Merhaba hanımlar bu hesap arkadaşımın ama rica ettim ondan buraya yazabilmek için şimdiden okuyanlara tesekkür ederim. Benim 1 buçuk yıllık bir ilişkim var ve kensini çok eskiden beri tanıyorum. İlişkimizin ilk aylarında iş yeri battı ve
ailesi ona arkasını döndü işinin başından ayrıldığı sorun çıkarttığı gibi bir düşüncede olduğu için. Hem ailesi haklı hem erkek arkadaşım ama olan oldu. Bana karşı aşırı ilgili aşırı seven biri herşeyi benim ve bende onu seviyorum. Ama hayatımızda aylardır tek derdimiz para. Ayrı eve çıktı kirası günlük ihtiyaçları vs için krediler kredi kartları dağ gibi oldu.
3 yere işe girdi 2 hafta çalışabildi herbirinde ve ayrıldı anlaşamadığı için. Ben okuyorum ve destek olmak için ailemin iş yerine gidiyorum okul dışında ordan maaş alıcam ve erkek arkadaşımın aidat elektrk gibi şeylerine yardım edicem.
İşsiz kaldığı dönemde ailemin işyerine çağırdım burda kazanalım biraz diye ama çok sorun çıktı aramızda o kendini iç güveysi gibi hissetti ne söylesem sorun oldu sonra bizim dükkanıda bırAktı. Şimdi başka bir emlaçıda çalışıyor 1 haftadır. Benim sorunum para değil ve paraya önem veren biri de değilim. Durumu iyiyken bana herşeyi aldı istediğim her yere götürdü hiç sakınmadı o yüzden ben de sakınmıyorum. Ama işte.. Beklediğim hiçbirşey yok yani gezmek tozmak vs istemiyorum gözümde yok ama her dk para konuşmaktan iş konuşmaktan her dk sorun dinlemekten moral vermekten her gün dert konuşmaktan yoruldum. Benim hiçbi derdim yok ama onun mutsuzluklarını sorunlanı omuzluyorum aylardır (7 ay kadar hergün) onunla beraber ama yoruldum. Biraz konuşmayalım akışında gitsin istiyorum sadece çok mu? Finallerime çalışamıyorum sırf o arıyo bi anda dert anlatmaya başlıyo ve bütün hayat enerjim sönüyo :/ benmi kötü biriyim gerçekten siz söyleyin