Ne olur yardım edin. Dayanamıyorum

Sadece zamana ihtiyacın var aklına getirme biseylerle meşgul olmaya çalış inşallah karşına gönlüne göre biri çıkar mutlu olursun o zaman anlayacaksn boşa yandığını ne kadar safmışım diye üzüleceksin. Annen haklı

Cok sagolun

Vallahi siz hakediyorsunuz.
Hayatımda sizin kadar kendini sevmeyen birini görmedim.
İflah olacağınızı da sanmıyorum.
Koşun peşinden, yedirin, içirin, yiyin hakaretinizi, aldatılın oturun.
Bunu siz istiyorsunuz.
Neden öyle diyorsunuz

Yahu bir de öğretmensin. Akıl biraz akıl.. Ne meraklısınız kendinizi kullandırmaya... Ne meraklısınız duygusal şiddete. Bakıyorum genç kadınlarımız almışlar gururlarını atmışlar üç kuruşluk karaktersizlerin ayaklarının altına. Annen çok ama çok haklı. Hatta az bile söylüyor.

sana kötü davranan birini hala nasıl sevebiliyorsun? Neyini seviyorsun yada? İnsanı sevdiren karakteridir adamda da bu yok, sen sadece dış görünüşünü seviyorsun demek ki Pek anlam veremedim açıkçası

Cok gurursuzluk yaptım ben kendimden utanıyorum. Ama elimde değildi onsuz yapamam diye cok korkuyordum

sana kötü davranan birini hala nasıl sevebiliyorsun? Neyini seviyorsun yada? İnsanı sevdiren karakteridir adamda da bu yok, sen sadece dış görünüşünü seviyorsun demek ki Pek anlam veremedim açıkçası
Bilmiyorum ben de. Hala da bana beni durduk yere bıraktın diyor

Ne güzel sizin adınıza cok sevindim unutmus yolunuza bakmışsınız. Benimkini de ben iki yıl boyunca sevdim benim atanacağım ay bana teklf etti o da. Hep isteyelim dedi ama ben işi olmadan ailemin karısısna cıkaramaZdım. Suan benim de kalbim parcalanıyor. İçim acıyor. Oluru var mi diye bakıyorum yok. Ondan ayrılmam icin bir sürü sebep varken bana sen beni boş yere bıraktın sen benden sıkıldın diyor. Beni aldatığın kızla konuştun diyorum evet konustum ama duygusal konuşmadım diyor utanmadan. Ben de önüme bakacam. Olmuyor hep ben çabaladım en son vaZgrcmeyi öğrendim

Ben değil o yurtdışına gidicem falan dedi

Ağzınıza sağlık duygularıma tercüman olmuşsunuz.
İş edindik hepimiz konu sahibine aklımızın, hayat tecrübemizin elverdiğince bir şeyler yazdık.
Ama meslektaşımız Nuh diyor peygamber demiyor. İlle de bu haysiyetsiz şahısla bir araya gelecek. Ne diyeyim kendi düşen ağlamaz.
Konularına daha fazla yorum yapıp kendimi yormayacağım. Akıl; alana verilir.

Aynen.

Seni bu hale getirmek için söylüyor o sözleri. Ona muhtaç değilsin. Asıl sen beni kaybettin diyip ona karşı güçlü olmalısın. Biliyorum zor her an sklında ama gezmeli eğlenmelisin. Süslen öakyaj yap hesaplarına mutlu bakımlı güçlü fotoğraflarını koy ve aynada kendine bakıp beni hak etmedi zaten de

Ben onla birlikte olmaya değil bu duygulardan kurtulmak icin yAzdım buraya. Eger onla bir araya gelme gibi bir düşüncem Yok. İsteseydim olurdum da zaten. Buraya yazma sebebim ona dönmk olsa nasıl dönmeliyim diye yazardım unutmak istiyorum diye değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…