• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım karanlık bir kuyudayım :(

Amin canım amin.. Babamın kaybettikten 1 hafta sonra konuşurken her lafımı babama bağlıyomuşum farkında bile değildim bana yeter artık her lafın baba anlıyorum üzülüyosun ama hep bu şekilde konuşulmaz demişti. Anında kapatmıştım telefonu yüzüne sonra sen kendini üzüyosun kendine acı çektiriyodun diye dedim olarak çevirdi ama pek inanasım gelmedi.. Ya kendi babası olsaydı..

Buyur burdan yak!!!
Para, is, guc konusuluyormus da baba mi konusulmuyormus?
Sacmalamis...
Ailesi maddi konularda sirtini donmus birisi, aile bagi beklememek mantikli olan...

Buyur burdan yak!!!
Para, is, guc konusuluyormus da baba mi konusulmuyormus?
Sacmalamis...
Ailesi maddi konularda sirtini donmus birisi, aile bagi beklememek mantikli olan...

Aile bağları hem güçlü hem güçsüzler ne biliyim nolursa nolsun babam bana arkasını dönmezdi en kötü şeyi yapsam bile ve annem çok daha destek çıkardı :/ onada üzülüyorum ailesi benim şu an resmen ama o kadar acım varki üstelik benim aileminde durumu kötü olmaya başladı babamdan sonra hemde baya kötü.. Tek isteğim biraz susması ve şükretmeyi bilmesi..

Aile bağları hem güçlü hem güçsüzler ne biliyim nolursa nolsun babam bana arkasını dönmezdi en kötü şeyi yapsam bile ve annem çok daha destek çıkardı :/ onada üzülüyorum ailesi benim şu an resmen ama o kadar acım varki üstelik benim aileminde durumu kötü olmaya başladı babamdan sonra hemde baya kötü.. Tek isteğim biraz susması ve şükretmeyi bilmesi..

Bunu ona aynen soyle...
Siz bu arada onun derdi ile ugrasacak durumda degilsiniz...
Tabi ki iliski destek olmaktir, yeri gelince arkadas olmak, sirt cikmaktir...
Fakat bu karslikli olur, sen ona, o sana destek olmadiktan sonra, senin aglama duvarindan farkin kalmaz...
Umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer, sikma canini, kotuleri takiben guzel gunler gelir...:34:

Yok baştada söyledim hayalleri var ve tek amacı onları yerine getirmek. Ama bu durumda çok huysuzluk yapıyo işyerinde ve çok negatif ve bence bu işlerinede yansıyo olmuyo o yüzden. Evet cidden tek ben varım ve desteğimle sevgimle ayakta (manevi desteğimle) ve çok büyük sevgisi var dayanamaz bırakırsam hayalsiz kalır. İnş bu işinde tutturur. Dediğim gibi tek derdim bana bı kadar yansıtmasına dayanamıyorum nasıl çözücem bu durumu :(

Kimseye güvenme.
Kimse kimsenin herşeyi değildir.
Hiç anlamazsın... Bir gün öyle bir kazık atarki ..
Erkek arkadaşın rahata alışmış. Bi yerde sebat edememiş. Çok para az iş rahat iş istiyor.
Elinden geleni yaptın. Ama manevi olarak seni daraltıyor ve senin derdine ortak olmuyorsa uğraşma.
Bu ilişkiden bi cacık çıkmaz arkadaşım. yol yakınken dön.

Bunu ona aynen soyle...
Siz bu arada onun derdi ile ugrasacak durumda degilsiniz...
Tabi ki iliski destek olmaktir, yeri gelince arkadas olmak, sirt cikmaktir...
Fakat bu karslikli olur, sen ona, o sana destek olmadiktan sonra, senin aglama duvarindan farkin kalmaz...
Umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer, sikma canini, kotuleri takiben guzel gunler gelir...:34:

Bu sözü sevdim cidden ağlama duvarıyım herkes için.. Amin çok teşekkür iyi dilekleriniz için

Kimseye güvenme.
Kimse kimsenin herşeyi değildir.
Hiç anlamazsın... Bir gün öyle bir kazık atarki ..
Erkek arkadaşın rahata alışmış. Bi yerde sebat edememiş. Çok para az iş rahat iş istiyor.
Elinden geleni yaptın. Ama manevi olarak seni daraltıyor ve senin derdine ortak olmuyorsa uğraşma.
Bu ilişkiden bi cacık çıkmaz arkadaşım. yol yakınken dön.

İçimde biyerde gerçekten bırakmak istiyorum onu. Bir kere kalkıştım ayrılmaya bana dedi ki senin yüzünden buralara geldim ben (evimin yakınındaki siteye ve evimiz biraz istanbul dışında) senin yüzünden buralarda çabalıyorum dedi. Bende senin için desen daha iyi olurdu dedim.

Bana kızarsınız nankör dersiniz kıymet bilmiyosun dersiniz sanmıştım.. Bu sözleriniz bana güç verdi..

Çok kötü bir olay yaşamışsınız ama bence sizi düşünmesi gerekiyor. Sınavlar diyorsunuz hayatınızı bu denli etkilememeli. Acısını böyle iki kişilik yaşamamalı. Her şerde bir hayır vardır. Bu zor dönemde birbirinize destek olun. Onu en iyi siz tanırsınız ama hassas bir dönemde olduğu için sizden kopamıyor sürekli konuşmak istiyor olabilir. Derinlerde bir yerde kaybetme korkusu bile olmuş olabilir. Allah yardımcınız olsun.

Çok kötü bir olay yaşamışsınız ama bence sizi düşünmesi gerekiyor. Sınavlar diyorsunuz hayatınızı bu denli etkilememeli. Acısını böyle iki kişilik yaşamamalı. Her şerde bir hayır vardır. Bu zor dönemde birbirinize destek olun. Onu en iyi siz tanırsınız ama hassas bir dönemde olduğu için sizden kopamıyor sürekli konuşmak istiyor olabilir. Derinlerde bir yerde kaybetme korkusu bile olmuş olabilir. Allah yardımcınız olsun.

Benide kaybederse ölmeyi tercih edeceğini açık açık söylüyor.. Korkutuyor beni.. Bugün aksam veya yarın mutlaka konuşucam.. İnşallah bi sonuca varırım :(

Merak ettiğim için soruyorum.
siz aynı evde kalıyosunuz,ödemeler neden sadece erkek arkadaşına yükleniyor.
Diyosunuz ya ailemin dükkanında çalışıyorum aidatlara ve faturalara yardım etmek için.
ozaman siz kaldığınız evde hiç para harcamıyosunuz.

Merak ettiğim için soruyorum.
siz aynı evde kalıyosunuz,ödemeler neden sadece erkek arkadaşına yükleniyor.
Diyosunuz ya ailemin dükkanında çalışıyorum aidatlara ve faturalara yardım etmek için.
ozaman siz kaldığınız evde hiç para harcamıyosunuz.

Ben kendi evimde kalıyorum ailemle, erkek arkadaşımda ailesiyle arası bozulunca bana çok yakın bi yerde tek basına eve çıktı. Ben sadece birikmiş bikaç fatursına zorla yardım etmek istedim artık biraz olsun dert yanmaması için ve ailemin işyerinde sattığımdan prim alıcak şekilde çalıştım okul dışında her an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmin edin şu anda whatsappda ne konuşuyoruz :) yaptıkları işten ne kadar komisyon alacağını :) resmen nefret ediyorum dünya malından paradan puldan. Bu kadar mı önemli ya. Ben aylardır kendime tek bi kıyafet alamadım olan paramla temiz güzel görünmek için sadece bakım malzemesi aldım daha 1 tane ayakkabı pantolon alamadım olanlarımı giydim bitek laf etmedim !

Ailesinin paralarını bitirmiş sizinkine mi sıra gelmiş?:ssz:

Ailesinin paralarını bitirmiş sizinkine mi sıra gelmiş?:ssz:

Sanmıyorum ama iyi bir geleceğim olduğunu biliyor maddi olarak ve kendi başıma para biriktirip üni bitene kadar ev almak istiyorum küçük o da bana destek olacaktı almam için ama sonra istemedim destek olmasını başıma kakılır bigün diye :/

Tahmin edin şu anda whatsappda ne konuşuyoruz :) yaptıkları işten ne kadar komisyon alacağını :) resmen nefret ediyorum dünya malından paradan puldan. Bu kadar mı önemli ya. Ben aylardır kendime tek bi kıyafet alamadım olan paramla temiz güzel görünmek için sadece bakım malzemesi aldım daha 1 tane ayakkabı pantolon alamadım olanlarımı giydim bitek laf etmedim !

Katlanmak zorunda değilsin bence.

Amin canım amin.. Babamın kaybettikten 1 hafta sonra konuşurken her lafımı babama bağlıyomuşum farkında bile değildim bana yeter artık her lafın baba anlıyorum üzülüyosun ama hep bu şekilde konuşulmaz demişti. Anında kapatmıştım telefonu yüzüne sonra sen kendini üzüyosun kendine acı çektiriyodun diye dedim olarak çevirdi ama pek inanasım gelmedi.. Ya kendi babası olsaydı..

Şunu okumam yetti zaten ! Bende aynı şeyi yaşadım 12 yıl oldu nerdeyse hala kimi zaman herşeyi ona bağlayıp, ağlarım. En ufak bir konu açılsa gözlerim dolar. Bu çok normal. Senin zayıf noktan hakkında nasıl böyle duyarsız olur ben daha o anda bitirirdim bu ilişkyi. Oh beyimiz aile işinde bile dikiş tutturamasın batırsın adamcağızın dükkanını, sonra her girdiği işte yok şöyle yok böyle bahaneleriyle poposu rahat etmediği için çıksın işten, sonra senin kafanı şişirsin ağlasın, sende bu adama destek ol ! bak bir işe girer çalışır ama maaşı yetmez anlarım ozaman destek olursun ama bu şekilde çocuk bakmaktan farkı yok yaptığının. Bırak öğrensin önce hayatın ne olduğunu, öyle toz pembe değil hiçbirşey. Kendi anası babası sahip çıksın canım aaa. sinirlendim.

Bencede arkadaşınız çalışmayı seven biri değil. Hiç bir işte çalışamamış. Evlendikten sonrada çalışamayacak muhtemelen. Belki çalışır ama büyük ihtimalle hiç bir yerde dikiş tutturmaz. Yani sen evlendikten sonrada bu yükü omuzlarında taşımaya devam edeceksin. Evlilik çok zzor olur bu şekilde ki evlenmeden birinin yükünü hiç taşıma. Bence çok iyi düşün sen yıpranırsın

Merhaba hanımlar bu hesap arkadaşımın ama rica ettim ondan buraya yazabilmek için şimdiden okuyanlara tesekkür ederim. Benim 1 buçuk yıllık bir ilişkim var ve kensini çok eskiden beri tanıyorum. İlişkimizin ilk aylarında iş yeri battı ve ailesi ona arkasını döndü işinin başından ayrıldığı sorun çıkarttığı gibi bir düşüncede olduğu için. Hem ailesi haklı hem erkek arkadaşım ama olan oldu. Bana karşı aşırı ilgili aşırı seven biri herşeyi benim ve bende onu seviyorum. Ama hayatımızda aylardır tek derdimiz para. Ayrı eve çıktı kirası günlük ihtiyaçları vs için krediler kredi kartları dağ gibi oldu. 3 yere işe girdi 2 hafta çalışabildi herbirinde ve ayrıldı anlaşamadığı için. Ben okuyorum ve destek olmak için ailemin iş yerine gidiyorum okul dışında ordan maaş alıcam ve erkek arkadaşımın aidat elektrk gibi şeylerine yardım edicem. İşsiz kaldığı dönemde ailemin işyerine çağırdım burda kazanalım biraz diye ama çok sorun çıktı aramızda o kendini iç güveysi gibi hissetti ne söylesem sorun oldu sonra bizim dükkanıda bırAktı. Şimdi başka bir emlaçıda çalışıyor 1 haftadır. Benim sorunum para değil ve paraya önem veren biri de değilim. Durumu iyiyken bana herşeyi aldı istediğim her yere götürdü hiç sakınmadı o yüzden ben de sakınmıyorum. Ama işte.. Beklediğim hiçbirşey yok yani gezmek tozmak vs istemiyorum gözümde yok ama her dk para konuşmaktan iş konuşmaktan her dk sorun dinlemekten moral vermekten her gün dert konuşmaktan yoruldum. Benim hiçbi derdim yok ama onun mutsuzluklarını sorunlanı omuzluyorum aylardır (7 ay kadar hergün) onunla beraber ama yoruldum. Biraz konuşmayalım akışında gitsin istiyorum sadece çok mu? Finallerime çalışamıyorum sırf o arıyo bi anda dert anlatmaya başlıyo ve bütün hayat enerjim sönüyo :/ benmi kötü biriyim gerçekten siz söyleyin :(

tum yanıtlarını okuyamadım fakat bu adam ne zaman calıssa sorun cıkıyor farkında mısın?
belki isverenleri kotu veya zor sartlar altında calısıyor fakat en azından kendi faturasını odemek icin insan disini sıkar azıcık sabreder.

kendi ailesi bile işi batırdıgı icin sırt cevirmis, sen iyilik edip dukkana almıssın gurur yapmıs
ama aynı gururu sen onun faturlarını oderken de yapsaydı keske.
para hazır olunca hic sorun cıkarmıyor niyeyse.

sen elinden geldigi kadar destek olmaya calısıyorsun fakat adam eskiden ailesine yaslanırken simdi sana yaslanıyor.
duygularına dolu dolu karsılık buluyor olman bu adamı mantıksal olarak kabul edecegin anlamına gelmiyor.

finallerim cok onemli de ona ve bir sure gorusme, hem okulunu duzene sokarsın hem de bu sure zarfında duygularını tekrar gozden gecirirsin...

Bence maddi sıkıntı lari yuzunden kotu hissettigi icin surekli is guc para alinacak komisyon hesabi yapiyor. Uzgunum de bana gore siz bencilsiniz. Ne var faturalari odeseniz? Erkekler yıllarca kadinlara bakiyor sizde sıkılmak yerine destek olun yada cok daral veriyorsa ayrılın ikisinden biri

Back
X