ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

peki cnm evliyken bu hatalar geliyormu gözünün önüne ben sanki hiç mutlu olmıycakmşım gibi geliyor bi cocuum olsa ona ne yüzle annelik yaparım diyorum hep kendime:/

Bende telafisiz bir dert olduğunu düşünmüyorum ama asıl sorun doğru ve anlayışlı bir insan olması erkek arkadaşının sen daha iyi tanırsın bekaret gibi bir takıntısı varsa ve evlendiğiniz gün seni baba evine yollayabilcek kadar tutucu ise elbette sorun olur evlenmeden önce mutlaka bu konudaki görüşünü almalısın

canım bak erkek arkadaşında açık açık geçmişin beni ilgilendirmez demiş zaten bence bilse falan diye düşünme bence az çok tahmin etmiştir ve bu şekilde de kabullenmiş seni bence sende artık sorun etme geçmişi düşünmemeye çalış her insanın muhakkak hataları vardır hiç hatam olmadı sütten çıkmış ak kaşığım diyende doğru söylemiyordur bence o yüzden sende artık unutmaya çalışıp geleceğine bak

şu an ki ruh haline çok üzüldüm ama geçmişin de ne kadar kötü hatıran olabilir ki berbat pis hayat beni kirletti felan yazmışsın adam mı öldürdün ne bu kadar korkunç olan evli biriyle ilişki mi yaşadın ben aklımda canlandıramadım seni neyin bu kadar üzdüğünü. ayrıca ölümden başka herşeye çare var sen töbe et dua et

peki cnm evliyken bu hatalar geliyormu gözünün önüne ben sanki hiç mutlu olmıycakmşım gibi geliyor bi cocuum olsa ona ne yüzle annelik yaparım diyorum hep kendime:/

Hayır canım normalde hiç aklıma gelmiyor ama kk da konu olunca ister istemez geliyor aklıma.
Her insan mutlu olmayı hak eder,hayat tarzı ne olursa olsun,her ne yaşamış olursa olsun.
Geleceğe bakmalısın artık.
Hangimiz masumuz ki?

cnm bekaret konusunda bir sıkıntım yok şükür..ama ciddi yakınlaşmalar oldu

şeytan vesvese veriyor seni umutsuzluğa düşürerek şimdiki halinden vazgeçmeni istiyor.olaylara bir de bu yönden bak.tövbe etmişsin ne güzel.kimseye karşı sorumlu değilsin Allaha dua et.o her şeyi örtendir.

canım sadece sen kendini tek mi sanıyorsun hangimiz hatalar yamadık ki yanlışa düşmedik ki ne güzel bak hatalarının farkındasın tövbe etmişin Allah sana bunu nasip etmiş herkese nasip etmez bir de böyle düşün.. sen sevgiline layık olmadığını kesinlikle düşünme sen de kötü biri olsan yaptıklarından bu kadar utanmaz acı çekmezdin.. sevgilinle tertemiz bir sayfa aç kendine ve kendini asla değersiz görme İslâm’da insanın günah işleyebileceği kabul edilmiş ve bundan korunma ve kurtulma yolları insana öğretilmiştir. İşte yapılan kötülükten, işlenen günah ve kabahatten kurtulup manevi kirlerden temizlenme yolu tövbedir. Tövbe ile insan, yapmış olduğu günah ve kusurlardan kurtulup o günah ve hataları hiç yapmamış gibi tertemiz olur.

hayr cnm evli biri fln olmadı asla..tövbemi ediyorum Allah affetsin.ama anneciğimin yüzüne bakamıyorum kmse benden beklemez yani ufacık bi öpüşmeyi ble..

o zaman hiç dert etmeeee :))) sormaz artık merak etme :)

nickin adın soyadınmı ? eğer öyleyse değiştirmeni tavsiye ederim

hayır diil cnm zaten sırf bu konu için üye oldum yoksa kafayı yiyecektim ..su an verdiğiniz desteğin bnm için önemini bir bilseniz..Allah hepinizin gönlünde ne varsa hepsini versin !! böyle anlayıslı insanların olduunu blmek cok güzel

bu tür korkuları her bekar kız yaşar mutlaka bişeyler yaşamıştır evleneceği insan soracak diye korkar, temiz olmadığını düşünüp hayatı kendine zindan eder, ama evleneceğin insan senin kafandaki bütün soru işaretlerini korkularıda beraberinde götürecek merak etme

hatanın farkına varıp düzeltmişsin zaten kendini böle cezalandırma bundan sonrası için elinden geleni yap dğru yolda ilerleyebilmek için

cnm her insan hata yapar önemli olan tövbe edip,artık yapmamak.ne sanıyorsun etrafındaki bunca kadının yada erkeğin tertemiz olduğunu flanmı,hepimizin hatası yanlışı geçmişi var ve hepimiz geçmişlerimize sünger çekip yeni hayatlara başladık sende aynısını yap hiç olmamış hiç yaşamamşsın gibi davran,eğer doğru insan olduğunu düşünüyorsanda sevgilinle evlen mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…