ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

umarım öyle olur ufacık umuda sarılmak bile ii geliyor su anda..Allh kmseyi vicdanıyla hesaplaşmak zorunda brakmasın..

genclık ve ask cemıl tokluoglunun kıtabında olması gerek yada baska bı kıtaptı bız evlenıyoruz dıye bı kıtaptı sanırım
asla yaptıgınız yalnısdan aman bılsın etsın dıye adama yada kadına söleyıp suyu bulandırmaanın alemı olmadıgını
sıze ve ona zarar verecegını
tovbe EETMEye devam etmeyı söyluyordu yazar...zıra peygamber efendımızde aynını bı baska konu ıcın ama benzerrrrrrrrrrrr bı mevzu ıcın sölemişti bir hatuna .alınan rıvayetler dogruysa.

o kadar iyi doğru bi insan ki cnm sesimi kötü duyduğunda bile mahvoluyor askerde diye üzmemeye calışıyorum belli etmemeye ve onu hep mutlu edeceğim olurda birgün hatalarım karsıma cıkarsa da onu o zmn düşüneceğm

cnm kitabı tam olarak sölersen okumak isterm mutlaka..

Dur bakalımmm canım ..unutma ölümü düşünmek hele yeltenmek Allah korusun bide kendine kıyman emin ol yaptıgın hatalardan daha büyük bir günah ..sakın sakın aklı başında imanlı bir kıza hiç yakışmıyor ..
sevgilin sana geçmişini sordumu ve sen ne cevap verdin yaşadıklarını sakladın diyemi vicdan azabı çekiyorsun?

önce vicdan azbım Allaha sonra aileme sonra sevgilime karsı cnm..ne yasadın diye sormadı ama gecmişte hataların oldumu ddi bende evet oldu herkes gibi ddm. oda bundan sonra hatasız bi hayat yasayacagz birlikte fln ddi gecmiş gecmşte kaldı biz bir araya geldğimz gün yeniden doğduk fln dedi..ama yasadıklarımı emnm tahmn etmiyordur anlatamamam ve sandığı kadar masum biri olmamak beni mahvediyor..ha su an tabiki eski ben değilm inanılmaz değiştm ama gecmiş silinmiyor asla

Herkes hata yapabilir. Sana tavsiyem vicdanını rahatlatmak için ne sözlüne/ nişanlına/ kocana, ne de başka birine günah çıkarma. Bu, hiçbir işe yaramayacağı gibi, bugün olmazsa yarın başını ağrıtacaktır. Ayıplarını yaratılmışlara itiraf ne yazık ki birgün ayıbının yüzüne vurulmasıyla neticeleniyor.
Kimse günahsız değil; bunu yanlışları meşru göstermek için söylemiyorum. Yaradan tövbeni öyle güzel kabul eder ki o hataları kendi katında da, insanların nazarında da, senin vicdanında da hiç işlenmemişe çevirir. Zaman onun elinde, kader onun elinde, kalem onun elinde.

cnm kitabı tam olarak sölersen okumak isterm mutlaka..
bana kalsa ıkısınıde mutlaka oku derım
aksam o dedıgım ıkı kıtabı gozden gecırıp hangısınde söz edılıyoduysa özelıne mesaj olrk kıtabın adını atacagım... konu ıhlalı demeseler burayada yazarımda

dini içeerikli kıtaplar umarım sıkılmazsın...
BENCE KENDINE SIKINTI ETMEYIDE BIRAK((

canım kardeşim bu suçluluk duygusunu bırak artık
Allah seni affetmese onun yolunu bulmana izin vermezdi
sana büyük bir şans vermiş
tövbe et dua et ama suçluluk duyma bu olay seni psikolojik rahatsızlığa götürür
ve iyi şeyleri haketmediğini düşünürsen başına kötü şeyler gelmesine davetiye çıkarırsın
Allah affetmiştir inşallah
bizim dinimiz kolaylık dinidir.Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş.
peygamberimiz zamanında kötü yola düşmüş bir kadın susuzluktan ölmek üzere olan köpeğe
su içirmek için kuyuya inip ayakkabısına su doldurup içirmiş.sadece bu sevabı bile cennetle müjdelenmesine neden olmuş....

şu andan itibaren kendine gel geçmişi hiiiç düşünme aklına geldiği anda başka şeylere odaklan
Allahın sana verdiği bu mükafatı değerlendir.
bence çok temiz bir insansın
evlenip çok mutlu ol güzel çocuklar yetiştir inşallah.ben de dua edeceğim sana sen de dualarını gönder.öpüyorum.

cnm zahmet olmazsa banada yazar mısın kitap isimlerini özelden bende okumak isterim yeni birşeyler öğrenmiş oluruz

Bence geçmişine o kadarda önem vermeyen biri demekki yoksa sorardı( ki ilk tanıştıgımızda benim eşim o zamanlar sevgilim o kadar ayrıntı sormuştuki hatta şimdi anlat sonra çıkarsa bil ki ayrılırız diye şart koşmuştu anlattığım hiçbişeyede kızmadı sağolsun )ama sana sormuş verdiğin cevabı yeterli bulmuşş bence mutluluğuna gölge düşürme derim ben insanoğlu hata yapar ne mutlu tövbe etmiş mütevazi güzel bi yol seçmişsin emin ol geçmişinde bu kadar hata olmayıp ama ruhen daha kirli insanlar var..eğer birgün olurda sorarsa sende açık net anlatırsın

ve bide Allah tövbe kapısını tövbeleri kabul etmek için açık tutuyor sen yönelişini yapmışsın artık af olmayı umarak hayatına devam et af olmamışımdır deyip hayatını zindan etmen de vesvesedir sana ölümü düşündürtecek kadar şeytan çalışıyor bunun farkına var canım

Canım sadece olmadı ayrıldık diye söyle aman diyim erkeklere denmez keyfinizi tadınızı kaçırmayın . Ben tanıştığm kişileri söyledim diye kıskançlk krizine girdiç etme eyleme tövbe et yeter nişanlnıda mutsuz etme

peki cnm evliyken bu hatalar geliyormu gözünün önüne ben sanki hiç mutlu olmıycakmşım gibi geliyor bi cocuum olsa ona ne yüzle annelik yaparım diyorum hep kendime:/
ya ben çok çok merakettim. bu kadar HATA yaptım dediğiniz nedir? evlilik dışı ilişki mi oldu ? kusura bakmayın açık açık sormak istedim çünkü aklıma birşey gelmiyor çünkü ısrarla hata yaptım, çocuğuma nasıl annelik yapacam faln diyorsunuz nedir bu ????

yaptığının yanlış olduğunun sende farkındasın. gerçekten pişmansan rabbin seni görür zaten
geriye bakarak ileriye yürüyemezsin..

arkadaslar cıkmak zorunda kaldım siteen o yuzden yazamadım k.bakmayın.. evet gercekten cok pişmanım bundan sonra önüme bakmayı nasıl öğrencm bilmiyorum ama desteğinz sayesinde braz da olsa umudum var artık inanın..

özelden msjını bekliycem cnm cok tsk ederim ilgin için dua et bana olurmu...

evet duanıza cok ihtiyacım var ben de size dua edicem..suçluluk duygusu içimi kemiriyor umarım bi gün bunu bırakıp yoluma bakarım.bugün bir adım atmış oldum sizlerin sayesinde keske daha önce paylaşsaymışım derdimi..neredeyse bi hata yapıp aileme sevglime anlatacaktım hatalarımı bu psikolojiyle.günlerdir uyumamak ne kötüymüş.Allah Settar ismiyle hepimizin günahlarını bu dünyadada ahirette de örtsün inşallah !! şükür ki tövbe kapısı acık bizlere..
temiz bi insan olduumu söylemişsiniz cokkk tsk ederim daha temiz olmak için hayatım boyunca çabalıycam inşallah..
beni anlayarak bunları yazdıınız için bence sizde mkemmel bi insansınz yani burda bana destek verenlern hepsi bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…