- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
tsk ederim.. Allh kmseye yasatmasın bu pişmanlığı..iyi geceler..Tabii ki. Hatta bazen 5 dakika önce yaptığımız bir şey için "Bunu nasıl yaptım ben?" diyebiliyoruz. Öğrenmenin sonu yok. Hatalar yapa yapa olgunlaşacağız.
Etraftakilerin bu konuda söylediklerinden mümkün olduğunca etkilenmemeye çalışın, sizi mahalle baskısıyla karamsarlığa sürüklemesinler daha fazla. Umarım her şey iyi olur sizin için, iyi geceler olsun :)
canım hiiiç dert etme rabbimin affı büyük burada yazamayacağım şeyleri bende yaptım yaşadım hemde sonradan kapanmadım hep kapalıydım benim pişmanlığımı düşünebiliyomusun.sonra tövbe ettm tertemiz birini buldum hemen evlendim.bir kişiye eli değmemiş düşün...ha ne oldu.geçmişle ilgili tek soru bile sormadı bende hep şükrediyorum böyle bi eşim olduğu için...ama tövbelere devam tabi çünkü affedici olan allahtır.paylaşmak istersen özeldende yazabilirsin.rahat ol.çok mutluyum sende mutlu olacaksın
Yasadiklarinizi anlattinizda erkek arkadasinizmi ayrildi yoksa baska birseyi bahane edip sizmi ayrildiniz?
Hayirlisi böyleymis deyip kabullenin durumu. Inanin bugünkü "keske"lerinize ileride "iyiki" diyeceksiniz, emin olun. Sizin önünüzde bir ödül var ve bu ödüle kavusmak icin bu zor günleri atlatmak zorundasiniz, en önemlisi isyan etmemek. Rabbim yardimciniz olsun!
anladıgım kadarıyla bekaretını verdın yada daha kotusu grup felan yaptın bence bunları soylemelısın bak.
bende evlıyım mutlaka karsına cıkar bu yaptıkların kardeşim
elzem88 grup felan diyorsun yok daha neler ya herhalde bunu yapan yoktur bu forumda o kadarda değil yani
öncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirseyi..
anladıgım kadarıyla bekaretını verdın yada daha kotusu grup felan yaptın bence bunları soylemelısın bak.
bende evlıyım mutlaka karsına cıkar bu yaptıkların kardeşim
Kendine gel canım, geçmiş geçmiştir!!! Bu kadar sıkıntı etme kendine, sen o insan hayatına girdiği andan sonrasına bak, tövbeni zaten etmişsin, herkes hata yapar, önemli olan bu hataların farkına varmak, pişman olmak ve tövbe etmek, sen hepsini yapmışsın eminim zamanı geriye alma sansın olsa yapmazdın, ama bizler yaşayarak ögreniyoruz birşeyleri, bize şer görünen her şeyde aslında hayır vardır, o hataları yapıp yapıp övünenlerde var. Sen birşeylerin bilincindesin, güçlü ol, üzülme, Allah'a hep dua et, inşallah mutlu olursun.
Keşke ama keşke anlatmasaydın canım, erkekler bişeyleri yaparlar iyi olurlar, ama kadınların yaptıkları en küçük bişeyleri kaldıramazlar...Amin arkadasım cok tsk ederim..su an ayrıldık malesef erkek arkadasımla..belki ilerde duyarda sorun olur diye cok üstü kapalı sekilde anlattm onu bile kaldıramadı..keske günahım bana kalsaydı anlatmasaydım. Rabbm bundan sonraki hayatıma güzellkler katsn inşallah..cümlemizin
zaten anlamıstım duramıycanı.. hatana hata eklemıssın bence
neyse yazıldıysa alnına gerı gelır o zaten sana döner. hersey nasıp kısmet.. kafanı bosaltt cnm
Keşke ama keşke anlatmasaydın canım, erkekler bişeyleri yaparlar iyi olurlar, ama kadınların yaptıkları en küçük bişeyleri kaldıramazlar...
Ne anlattın sevgiline bilmiyorum ama laflarını çevir yani bidahaki konustugunuzda yanlıs anlasıldıgını söyle bence...
Gerçekten seviyorsa sana geri gelecektir canım, kafana takma bi daha da anlatma bişeybişeyler yasamıs olmamı sorun etmedi kibasta anlatmadın dürüst olmadın diye ayrıldı...
Gerçekten seviyorsa sana geri gelecektir canım, kafana takma bi daha da anlatma bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?