ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

tsk ederim.. Allh kmseye yasatmasın bu pişmanlığı..iyi geceler..

canım mesajına tesadüfen denk geldim. belki benimde konumu okumuşsundur.
kaç gündür içim içimi yiyor. Acaba kirlendimmi diye takıntı yaptım.
Okursan çok sevinirim çok büyük vicdan azabı yaşıyorum.
Sen yaşadıklarından belki teselli edebilirmisin beni
Çok teşekkürler

Yasadiklarinizi anlattinizda erkek arkadasinizmi ayrildi yoksa baska birseyi bahane edip sizmi ayrildiniz?
Hayirlisi böyleymis deyip kabullenin durumu. Inanin bugünkü "keske"lerinize ileride "iyiki" diyeceksiniz, emin olun. Sizin önünüzde bir ödül var ve bu ödüle kavusmak icin bu zor günleri atlatmak zorundasiniz, en önemlisi isyan etmemek. Rabbim yardimciniz olsun!

Allah razı olsunn..aynen öyle yaptım kabullendim.cünkü bnm derdim aman sevgilim beni terketmesin diye değil..bnm derdim günahkar olmak..Rabbi affetsin de ben baska sey istemem O hayırlısını verir elbette buna inanıyorum..

her kızın hayatında böyle şeyler olur,eski erkek arkadasıyla birlikte olup baskasıyla evlenen insanlar var.hata dediğin nedir?eğer aranızda aşk varsa geçmişin bir önemi olmaz.onun da geçmişi kötü olabilirdi,sende böyle mi düşünecektin?bana layık değil mi diyecektin?hatalarının farkında olup yeniden hata yapmamışsın işte.sev ve şükret.

anladıgım kadarıyla bekaretını verdın yada daha kotusu grup felan yaptın bence bunları soylemelısın bak.
bende evlıyım mutlaka karsına cıkar bu yaptıkların kardeşim

anladıgım kadarıyla bekaretını verdın yada daha kotusu grup felan yaptın bence bunları soylemelısın bak.

elzem88 grup felan diyorsun yok daha neler ya herhalde bunu yapan yoktur bu forumda o kadarda değil yani

Allahin affedici oldugunu okadar iyi biliyorim ki...

Asla pes etme esaz simdi gunaha girersin. Allah sana kapilarini acmis sen dua ederken karsina iyi birini cikartmis..

Şukur et tevbe et. Allahim okadar buyukk kudretine şasar kaliriz..

Kimse ak degil kimse senin hatalarini yapan milyarlarca kadin var. Hatalardan ders almak cok muhim aklinda olsun hatalarin ,

Gonlunse olsun dualarin..

ay yok artik grup yapmis tek yapmis ne fark eder ek iatedigi cok acik bir kac kisiyle birlikte olmus grup mu tekmi onuda bilmeyin..

Ayrica 350bin kadin var grupta yapan vardir fantazide .. Orasi onlara kalmis. Herkesin hukmu kendine..

Bosuna dememisler Her Koyun Kendi Bacagindan Asilir..

Kendine gel canım, geçmiş geçmiştir!!! Bu kadar sıkıntı etme kendine, sen o insan hayatına girdiği andan sonrasına bak, tövbeni zaten etmişsin, herkes hata yapar, önemli olan bu hataların farkına varmak, pişman olmak ve tövbe etmek, sen hepsini yapmışsın eminim zamanı geriye alma sansın olsa yapmazdın, ama bizler yaşayarak ögreniyoruz birşeyleri, bize şer görünen her şeyde aslında hayır vardır, o hataları yapıp yapıp övünenlerde var. Sen birşeylerin bilincindesin, güçlü ol, üzülme, Allah'a hep dua et, inşallah mutlu olursun.

tüm sayfaları okursanız anlarsınız..grup falan diyosunuz o kadar ahlaksız değilm merak etmeyin..yardımcı olcaksanız tamamen konuyu okuyun olmayacaksanız da sırf bişeyler yazmış olmak icin yazmayın. bekaretimi de vermedm içn rahat olsun..hay yarabbim

Amin arkadasım cok tsk ederim..su an ayrıldık malesef erkek arkadasımla..belki ilerde duyarda sorun olur diye cok üstü kapalı sekilde anlattm onu bile kaldıramadı..keske günahım bana kalsaydı anlatmasaydım. Rabbm bundan sonraki hayatıma güzellkler katsn inşallah..cümlemizin

zaten anlamıstım duramıycanı.. hatana hata eklemıssın bence
neyse yazıldıysa alnına gerı gelır o zaten sana döner. hersey nasıp kısmet.. kafanı bosaltt cnm

Keşke ama keşke anlatmasaydın canım, erkekler bişeyleri yaparlar iyi olurlar, ama kadınların yaptıkları en küçük bişeyleri kaldıramazlar...
Ne anlattın sevgiline bilmiyorum ama laflarını çevir yani bidahaki konustugunuzda yanlıs anlasıldıgını söyle bence...

zaten anlamıstım duramıycanı.. hatana hata eklemıssın bence
neyse yazıldıysa alnına gerı gelır o zaten sana döner. hersey nasıp kısmet.. kafanı bosaltt cnm

evet duramadımm duyma ihtimali vardı cünkü..o korkuyu cekmektense üstünkörü anlataym dedm ..kısmet değilmiş ne diyeym..geri dönerse hemen yazcam zaten size:)

bişeyler yasamıs olmamı sorun etmedi ki basta anlatmadın dürüst olmadın diye ayrıldı...

konunun başını ve sonunu okudum ama bence en doğrusu yapmışsın benim hala yüzüme vurulan şeyler var ama hep dürüst oldum diyorum en güzeli hatalarından ders almak sen o hataları yaparken sonunun böyle olacağını bilemezdin bir şeyler yaşarken hemen karar veriyoruz bu herkes de oluyor zamanla aşıyoruz bunları. bence erkek arkadaşınla sakinleşince sna döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…