İnsallah.Annen hakli. Bir gun su agladigin adam icin iyi ki bitmis diyeceksin. Bu sevgi degil bagimlilik. O gonul daha kimleri sever.
Cok sagolunSadece zamana ihtiyacın var aklına getirme biseylerle meşgul olmaya çalış inşallah karşına gönlüne göre biri çıkar mutlu olursun o zaman anlayacaksn boşa yandığını ne kadar safmışım diye üzüleceksin. Annen haklı
Neden öyle diyorsunuzVallahi siz hakediyorsunuz.
Hayatımda sizin kadar kendini sevmeyen birini görmedim.
İflah olacağınızı da sanmıyorum.
Koşun peşinden, yedirin, içirin, yiyin hakaretinizi, aldatılın oturun.
Bunu siz istiyorsunuz.
Yahu bir de öğretmensin. Akıl biraz akıl.. Ne meraklısınız kendinizi kullandırmaya... Ne meraklısınız duygusal şiddete. Bakıyorum genç kadınlarımız almışlar gururlarını atmışlar üç kuruşluk karaktersizlerin ayaklarının altına. Annen çok ama çok haklı. Hatta az bile söylüyor.Ben cok aptalım biliyorum. Buraya defalarca yazdım. Akıl istedim. Buraya yazınca biraz rahatlamış hissediyorum en azından. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Aldatmalar hakaretler yasadım. Beni aldattğı kızla bir geziye gittim diye arayıp konusmus. Ben ona cok anlam yükledim. O bitti dediğinde yalvardım agladım. O ara boşluktaydım ondan öyle bir hataya düştüm demsti. Gelgitler yasadım hep bi yanım bitir unutursun dese de bi yanım da onu bırakma bir daha böyle sevemezsin diyordu. Öğretmenim ve o da lise mezunu suanda da işi Yok annem öğrenince cok üzüldü. Suanda ayrıldığımı biliyor. Üzülme deyip duruyor nasıl kendine layık gördün o seni hak etmiyor işi Yok eger evlenirsen paranı yer oturur diyor. O böyle deyince daha cok ağladım cünkü ben gercekten evlenmek istedim. Keske sevmemiş olsaydım da ama suan bile seviyorum. Bana o kızla aynı yatakta bassan beni asla beni bırakamazsın demisti. O kızla cıkacam göreceksin dedi. Hattımı kıracam yurtdışına gidicem bütün hesaplarımı kapatacam bi fotoğrafımı bile göremeZsin dedi. Ama hala tüm hesapları acık. Beni engellediği sosyal medyadan acmıs. Bu sefer kapattım her seyi. Ama ölü gibiyim her an aklımda . Biri bahsetse gözlerim doluyor. Annem biri çıkınca karsına bugünlerine yanarsın diyor ama suan ne birini istiyorum ne de mutlu olurum gibi geliyor. Cok mutsuzum her seyi silebilsem Keske Zihnimden ;(
Cok gurursuzluk yaptım benYahu bir de öğretmensin. Akıl biraz akıl.. Ne meraklısınız kendinizi kullandırmaya... Ne meraklısınız duygusal şiddete. Bakıyorum genç kadınlarımız almışlar gururlarını atmışlar üç kuruşluk karaktersizlerin ayaklarının altına. Annen çok ama çok haklı. Hatta az bile söylüyor.
Bilmiyorum ben de. Hala da bana beni durduk yere bıraktın diyorsana kötü davranan birini hala nasıl sevebiliyorsun? Neyini seviyorsun yada? İnsanı sevdiren karakteridir adamda da bu yok, sen sadece dış görünüşünü seviyorsun demek kiPek anlam veremedim açıkçası
psikoloğa gidin takıntılarınızdan kurtulun..hayatınızı bomboş bir adam için mahvetmeyin.Bilmiyorum ben de. Hala da bana beni durduk yere bıraktın diyor
O beni her yönden mahvetti. Psikolojik olarak da fiziksel olarak da cok yıprandımpsikoloğa gidin takıntılarınızdan kurtulun..hayatınızı bomboş bir adam için mahvetmeyin.
Ne güzel sizin adınıza cok sevindim unutmus yolunuza bakmışsınız. Benimkini de ben iki yıl boyunca sevdim benim atanacağım ay bana teklf etti o da. Hep isteyelim dedi ama ben işi olmadan ailemin karısısna cıkaramaZdım. Suan benim de kalbim parcalanıyor. İçim acıyor. Oluru var mi diye bakıyorum yok. Ondan ayrılmam icin bir sürü sebep varken bana sen beni boş yere bıraktın sen benden sıkıldın diyor. Beni aldatığın kızla konuştun diyorum evet konustum ama duygusal konuşmadım diyor utanmadan. Ben de önüme bakacam. Olmuyor hep ben çabaladım en son vaZgrcmeyi öğrendimBen de atanmamış bir öğretmendim o zamanki sevgilim lise mezunu bir işi vardı elbette ama bi türlü adı konmadı ilişkimizin annem ablamlar razı gelmesine rağmen. Meğersem atanmamı bekliyormuş. Bi gün ablam biz seni zorla mi veriyoruz buna dedi, o gün çok ağladım çünkü aklımda kalbimde bi tek ona kavuşmak vardı. ilişkimiz devam ederken de eski sevgilisine mesaj atmış, kız in kocasını aratmış faceden. bunları yakalamıştım ama vazgeçmemiştim. ablamın sorusu üzerine bitirdim. kalbimin üstüne yumruklarla vurdum. sabah kahvaltıda çiğneyemedim lokmamı, annem barış çok seviyorsan dedi, hayır dedim. kendime eziyet ederek vazgeçtim.
ve atanacağımın haberini alinca aradi beni 1 ay boyunca aramayan sormayan adam.
şimdi diyorum iyi ki böyle olmuş. gerçekten de hayatımda çok zorluklar olacaktı onunla devam etseydim. kabullendiklerimle gurursuz olacaktım hep onun gözünde.
istisnalar elbette vardır ama biraz dengi dengine olmalı diyorum hayatta. çünkü komplekse giriyor özellikle erkekler kadından daha gerideyse, hem akademik hem maddi olarak...
bence çivi çiviyi söker. ama önce kendinize zaman verin acınızı yaşayın. dinlenin. sizi gerçekten sevecek değer verecek birisi illa ki çıkacaktır inşallah...
Ben değil o yurtdışına gidicem falan dediAnnen hakli, yatakta bassan ayrilmazsin
Yeni nesil ne kadar midesiz yahu, diger konuda da bir kiz yazmis ki beni aldatti ama cok durust ve efendi??!? Kafalar guzelll
Konu sahibesi sen neden normal bir hayat suremiyorsun? Adam gibi bir ise gir, adam gibi de bir sevgili bul bitti gitti neden yurtdisida izini unutturasin sen Nermin Bezmen falan misin?
Su adami unut artik diger konunda da tokadi yiyip otursan ayrilmazsin yazdim sen de evet yazdin. Adam gibi bir ise gir, git calis, bu adami da bosver baska sevgili bul ama rica ederim biraz gururlu, magrur ol bu ne yahu adam yuzune zavallisin demis. Rica ederim bir kendine gel artik dunyada baska adam mi yok!
İleride daha cok üzüleceğim kesindi. Ama suanda da üzülüyorum kendime engel olamıyorum hic
konularını takip ediyorum ve artık bir mazoşist oldugunu düşünüyorum. bu kadarına da PES!
Ağzınıza sağlık duygularıma tercüman olmuşsunuz.Bu kaçıncı konunuz ya! Arkadaşım, bu adamla ilgili yazmadığımız kalmadı. Kaç kere “Acilen psikoloğa gidin, ilk seansta bile aklınız epey başınız gelir” dedik. Hâlâ gitmeyi düşünüyorum diyorsunuz. Besini düşünüyorsunuz ki bilemedim. Paranız mı yok psikoloğa gitmeye? Kredi çekin, borç bulun, giysinizi, ayakkabınızı satın, gidin yahu! Buraya gelip ağlaya ağlaya “Ama ben seviyorum, napıyım” diyorsunuz ya ergen platonikler gibi, şaşırıyorum ya! Size çocuğunu emanet eden velilerden, öğrencilerinizden utanmıyor musunuz hiç? Onlar sizin böyle mantıksız tavırlarınızı görseler kınamazlar mı sizi, gözlerinden düşmez misiniz? Öğretmensiniz, ben de öğretmenim. Öğretmenlik mesleği mantık ve izan gerektirir. Azıcık mantıklı olun ya! Biraz farkınız olsun ergenlerden! Aşk mantığı devre dışı bırakır falan da demeyin sakın. Böyle bir saçmalık olmadığını biliyoruz hepimiz, çocuk değiliz, filmlerde, beyaz dizi romanlarında yaşamıyoruz. Bugün kalkın gidin hemen bir psikoloğa, düzeltin kendinizi. Biz ne desek dinlemiyorsunuz zaten!!!
Aynen.Ağzınıza sağlık duygularıma tercüman olmuşsunuz.
İş edindik hepimiz konu sahibine aklımızın, hayat tecrübemizin elverdiğince bir şeyler yazdık.
Ama meslektaşımız Nuh diyor peygamber demiyor. İlle de bu haysiyetsiz şahısla bir araya gelecek. Ne diyeyim kendi düşen ağlamaz.
Konularına daha fazla yorum yapıp kendimi yormayacağım. Akıl; alana verilir.
Ben onla birlikte olmaya değil bu duygulardan kurtulmak icin yAzdım buraya. Eger onla bir araya gelme gibi bir düşüncem Yok. İsteseydim olurdum da zaten. Buraya yazma sebebim ona dönmk olsa nasıl dönmeliyim diye yazardım unutmak istiyorum diye değilAğzınıza sağlık duygularıma tercüman olmuşsunuz.
İş edindik hepimiz konu sahibine aklımızın, hayat tecrübemizin elverdiğince bir şeyler yazdık.
Ama meslektaşımız Nuh diyor peygamber demiyor. İlle de bu haysiyetsiz şahısla bir araya gelecek. Ne diyeyim kendi düşen ağlamaz.
Konularına daha fazla yorum yapıp kendimi yormayacağım. Akıl; alana verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?