek dert değil.Kendi kendinize kurduğunuz oyunla ilgili dertler...Kıçına bir tekmeee ve gelsin yeni hayat..

Sagolun Allah razı olsun. Haklısınız tek basına hayal kurdum. Ama bu durumdan kurtulmak icin bir adım attım ondan ayrılarak

Keske ben ilk aldatmasında bıraksaydım. Ben aptallık edip 2. Sinde bile affettim simdi de kendisini suçsuz beni suçlu göstermeye cAlısıyor. Ve bu zamana kDar bunu yaparak beni suçlu göstererek psikolojimi bozdu. Artık dayanamadğm icin bıraktım. Ve sözde aklımda başka seyler var o yüzden onu terk etmisim. Artık onun oyunlarına kanmıcağım.

Hâlâ görüşüyor musunuz bu adamla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…