- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
Ben eşime "geçmişim pis ve karanlık" dediğim de cevabı şu oldu "artık karanlıkta değilsin,geçmişte yaşadığın değil benimle iken ne yaşadığın önemli" demişti.
Ve aynı senin gibi arkadaşım hiç bahsi geçmedi çok şükür.
cnm bana da bi kez sordu ama gecmişte hataların oldumu ddi bende evet dedim ama ne olduunu sormadı sonrada birlikte hatasız bi hayata baslıycaz dedi..benden önce ne yaptıın beni ilgilendirmiyor falan ddi ama eminim yasadıklarımın binde birini tahmn edemez ...ha ama önceki açıklığımı rahatlığımı da biliyordu cünkü aynı fakültedeydik ben üninin ortasnda kapandım
peki cnm evliyken bu hatalar geliyormu gözünün önüne ben sanki hiç mutlu olmıycakmşım gibi geliyor bi cocuum olsa ona ne yüzle annelik yaparım diyorum hep kendime:/
Bende telafisiz bir dert olduğunu düşünmüyorum ama asıl sorun doğru ve anlayışlı bir insan olması erkek arkadaşının sen daha iyi tanırsın bekaret gibi bir takıntısı varsa ve evlendiğiniz gün seni baba evine yollayabilcek kadar tutucu ise elbette sorun olur evlenmeden önce mutlaka bu konudaki görüşünü almalısın
öncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirseyi..
cnm bekaret konusunda bir sıkıntım yok şükür..ama ciddi yakınlaşmalar oldu
şu an ki ruh haline çok üzüldüm ama geçmişin de ne kadar kötü hatıran olabilir ki berbat pis hayat beni kirletti felan yazmışsın adam mı öldürdün ne bu kadar korkunç olan evli biriyle ilişki mi yaşadın ben aklımda canlandıramadım seni neyin bu kadar üzdüğünü. ayrıca ölümden başka herşeye çare var sen töbe et dua et
cnm bana da bi kez sordu ama gecmişte hataların oldumu ddi bende evet dedim ama ne olduunu sormadı sonrada birlikte hatasız bi hayata baslıycaz dedi..benden önce ne yaptıın beni ilgilendirmiyor falan ddi ama eminim yasadıklarımın binde birini tahmn edemez ...ha ama önceki açıklığımı rahatlığımı da biliyordu cünkü aynı fakültedeydik ben üninin ortasnda kapandım
bence sen ailevi konular yüzünden hassas bir insan olmuşsun abartıyorsun. ergenlikte biriyle öpüştün diiye mi böyle mutsuzsun . allahım yaa neler geçti aklımdan
öpüşmekten daha daha öte şeyler cnm keske onunla kalsaydı da içim bu kadar yanmasaydı..
cnm bekaret konusunda bir sıkıntım yok şükür..ama ciddi yakınlaşmalar oldu[
ah be güzelim malesef öyle kötü bir dönemdeyiz ki çevreme bakıyorumda 15 yaşında gençkızların yemediği nane kalmamış hatta bazılarına daha dikkatli bakasım geliyor genç kızmı acaba? diye hoş değil elbette ama hepsi senin gibi düşünse erkeklerin evlenecek kız bulma şansı yok nerdeyse yaşanmışlıklarından aldığın ders sana yeter vicdanına daha fazla yük etme bunu inşallah güzel bir yuva kuararsınız ve ufak bir tavsiye birdaha da geçmişim kötü filan bahsetme anlaşılan müteasıp bir erkek arkadaşın var sonuçta bakiresin fazla açıklama yapıpta ilerideki hzurunuzu riske atma
nickin adın soyadınmı ? eğer öyleyse değiştirmeni tavsiye ederim
cnm bekaret konusunda bir sıkıntım yok şükür..ama ciddi yakınlaşmalar oldu[
ah be güzelim malesef öyle kötü bir dönemdeyiz ki çevreme bakıyorumda 15 yaşında gençkızların yemediği nane kalmamış hatta bazılarına daha dikkatli bakasım geliyor genç kızmı acaba? diye hoş değil elbette ama hepsi senin gibi düşünse erkeklerin evlenecek kız bulma şansı yok nerdeyse yaşanmışlıklarından aldığın ders sana yeter vicdanına daha fazla yük etme bunu inşallah güzel bir yuva kuararsınız ve ufak bir tavsiye birdaha da geçmişim kötü filan bahsetme anlaşılan müteasıp bir erkek arkadaşın var sonuçta bakiresin fazla açıklama yapıpta ilerideki hzurunuzu riske atma
çok tsk ederim..inanın ki yaptıklarıma anlam veremiyorum belki yadırgayan insanlar vardr ama hayat planlandığı gbi gitmiyor bedelini öyle ağır ödüyorum ki.. bende anlatmamayı düşünüyorum inş bunlar ileride karsıma cıkmaz
bu tür korkuları her bekar kız yaşar mutlaka bişeyler yaşamıştır evleneceği insan soracak diye korkar, temiz olmadığını düşünüp hayatı kendine zindan eder, ama evleneceğin insan senin kafandaki bütün soru işaretlerini korkularıda beraberinde götürecek merak etmehayır diil cnm zaten sırf bu konu için üye oldum yoksa kafayı yiyecektim ..su an verdiğiniz desteğin bnm için önemini bir bilseniz..Allah hepinizin gönlünde ne varsa hepsini versin !! böyle anlayıslı insanların olduunu blmek cok güzel
öncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?